- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
kızlar 11. gün değerim 40 çıktı...doktor çok düşük testi yarın tekrarlıyacağız dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı........................................
değerin kaç çıktı canım benim de düşük perşembe günü tekrarlayacağım inşallah ikimizin de yükselir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çokkk sevindim canımmm:teytey: :teytey: :teytey:96 çıktı canım..senin kaç çıktı ve kaçıncı gündesin...
çokkk sevindim canımmm:teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım rahat bir nefes alıp hamileliğinin tadını çıkarma zamanı şimdiopuyorumnanaktan
niye üzmemek için söyleyeyim tatlım.iki günde değil bir günde ikiye katlamış.ne güzel işte:CüvCüv:gerçekten mi? rahatlamam mı lazım? beni üzmememek için söylemiyosun dimi ????
niye üzmemek için söyleyeyim tatlım.iki günde değil bir günde ikiye katlamış.ne güzel işte:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
11. gün 37, 13. gün 96 çıktı...senin nasıl bu arada doktor pazartesi testi tekrar istedi
96 çıktı canım..senin kaç çıktı ve kaçıncı gündesin...
Gozdemm
tebrik ederim, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah... darısı başımıza.. 2ye katlamış çok güzel, buarada doktor birdaha mı istedi? iğne falan verdi mi? yani o verdiği iğnelere devam edecekmisin? merak ettim
ben de bugün alacağım sonucu 14.gün bugün
gözdem ne yaptın merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?