• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 çocuk tek başına yaşayan kadına tecavüz etti

ben sana bundan bahsetmedim ki almanya hitler döneminden ders aldı diyorum peki müslümanlar ya da türkiye ders aldımı kendi sorunlarından ? :)
bak bu gün konu açılmış..hükümetin açılım politikası hatası kendileri bile hata diyorlar..halk ne yapsınki..zengin çok zengin fakir çok fakir..orta halli kalmadı bile...bu iktidarla parası olan parasına para kattı..fakir de olduğu yerde saydı..

ben sana bundan bahsetmedim ki almanya hitler döneminden ders aldı diyorum peki müslümanlar ya da türkiye ders aldımı kendi sorunlarından ? :)
o dediğin eğtimle olur..bazıları halkın eğtimli olmasını istemiyor..Avrupa statüsünde değiliz eğtim olarak..eğtim pahalı ülkede..hüküğmet 3 çocuk yapın diyor..millet karnını zor doyuruyorken..aklı olan bunlar dedi diye çocuk yaparmı..şaşırma belası..

her halk hak ettiği gibi yönetilir demiş adamın birisi haklıymış. :)

Ya bırakın şu nefret söylemlerini.
Koskoca insan kalkmış burada göçmenler şöyle,göçmenler böyle...Ayıp ya bu yaşınıza kadar ayrımcılığın kötü bir şey olduğunu öğrenemediniz mi hala ?
Ben doğru düzgün inançlı bir insan bile değilim,buna rağmen Müslümana,Hristiyana diğer dinlerdeki insanlara sizden daha çok saygım var ki siz ben Müslümanım demişsiniz daha önceki mesajlarınızda.Kimseyi tanımadan yargılayamayın lütfen.Ortadoğudaki terör örgütleri için de kalkıp tüm Müslümanlar böyle demeyin.Tüm göçmenler şöyle de demeyin.

Gerçekten niye bu kadar kompleksli ki bazı insanlar ? Sanırsınız bütün Avrupa bizi Arabistan zannediyor..Merak etmeyin bizi gayet güzel temsil eden insanlarımız da var.Bütün Avrupa halkı,bizden nefret etmiyor.Bütün Avrupa halkı,Müslümanları terörist olarak görmüyor.Din,dil,ırk ayrımcılığı yapmayın artık lütfen ya rica ediyorum.

Konu zaten çok iğrenç.Kadının halini düşünemiyorum şu anda yazık umarım bir an önce toparlanır.

Kadın için çok çok üzüldüm. Dünyanın her yerinde 'yalnız yaşayan kadın' olmak zor. Yalnızsan üstelik bir de kadınsan her türlü kurbansın.

Bu kadar kişi nasıl suça ortak olur anlamıyorum.
Ya bir çocuk arkadaşlarına gidip bakkaldan sakız çalalım dese,içlerinden biri ikisi mutlaka yapmayalım der.
Tecavüz bu,tecavüzün kötü olduğunu bilecek yaştalar.Hiç mi bir tanesi olmaz dememiş.

O zaman senin adın Sibel değil ya da bu tür olayların dunyada sadece musluman gocmenlerine ait yasandigini zanneden bir ?

çocuklar müslüman göçmenlerden değilse benim de adım sibel değil bu kadar da eminim :)

Back
X