Bencede yapma sabret benim gibi moralin bozulmasın çok kötü oluyor insan bakalım cuma gününü beklicem inşallah güzel haberler alırızYanlış anlamışım, 4 gün daha bekleyin bence ,doktorum 9. Gün kanda çıkar dedi ,bende şuan çok sabırsızım 5. Güne girdim bugün ama yapmıcam moralim bozulmasın diye korkuyorum da , inşallah siz moralinizi yüksek tutun yükselecek bence ,hiç olmasaydı 0 ‘lı rakam olurdu ,arkadaşım 6 ile öğrendi düşünün adeti geçmişti bide onun
Aminn inşallah canım Allahım o sevinci bize de yaşatsın ,4 senedir bekliyorumBencede yapma sabret benim gibi moralin bozulmasın çok kötü oluyor insan bakalım cuma gününü beklicem inşallah güzel haberler alırızmucizeler bizlerin olsun
Bende pazartesi 3.gun trnsferi yapildi ama ben yamayacagm cuma kangunum bizim 3.gun oldugu icin kanda bile gec cikiyor bazen idrarda hic cikmazpazarteai 3.gün transferi olup test yapan var mı bugun kızlar) yarın yapsam mı dıorm ama erken mi
predictoe aldım erkenden gösteriyormus diye yarın yapayım dıyordum ama salı mı yapsam kı bılemedm.bana da cuma dedıler ama dıger arkadasa perş dedıler neden farklı gün verdıler onu da anlamadımBende pazartesi 3.gun trnsferi yapildi ama ben yamayacagm cuma kangunum bizim 3.gun oldugu icin kanda bile gec cikiyor bazen idrarda hic cikmaz
Amin canım Eylül ayı bizim ayımız olsun inşallahAminn inşallah canım Allahım o sevinci bize de yaşatsın ,4 senedir bekliyorum
Bence gününü bekle benimde pazartesi 5. Gün embriyosuydu dün kan verdim değer düşüktü moralim bozuldu cuma günü tekrar vericempazarteai 3.gün transferi olup test yapan var mı bugun kızlar) yarın yapsam mı dıorm ama erken mi
Bence erken cikmazsa bu seferde moralin bozulucak uzuliceksin ben direk kan vericempredictoe aldım erkenden gösteriyormus diye yarın yapayım dıyordum ama salı mı yapsam kı bılemedm.bana da cuma dedıler ama dıger arkadasa perş dedıler neden farklı gün verdıler onu da anlamadım
inşallah artarBence gününü bekle benimde pazartesi 5. Gün embriyosuydu dün kan verdim değer düşüktü moralim bozuldu cuma günü tekrar vericem
tekrar baktırdın mı ? kızlar test yapam var mı artık yarın yapsam mı dıyorum hıc belırtı yok bende halaİnşallah
Kizlarrrr bugun transfer olanlar napiyorsunuz nasil gidiyor ilk gununuz
Bence biraz daha sabret daha erken ☺ valla bende adet olcakmisim gbi butun belirtilerim oyletekrar baktırdın mı ? kızlar test yapam var mı artık yarın yapsam mı dıyorum hıc belırtı yok bende hala)
Aminnn insaAllah sende tedavinde bol pozitifi gorursun ❤Transfer olmadım ama inşallah sizler pozitif görürsünüz
Aminnn insaAllah sende tedavinde bol pozitifi gorursunTransfer olmadım ama inşallah sizler pozitif görürsünüz
Bencede yapma cuma gunune kadar keyfini cikar kendini uzmeKorkuyorum o yüzden cumayı beklicem
İnşallah bakalım artık büyük gün inşallah bi mucize olurda değerim yükselmiş olurAminnn insaAllah sende tedavinde bol pozitifi gorursun
Bencede yapma cuma gunune kadar keyfini cikar kendini uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?