11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

OrigaMiracle teşekkür ederim.iki ay domuz gibi dolaşacağim desene :) benim bide orantısız şişlik.sağ tarafta tümsek gibi şişlik var ve elimle yokladiğim da girinti çıkıntı var.benim korkum onun öyle kalması.zaten takıntılıyim.bu süreçte arkadaşımında burnundan getirdim.kız bana geçecek sabret demekten bi hal oldu.umarım bu çileye değer

OrigaMiracle teşekkür ederim.iki ay domuz gibi dolaşacağim desene :) benim bide orantısız şişlik.sağ tarafta tümsek gibi şişlik var ve elimle yokladiğim da girinti çıkıntı var.benim korkum onun öyle kalması.zaten takıntılıyim.bu süreçte arkadaşımında burnundan getirdim.kız bana geçecek sabret demekten bi hal oldu.umarım bu çileye değer

Benimki de orantısız canım merak etme. Sol sağdan daha şiş deviasyon düzeltildiği için. Bazen düzelecek sabret doktoruna güven diyorum kendi kendime, bazen de ya geçmezse niye böyle oldu diye üzülüyorum. En iyisi 6aydan önce burnu incelememek.

Arkadaşlar bugün 7.günüm. ya biraz önce hapşurdum ama öyle böyle değil yani 6-7 kez falan peşpeşe :( biraz sızladı sanki burnum ve hapşurma sonrasında afedersiniz biraz mukus geldi. kulak temizleme çubuğuyla hemen en uçtaki pislikleri alayım dedim. Bir de ne göreyim o sıvının içinde dikişlerimden biri :(( ön tarafta burun ucundakilerle aynı dikişlerden. hatta düşen dikiş sol tarafta içerde deliğin hemen yanında ki. Çok tedirgin oldum :( bişey olur mu acaba, doktorumu arasam mı bilemedim ?

kızlar sizinki çok iyi şu haliyleee:)) esracım banada biraz kanatlar geride gibi göründü ama dr un dediğine göre burunda dikiş olan uç biraz yukarı doğru toparlanacakmış yandan sıkıntı çok ama önden kötü görünüyo gerçekten zatenm bi ona takıldım bi de yamuk duruşuna inşallah geçer onlarda şişliği az olan tarafınki biraz toparlandı sabırla bekliyorumm

Gerçekten gayet güzel olmuş hiç sıkma canını ben 12000 tl verip yaptırdım İnan seninkinden iyi değil! En azından uygun bir bedelde ödemişsinnn

canım,11 günlük bir burun için endişelenmene gerek yok,çünkü orası ameliyat sonrası çok şişer,burun her daim hacim kaybeder
doktorun doğru bilgi vermiş,üzülme şu an için,sabırlı ol bence:)

Bence de daha çok erken karar vermek için bence biraz daha bekle,ayrıca da güzel bir sonuç çıkacak gibi görünüyor

OrigaMiracle haklısın çok dikkat etmemek lazım.yoksa moral iyice bozuluyor.umarım en kisa zamanda geçer bu sorunlar ve şekil problemimiz olmaz

Benim on beşinci gün bugün bantlarda çıktı.hiç bukadar pişman olmamıştım.okadar kötü duruyor ki burun kökü tamamen şiş.yanları yine öyle.bi ucunda şişlik yok.aynaya baktığım an hayat durdu doktor bişeyler söylüyor ama hiç duymuyorum.ne zaman geçecek bu dedim sadece.altı ay diyor ya.altı ay ben böyle nasıl dolaşacağim.psikolojim göçtü :(( eve atsam kendimi bir deli gibi ağlayacağim

hiç merak etme o görüntü düzeliyor bende ayın 6sında ameliyat oldum alçım bantlarım çıkınca çok pişman oldum kendimi tanıyamadım ama şuan çok daha iyiyim ve gün geçtikçe düzelecek biliyorum

