bende olcam bu arada burnun çok güzel olmuş
bişi sorcam dikiş aldırmak çok ağrıormu ?
dikiş aldırmak hiç de zor değil iş tamponların çıkmasında :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olcam bu arada burnun çok güzel olmuş
çok beğendimm gerçekten güle güle kullan :)
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar benim için önemli
doktorunuz kimdi acaba?
antepli36 doktorunuz kimdi?
dr gaziantepte ertan günal
ne kadara ameliyat oldunuz?
bende sağlık sorunu olduğu olduğu için sadece alçı parası aldı 600 tl verdim şimdi nedir bilmiyorum
acele etme bence güzel olmuş :)
Ben de antepte çalışıyorum ve burun ameliyatı olmak istiyorum.. ertan günal ismini çok duyuyorum. Adanalı iki yakın arkadaşıma arkadaşıma da burun yapmış. bir arkadaşıma da silikon. Çok memnunlar. ama çok korkuyorum kime ameliyat olsam diye araştırıyorum. sonucta burun ameliyatı;( coskun ercel ile ilgili bilginiz var mı? bu arada sizin burnunuz çok iyi duruyor. çok değişmişsiniz hayırlı olsun.![]()
çoşkun dr duymadım. ama ertan bey dr Mutaf'ın asistanlığını yaptı gerçekten işini özverili yapıyor. moral verme gücüde yüksektir. çok rahat ameliyatım oldu ameliyat sonrası acı sızı duymadım sizin burnu beğenmenizden önce onun beğenmesi gerekyor. titizlikle işini yapıyor. duyduğuma göra amrikan hastanesiyle anlaşmış haftaya cumaya kadar devlette sonra özel hastane amerikana geçecekmiş. terettüt etmeyin onun için 3 saat süren bir ameliyat senin için 1 dk. hastaya yaklaşımı oldu çok iyi motife ediyor. hiç karamsar kalma memnun kalırsın. ona ve bilgisine çok güveniyorum. polikinliğine gittğiğm zaman öyle hastalar geliyor ki hepsi ona dua ediyor
benim hiç ağrımadı,hissetmedim bile :)bende olcam bu arada burnun çok güzel olmuş