11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

Slm arkadaslar ben 3 ay önce ameliyat oldum ama sabahları uyandığimda burnum cok fazla şişmìş oluyo ve ucu hala bariz şekilde şiş ya ayni sorunu
Yaşayan arkadaslar varmi aranızda.....

Eklentiler

• $IMG0505A.webp
    $IMG0505A.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG0508A.webp
    $IMG0508A.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 130
  • $IMG0507A.webp
    $IMG0507A.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $IMG0639A.webp
    $IMG0639A.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMG0640A.webp
    $IMG0640A.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $IMG0641A.webp
    $IMG0641A.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 147
Benim burnumda gozlerime ve burun direginin yanina saga dogru kemikgibi sert birsey var..bu da benim sorunum..gecmeyecek gibi..:((

Sabah kalkinca sislik.olmasi normal bence ama kemigin ordaki sislikler sertlikler önemli..kbb ciye gittim gecmezse yeniden olursun dedi:( 2 ay bekleyecegim inmezse 3 ay daha mecburum 6 aydan evvel yapilamiyormus:((

bende sağlık sorunu olduğu olduğu için sadece alçı parası aldı 600 tl verdim şimdi nedir bilmiyorum

Ben de antepte çalışıyorum ve burun ameliyatı olmak istiyorum.. ertan günal ismini çok duyuyorum. Adanalı iki yakın arkadaşıma arkadaşıma da burun yapmış. bir arkadaşıma da silikon. Çok memnunlar. ama çok korkuyorum kime ameliyat olsam diye araştırıyorum. sonucta burun ameliyatı;( coskun ercel ile ilgili bilginiz var mı? bu arada sizin burnunuz çok iyi duruyor. çok değişmişsiniz hayırlı olsun. ;)

Ben de antepte çalışıyorum ve burun ameliyatı olmak istiyorum.. ertan günal ismini çok duyuyorum. Adanalı iki yakın arkadaşıma arkadaşıma da burun yapmış. bir arkadaşıma da silikon. Çok memnunlar. ama çok korkuyorum kime ameliyat olsam diye araştırıyorum. sonucta burun ameliyatı;( coskun ercel ile ilgili bilginiz var mı? bu arada sizin burnunuz çok iyi duruyor. çok değişmişsiniz hayırlı olsun. ;)

çoşkun dr duymadım. ama ertan bey dr Mutaf'ın asistanlığını yaptı gerçekten işini özverili yapıyor. moral verme gücüde yüksektir. çok rahat ameliyatım oldu ameliyat sonrası acı sızı duymadım sizin burnu beğenmenizden önce onun beğenmesi gerekyor. titizlikle işini yapıyor. duyduğuma göra amrikan hastanesiyle anlaşmış haftaya cumaya kadar devlette sonra özel hastane amerikana geçecekmiş. terettüt etmeyin onun için 3 saat süren bir ameliyat senin için 1 dk. hastaya yaklaşımı oldu çok iyi motife ediyor. hiç karamsar kalma memnun kalırsın. ona ve bilgisine çok güveniyorum. polikinliğine gittğiğm zaman öyle hastalar geliyor ki hepsi ona dua ediyor

çoşkun dr duymadım. ama ertan bey dr Mutaf'ın asistanlığını yaptı gerçekten işini özverili yapıyor. moral verme gücüde yüksektir. çok rahat ameliyatım oldu ameliyat sonrası acı sızı duymadım sizin burnu beğenmenizden önce onun beğenmesi gerekyor. titizlikle işini yapıyor. duyduğuma göra amrikan hastanesiyle anlaşmış haftaya cumaya kadar devlette sonra özel hastane amerikana geçecekmiş. terettüt etmeyin onun için 3 saat süren bir ameliyat senin için 1 dk. hastaya yaklaşımı oldu çok iyi motife ediyor. hiç karamsar kalma memnun kalırsın. ona ve bilgisine çok güveniyorum. polikinliğine gittğiğm zaman öyle hastalar geliyor ki hepsi ona dua ediyor

beni o kadar rahatlattınız ki. 2 aydan beri kendimi yiyorum nerede kime ameliyat olsam diye. diğer arkadaşlarım da sizinle aynı şeyleri söylüyor. Ertan günal isimli internette haber de var suriyeli bir çocukla ilgili. o da beni rahatlattı bıraz. Çarşamba günü yanına gideceğim randevu aldım hastaneden. inşallah iyi olur. heyecandan uyuyamıyorum bile. tekrar sağolun.

Back
X