Kızlar bantlar çıkar çıkmaz güzel bir görüntü beklemek mucize olur yüz burun neye uğradığını şaşırmış oluyor şişlik ödem insanın bütün ifadesini değiştiriyor bende o süreçten geçtim geçiyorum hala . ilk günler ben daha güzel olmak istiyorum neden böyle oldu diye içimi yiyordum resmen ama şimdi gün geçtikçe iyi hissediyorum inanın sizlerde bir süre sonra küçük burunlarınızı seveceksiniz :)

fotoğrafı görünce tüylerim diken diken oldu valla :) benim burnuma o kadar çok benziyor ki anlatamam sonra estetikli burnuna bakınca hayretler içinde kaldım çok güzel yapmış doktorun eline sağlık. sanırsam samsunda doktor bey istanbulda yaşıyorum samsuna gelmeyi düşünüyorum şuanda ameliyat için ay çok güzel olmuş canım

Arkadaşlar bugün 7.günüm. ya biraz önce hapşurdum ama öyle böyle değil yani 6-7 kez falan peşpeşe :( biraz sızladı sanki burnum ve hapşurma sonrasında afedersiniz biraz mukus geldi. kulak temizleme çubuğuyla hemen en uçtaki pislikleri alayım dedim. Bir de ne göreyim o sıvının içinde dikişlerimden biri :(( ön tarafta burun ucundakilerle aynı dikişlerden. hatta düşen dikiş sol tarafta içerde deliğin hemen yanında ki. Çok tedirgin oldum :( bişey olur mu acaba, doktorumu arasam mı bilemedim ?

Canım merak etme o ipler dipten eriyor ve düşme vakti gelince düşüyor sorun yok herkes yaşamıştır aynı şeyi;) birde bende alerjikrinit var polene toza hapşırıp dururum 13 nisanda ameliyat oldum burnumdan ve günde 30 kez hapşırıyordum çok sert değil ama ardarda 3-4 kez düşün yani ;))) benim gibi sık hapşıran biriysen rinocrenil diye burun spreyi var KBB uzmanı yazar tavsiye ederim hem de tıkanıklarına iyi gelecek;)) bu ipleri sen koparmak için uğraşmadıkça dert etme öle kulak çöpüyle temizlerken yok hapşırırken dikiş ipi geldi diye;) bu arada 5-6 dikiş ipi var zannetme 10-15 adet ip var kimi içerde erir gider kimi kopar düşer senin göremediğin yerlerde daha çok ip var sadece burnunu zorlama ve kulak çöpüyle mutlaka temizle;)) tekrar geçmiş olsun tatlm;)

Yzygmr.u bende yedisinde ameliyat oldum.ama kendimi hiç böyle motive edemedim.maşallah sana ya.ben aynaya her baktığım da pismanlik yaşıyorum.sen aşmışsin umarım bende aşarim böyle şeyleri.benim canımı sıkan asimetrik şişlikler ve bunun üstüne dokunduğum da ki çukurluklar.hep kalacak gibi geliyor :(( bide sabırsız bi insanim iyice psikopata bağlıyorum :))

Canım merak etme o ipler dipten eriyor ve düşme vakti gelince düşüyor sorun yok herkes yaşamıştır aynı şeyi;) birde bende alerjikrinit var polene toza hapşırıp dururum 13 nisanda ameliyat oldum burnumdan ve günde 30 kez hapşırıyordum çok sert değil ama ardarda 3-4 kez düşün yani ;))) benim gibi sık hapşıran biriysen rinocrenil diye burun spreyi var KBB uzmanı yazar tavsiye ederim hem de tıkanıklarına iyi gelecek;)) bu ipleri sen koparmak için uğraşmadıkça dert etme öle kulak çöpüyle temizlerken yok hapşırırken dikiş ipi geldi diye;) bu arada 5-6 dikiş ipi var zannetme 10-15 adet ip var kimi içerde erir gider kimi kopar düşer senin göremediğin yerlerde daha çok ip var sadece burnunu zorlama ve kulak çöpüyle mutlaka temizle;)) tekrar geçmiş olsun tatlm;)

Canım çok teşekkür ederim cevabın için öyle çok rahatladım ki okuyunca. Bugün tamponlarım alındı bant var sadece. Ara sıra hafif hafif kanamalar oluyor sızıntı şeklinde ama bunlar da normal herhalde diymi? O söylediğin ilaca hemen yarın bakıcam, bende de alerji var çok kuvvetli hapşuruyorum peşpeşe. Çok teşekkür ederim ilgin için canım :)

