11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

beni o kadar rahatlattınız ki. 2 aydan beri kendimi yiyorum nerede kime ameliyat olsam diye. diğer arkadaşlarım da sizinle aynı şeyleri söylüyor. Ertan günal isimli internette haber de var suriyeli bir çocukla ilgili. o da beni rahatlattı bıraz. Çarşamba günü yanına gideceğim randevu aldım hastaneden. inşallah iyi olur. heyecandan uyuyamıyorum bile. tekrar sağolun.

bugün kontrolüm vardı . dr ertan bey devletten ayrılıyormuş özele geçiyor muhtemelen Amerikan hastanesi dedi

çarşamba günü ertan günala ameliyat oluyorum çok ama çok heyecanlıyım. lütfen olmuş kişiler aydınlatabiirmi beni? şişlikler çabuk iniyor mu çok ağrı oluyor mu çnkü ben tek başımayım ailem burada değil. Doktordan tek isteğim doğal olması

Burun estetigi yaptiracaklarin , ameliyat sonrasi cökme olmamasi icin, ameliyattan en az 15 gun ve sonrasinda 6 ay alkol ve sigaradan uzak durmalarini siddetle tavsiye ediyorum

hala yanlarda biraz şişlik var ama ben hissediyorum sadece ucunda ise biraz daha fazla:)

Merhabalar ..halit urgan beye ameliyat olmustunuz degil mi ..ben de olmayi dusunuyorum. acaba su anda burnunuzun durumu nasil sekil saglik goruntu acisindan..beni biraz bilgilendiriseniz cok mutlu olurum gercekten..onerileriniz nedir ozelliklede goruntusu su anda nasil. Memnun musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyattan sonra burun içini nasıl temizliyorsunuz ya pomadlı çubukla temizlerken burun kanatlarından derinleride temizliyor musunuz

Back
X