Valla bende de pek belirti yk ara ara sadece kasigima agri giriyor bir de alt tarafimda biraz hassasiyet var onun disinda pek brse yokCanım bende 11 eylülde transfer oldum hiç birşey hissetmiyorum sende ne var ne yok?
Benim de belim ağrıyor ama ben onu çok uzanmaya yoruyorum. Kaşıntım ve sarı akıntım varValla bende de pek belirti yk ara ara sadece kasigima agri giriyor bir de alt tarafimda biraz hassasiyet var onun disinda pek brse yok
Fitilden kaynaklidir belki akinti kotuyu dusunme bn oyle cok uzanmiyorm hatta gun icinde bir iki saat ise gidiyorumBenim de belim ağrıyor ama ben onu çok uzanmaya yoruyorum. Kaşıntım ve sarı akıntım var
Arada yürüyüşler yapıyorum tabi ama işe gitmek gibi riske de giremem ben yaFitilden kaynaklidir belki akinti kotuyu dusunme bn oyle cok uzanmiyorm hatta gun icinde bir iki saat ise gidiyorum
Masa basi calisiyorm o yuzden de gun icinde 1-2 saat ugruyorum iseArada yürüyüşler yapıyorum tabi ama işe gitmek gibi riske de giremem ben ya
Belirtilerin var mı bugün 5. Günümüz bende hiçbir şey yokMasa basi calisiyorm o yuzden de gun icinde 1-2 saat ugruyorum is
Hayirli olsun canim tedavin yumurtalari genelde 9 10 gunde kisiye gore degisiyor buyuyor topluyorlar benim tazeydi 3 gun sonra transferin oldu bugun 7.gunumKızlar selam transfer için iğneme başladım bende transfer anı ve sonrası nasıl
merak etme bnmde cok belrtim yok ara ara kasik agrim oluyor sadece zaten kullandigmz igneler ilaclar bir cok sey oluyor sen sadece bebisine odaklan ve kotu dusunmeBelirtilerin var mı bugün 5. Günümüz bende hiçbir şey yok
Benmdd oyle ara ara kramp o ladar varliklarni gosteriyorlarKızlar bende de bi belirti yok arada kramp gibi bişey oluo günde 1-2 kere o kadar
Bnm hemsirem ilk gunude saydi yani bugun 6.gunumuz oluyorkızlar bız pazartesı transfer olanlar olarak gün gün mu sayıyoruz 24 er saat olark mı yanı bugun bızım 6.gunjmuz mu 5.gunumuz mu ;() bende de belırtı yok dun az az akıntı basladı bugun devam edıyor
Ben dayanamadım iğne vurulmaya gitmişken kan verdim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorumBenmdd oyle ara ara kramp o ladar varliklarni gosteriyorlar
Kacinci gununBen dayanamadım iğne vurulmaya gitmişken kan verdim iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?