sürü psikolojisidir oumarım haber gerçek değildir, böyle bir kabus olamaz
Ayy sibel Allah askina yapma ya... ingilitere'de ahlaki yozlasmislik ne duzeyde biliyor musun? Hamilelik yasi 12lere 13lere dusmus durumda. Her sene binlerce kiz 15'ten once hamile kaliyor. Basina tas yagsa Muslumanlardan bilcen.çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)
abarttın sibel bir geldin pir geldin..abd de avrupada tüm Hristiyan vb toz pembe bir hayat yaşıyor sanki..çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)
abarttın sibel bir geldin pir geldin..abd de avrupada tüm Hristiyan vb toz pembe bir hayat yaşıyor sanki..
Tabi canim, kesin öyledir. Zaten bu dünyadaki tecavüzcüler, katiller, hirsizlar vs. Yani kisaca insanlarin basina gelebilecek tüm kötü seyler müslümanlarin basinin altindan cikiyor. Diger insanlar hep magdur hep masum ... Belki su smiley deki gibi sende o (at) gözlükleri cikarsan dünyayi daha iyi görürsün.çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)
Tabi canim, kesin öyledir. Zaten bu dünyadaki tecavüzcüler, katiller, hirsizlar vs. Yani kisaca insanlarin basina gelebilecek tüm kötü seyler müslümanlarin basinin altindan cikiyor. Diger insanlar hep magdur hep masum ... Belki su smiley deki gibi sende o (at) gözlükleri cikarsan dünyayi daha iyi görürsün.
göçmenler sadece Müslüman değilki..hem orada cinsellikle tanışma yaşı çok küçük..onlar genelde okul falan basıyorlar bu tip toplu tecavüzler göçmenlerin işidir :)
göçmenler sadece Müslüman değilki..hem orada cinsellikle tanışma yaşı çok küçük..
öyle olduğunu biliyorum ama 11 çocuğunda Müslüman olduğunu düşünmüyorum..Müslümanlığa karşı bu kadar önyargılı olma diğer dinlerde yozlaşmış..hem böyle bir olaydaki çocuklar düzgün yetiştirilmemiştir..alkol uyşturucu da sözkonusudur..anne babaların suçu bence çocuklarını takip etmeli iyi insan olarak yetiştirmeye çelışmalılar..cinsellikte daha özgür oldukları için böyle tecavüz haberleri gelmez hep daha kapalı toplumlarda yaşanır onlar.
öyle olduğunu biliyorum ama 11 çocuğunda Müslüman olduğunu düşünmüyorum..Müslümanlığa karşı bu kadar önyargılı olma diğer dinlerde yozlaşmış..hem böyle bir olaydaki çocuklar düzgün yetiştirilmemiştir..alkol uyşturucu da sözkonusudur..anne babaların suçu bence çocuklarını takip etmeli iyi insan olarak yetiştirmeye çelışmalılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?