11.gün bhcg 40 yardım..

kızlar 11. gün değerim 40 çıktı...doktor çok düşük testi yarın tekrarlıyacağız dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı........................................

değerin kaç çıktı canım benim de düşük perşembe günü tekrarlayacağım inşallah ikimizin de yükselir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gözdem çok sevindim cnm inş bebişin seni üzmez :)) 2 tane transfer edilmesi çok iyi olmuş yaşından dolayı herhalde :))) Bananda moral oldun a.s.

11. gün 37, 13. gün 96 çıktı...senin nasıl bu arada doktor pazartesi testi tekrar istedi

yaa dunku yazdıklarımız hep sılınmıs
canım bakkk degerın ne guzel katlamıs
masalllah subhanallah canım
hadı bakalım bugunde yaptırırsın test dımı canım
allahım tamamına erdırsın :lepi:

Gözdemm
kat kat katlansın değerin canım tecrübeli olan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla durum çok şükür iyi canım :Saruboceq::Saruboceq:

gözdem hadi gözün aydın bak ikiye katlamış stres yapma kendine ne güsel hamilesin bebişin çok nazlı şimdiden geldiğinide yavaş yavaş hissettiriyoo

Gozdemm
tebrik ederim, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah... darısı başımıza.. 2ye katlamış çok güzel, buarada doktor birdaha mı istedi? iğne falan verdi mi? yani o verdiği iğnelere devam edecekmisin? merak ettim

gözdemmmmmmmm canım,tebrik ediyorum seni..değerlerin kat kat artsın canım,hayırlısı olsun ..

canım pazartesi tekrar test var..iğnem bitti şükür..kapsül verdi..ama hala meraktayım...sen nasılsın

hepinize toptan teşekkür ediyim kjzlar..................ama bi test daha var bitmiyo yani...............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…