Canım çok teşekkür ederim cevabın için öyle çok rahatladım ki okuyunca. Bugün tamponlarım alındı bant var sadece. Ara sıra hafif hafif kanamalar oluyor sızıntı şeklinde ama bunlar da normal herhalde diymi? O söylediğin ilaca hemen yarın bakıcam, bende de alerji var çok kuvvetli hapşuruyorum peşpeşe. Çok teşekkür ederim ilgin için canım :)
tabiki sızıntı şeklinde olan kanamalar normal bende de 1-2 kere oldu..;)) ama hapşırmanın sayısını hatırlamıyorum bile birde aynı anda meme büyütme ameliyatıda oldum hapşırma esnasındaki acımı düşün artık;)))

tabiki sızıntı şeklinde olan kanamalar normal bende de 1-2 kere oldu..;)) ama hapşırmanın sayısını hatırlamıyorum bile birde aynı anda meme büyütme ameliyatıda oldum hapşırma esnasındaki acımı düşün artık;)))

ayy iyi cesaret etmişsin canm ikisine birden. benimle birlikte bi arkadaşım oldu meme büyütme. İlk hafta çok ağrısı oldu gülerken bile. Hapşutmayla kim bilir nasıl ağrımıştır. o da burun ameliyatını da düşünüyodu narkoz almışken 2 side aradan çıksın diye. Ameliyattan sonra iyiki olmamışım dedi ;)

ayy iyi cesaret etmişsin canm ikisine birden. benimle birlikte bi arkadaşım oldu meme büyütme. İlk hafta çok ağrısı oldu gülerken bile. Hapşutmayla kim bilir nasıl ağrımıştır. o da burun ameliyatını da düşünüyodu narkoz almışken 2 side aradan çıksın diye. Ameliyattan sonra iyiki olmamışım dedi ;)

ağrılarımın tarifini yapamamıyorum canım gerginlik ,şişkinlik yırtılıyormuş hissi,zaten göğüs arası bende morluklar ve yeşillikler oldu,gerginliğe bağlı kollarım bile oynatamıyordum;)taki drenler çıkana kadar ohhh özgürlük işte tüm bunlara birde hapşırma eklenince
ooff anlatılamaz ;))burunla birlikte olunca zaten tampondan dolayı nefes alamıyordum gerginlikten dolayı da derin derin içime hava çekemiyordum....(yazdıklarımıda okuyunca gerilim filmi gibi olduğunu farkettim;) ) burunda şişlik ve morluklar çok çok fazlaydı ama zerre kadar ağrım ,kanamam olmadı(yoğun olarak)yani aynı anda olmam aslında avantajdı 2si1 arada kurtuldum sadece 1 hafta nefes problemi yaşadım ölmedim yaşıyorum ama;)burnumla şuan ilgilenmiyorum o kendi kendine iyileşiyor sadece göğsüme taktım o da kapsül oluşumuyla alakalı....burnumdan tampon çıktıktan 4gün sonra fondoten ve kapatıcı kullanarak dışarı çıktım gezdim arkadaşlarımla sık sık görüştüm sürekli gözlerinin önünde olduğum için burundaki değişimi farkedemiyorlar yüzünde bir değişiklik var bir güzellik gelmiş sana diyorlar estetğin farkında bile değiller 2 dostum hariç;)) bu da hoşuma gidiyor;)meme büyütme sonucundan çok çok mutluyum ve bir o kadar burnumdan da burnumun ucundaki şişlik hariç :P

Kesinlikle katılıyorum . Olay doktorda bitiyor doktorunuza çok güvenmeniz lazım ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve bulundugum yerdeki tüm doktorlara gittim hepsiyle görüştüm . İnsanların en büyük hatası hem estetiği hemde nefes sorununu çözdürmek için kbb doktoru seçmeleri oluyor . Mantıklı olan 2 doktor girmesi hem kbb hemde plastik cerrahi uzamanı sonuçta herkes kendi alanında daha başarılıdır .

ben kbb ye ameliyat oldum hem nefes sorunu hemde estetik şiş olduğu halde gayet memnunum bence bu doktordan doktora değişiyor

Back
X