11.gün bhcg 40 yardım..

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
kızlar 11. gün değerim 40 çıktı...doktor çok düşük testi yarın tekrarlıyacağız dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı........................................

kızlar 11. gün değerim 40 çıktı...doktor çok düşük testi yarın tekrarlıyacağız dedi...çok korkuyorum benim durumumda olan var mı........................................

tatlım benim 54 çıkmıştı ama olmadı adet görmüştüm umarım deeğerin güzel bir şekilde artarda yüzün güler tüp bebek mi senin benim sadece klomen tedavisiydi o zaman

tatlım benim 54 çıkmıştı ama olmadı adet görmüştüm umarım deeğerin güzel bir şekilde artarda yüzün güler tüp bebek mi senin benim sadece klomen tedavisiydi o zaman

Merhaba canim benimde 50 cikmisti ama bir hafta sonra akn degerim dustu, insallah seninki dusmez kat kat katlanir allah yardimcin olsun....

Gozdemm umarım biran önce sonuçlanır, beklemekten başka yapacak birşey yok...hayırlısı olsun canım , yarın bakalım ne çıkacak, umarım iyi sonuçlar çıkar...dualarım seninle...

canım sen ümidini yitirme hep iyisi olacakmış gibi düşün.inşallahhhhh kat kat artar değerlerin.bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhh....

benim 10.gün değerim 23,84 çıkmıştı.. doktor var da diyemem yokta diyemem dedi.. sonra katlandı şükür.. bugüne geldik..
testin tekrarını beklemekten başka çaren yok.. dualarını düşürme dilinden.. inş güzel haberlerini paylaşman nasip olsun..

canım bak ben bi arkadaşı okudum 11 gün değeri 40 mış onunda 13 gün değeri 150 çıktı çiğdem die bi arkadaş korkma katlanır inş katlanacak başka yolu yok tamam mı takma

benim 11 gün62.03 çıkmıştı 13 gün baktırdım 151.16 çıktı.tüp bebekte çalışan hemşire arkadaşım var bana şöyle demişti bhcg değer 10 çıkan bir hastamız ebugün rkek çocuğu dordu.rabbim verirse tutunur inşallah sakın moralini bozma.değer kişiden kişiye değişiyor bunu unutma inşallah 2 ye katlar....

evet dua et hem çok rahatlarsın....sakin olmaya çalış heyecan yapma çok fazla...mutlaka yaz sonucu olurmu.birde 11 gün değeri ki bu 12 gün daha yüksek olucaktı belki...

Merhaba canim benimde 50 cikmisti ama bir hafta sonra akn degerim dustu, insallah seninki dusmez kat kat katlanir allah yardimcin olsun....

sılanazcım 50 yi katlamadımı hiç değerin 1 hafta boyunca 50 miydi ...eğer öyleyse sorun gözükmüş demek lazım.inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda meleğine kavuşursun:)))

tatlım sen içini ferah tut kız kardeşimin adet gününden bir hafta sonraki kan değeri 18.7 çıkmıştı idrar testinde görünmüyodu bile şimdi 4 aylık hamile ol diyince rabbim neler oluyor sen duanı eksik etme ona sende sarılki sana sımsıkı tutunsun :Saruboceq:

kızlar değerim katlanmış şükür...96 oldu.............bugün 13.gün..aslında gene düşük ama önemli olan katlanmasıymış...6 gün sonra tekrar dedi doktor...iğneyi kesti yerine fitil verdi...hala sevinemedim.....hepiniz sağ olun...bu arada bana 2 transfer yapılmıştı..doktor muhtemelen teki tutmuş dedi...diğeri ne oldu peki...nerde şimdi....hiç kanama falan olmadı o nereye gitti.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…