11 çocuk tek başına yaşayan kadına tecavüz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İngiltere'de yaşanan dehşet verici olayda yaşları 12 ila 19 arasında değişen 1'i kız 11 çocuk, 43 yaşında bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

0Sitene Ekle

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, yaşları 12 ila 19 arasında değişen 1'i kız 11 çocuk, 43 yaşında bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Saldırganlardan birinin 15 yaşında bir kız çocuğu olması dikkat çekti.

24 Eylül günü, öğleden sonra saatlerinde gerçekleşen saldırı, polis tarafından savunmasız olduğu belirtilen bir kadına gerçekleştirildi.
Liverpool'un Anfield bölgesinde gerçekleşen saldırı sonrası tutuklanan çocuklar, kefalet ile serbest bırakıldı. Tanık arayan polis, bilgisi olanların dedektiflere ulaşmasını söyledi.
Psikolojisi bozulan talihsiz kadın ise profesyonel yardım alıyor. Kaynak: gazetevatan

umarım haber gerçek değildir, böyle bir kabus olamaz

Çocuklar artık çocuk gibi değil ki. Çocukluklarını yaşamadan yetişkinliğe soyunuyorlar. İnternet p.rnosuyla yetişmiş bir neslin ürünü bu olaylar. Cinselliği bu kadar ufak yaşta, yanlış kaynaklardan öğrenen çocuklarda cinsel davranış bozuklukları çok olası. Cinsellik algıları bozuk yeni nesilin hep. Edep, adap, cinsellik aileden değil internetten öğrenilince böyle oluyor.

15 yaşındaki genç kıza kız çocuğu diyorlar ya, ölüyorum... Çocuk diye diye küçültüp cebimize sokacağız nerdeyse. Nasıl bir azmışlık içindelermiş arkadaş,iyi ki olay sonrası kadını öldürmemişler.. Pislikler... Ben yaşanılan bu tür vakaların çoğunu p.rno ile erken karşılaşma sonucunda olduğunu düşünüyorum.

Midem bulandi resmen kadina yazik yaaa ...

çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)

çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)
Ayy sibel Allah askina yapma ya... ingilitere'de ahlaki yozlasmislik ne duzeyde biliyor musun? Hamilelik yasi 12lere 13lere dusmus durumda. Her sene binlerce kiz 15'ten once hamile kaliyor. Basina tas yagsa Muslumanlardan bilcen.

İnanmıyorum ya...çocuk dersin bir de..

Tabi canim, kesin öyledir. Zaten bu dünyadaki tecavüzcüler, katiller, hirsizlar vs. Yani kisaca insanlarin basina gelebilecek tüm kötü seyler müslümanlarin basinin altindan cikiyor. Diger insanlar hep magdur hep masum ... Belki su smiley deki gibi sende o (at) gözlükleri cikarsan dünyayi daha iyi görürsün.

avrupa ülkelerinde müslüman göçmenlerin işledikleri suçlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :)

cinsellikte daha özgür oldukları için böyle tecavüz haberleri gelmez hep daha kapalı toplumlarda yaşanır onlar.
öyle olduğunu biliyorum ama 11 çocuğunda Müslüman olduğunu düşünmüyorum..Müslümanlığa karşı bu kadar önyargılı olma diğer dinlerde yozlaşmış..hem böyle bir olaydaki çocuklar düzgün yetiştirilmemiştir..alkol uyşturucu da sözkonusudur..anne babaların suçu bence çocuklarını takip etmeli iyi insan olarak yetiştirmeye çelışmalılar..

müslümanlar düzgün davranıyor olsalar benim önyargım haklısın ama öyle olmadığını sen de biliyorsun ben bir süre yurtdışında yaşadım orada müslümanların yaptığı pislikleri anlatsam roman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…