kızlar sizinki çok iyi şu haliyleee:)) esracım banada biraz kanatlar geride gibi göründü ama dr un dediğine göre burunda dikiş olan uç biraz yukarı doğru toparlanacakmış yandan sıkıntı çok ama önden kötü görünüyo gerçekten zatenm bi ona takıldım bi de yamuk duruşuna inşallah geçer onlarda şişliği az olan tarafınki biraz toparlandı sabırla bekliyorumm
Gerçekten çok zor canım ama buna da şükür ameliyatı da atlattık :)
Eki Görüntüle 698097 canlarım benimde 3 hafta oldu burnumu yaptıralı bu da benim resmim benimde şuanda şişlikler var ama böyle bile mutluyum ben :)
Canım o eğrilik, burun kanatlarının birinin küçük birinin büyük olması hepsi ödemden kemikle deri arasında ödem varmış . Zaten 15. Gününde büyük ihtimalla doktor kontrolun olur ogün gerek duyarsa masaj verir sana ve masaj yaptıkca burnundaki o ödem hareketini ve farkı hissedersin . Panik yok sadece sabır :)
Anladım canım, doğrudur.. dediğim gibi henüz erken yoruma.. eminim zamanla şekli tam oturacak ve kusursuz olacaktır.. benimde ilk önce burun deliklerim de sorun vardı biri büyük biri küçüktü ama zamanla düzeldii ..kendimden biliyorum, o yüzden kafaya takma :)
Eki Görüntüle 698097 canlarım benimde 3 hafta oldu burnumu yaptıralı bu da benim resmim benimde şuanda şişlikler var ama böyle bile mutluyum ben :)
ahh senin burnun gibi olsaaaaa daha ne isterimmm:)) seni çok değiştirmiş çok yakışmış darısı başımızaa
valla size sorana kadar takıyodum ama artık rahatımmm:) inşallah en güzel hallerinide koyarım eski burnumu beğenmiyodum hiç güneş gözlüğü takmak saçı yukardan toplamak hep hayaldi benim için ama artık öyle olmayacak inşallah:)
yaa önden yamuk duruyo zaten ama işte şişlik dengesiz ya ona bağlıyorum şimdilik inşallah ondandır o yüzden sordum işte tecrübeli arkadaşlara :) iki tarafın şişliği tamamen olunca belli olcak ne olduğu:) halit urgan a oldum ben 2650
Kesinlikle katılıyorum . Olay doktorda bitiyor doktorunuza çok güvenmeniz lazım ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve bulundugum yerdeki tüm doktorlara gittim hepsiyle görüştüm . İnsanların en büyük hatası hem estetiği hemde nefes sorununu çözdürmek için kbb doktoru seçmeleri oluyor . Mantıklı olan 2 doktor girmesi hem kbb hemde plastik cerrahi uzamanı sonuçta herkes kendi alanında daha başarılıdır .
Doktoruma o kadar çok güveniyodum ki hiç karışmadım şeklini konuşmadık bile tamamen ona bıraktım çok da iyi oldu estetik olduğumu kimse anlamıyo bile ama bazı kızlar gördüm elinde resimle geliyo böyle burun istiyorum diyo benim doktorum yapmıyo bu tarz ameliyatları bence yanlış bişey doğal olmasını istiyosan doktora bırakıcaksın ameliyatta herşey değişebilir kimi de çok konuşan doktoru seviyo beni ikna etsin diyo ben çok konuşmak kolay önemli olan icraat :)
Senin doktorunda benim doktorum gibi desene fotograf getırıp isteyenlere yapmıyor ya dogal olsun ya da yapmam dıyor :) nasıl olacak bi bilgisayar programıyla göremezmiyim dedim o hastayı kandırmaktan baska bsey degıl dedı sonucta bılgısayar 2 boyutlu insan 3 boyutlu dedı bende sana guvenıyorum dedım kendımı onun parmaklarına bıraktım :)
Estetikten sonra olay bize kalıyor dikkatli olmalıyız masaj verdıyse ihmal etmemeliyiz sabırlı olmalıyız...
Ama bende gözluk takarsın cıkartırsın bi iz olur ya oyle bir iz var ilk zamanlara göre azaldıda o geçer mi diye düşünmekten edemiyorum
kızlarrr benim dr masaj falan vermediii kontrolde 1 ay sonra bi sıkıntı olursa gel dedi ama 1 ay daha gidemem sanırım ben kendim şu kaş arasındaki şişliğe masaj yapıyorum yavaş yavaş sadece
Hepsi geçecek sadece beklemek lazım yani :) ben özellikle güneşten çok koruyorum . Ayyy valla bende birdaha olsa tüm acılara rağmen yine yaptırırdım birdaha :)Aynı iz tek taraflı olarak sağ tarafımda tam kaşımın altında çöküntü gibi bende de var doktorum düzelicek hepsi sağ tarafın daha çok şiştiği için öyle dedi bi de benim derim kalınmış daha çok dikkat etmemi masaj yapmamı söyledi kalın derimin olması iyi bişey değil sanırım zaten benim ameliyatımda zor geçti tansiyonum yüksekti nabzım düşüktü bi de anesteziden midem bulandı hep kustum ben kustukça burnumu zorladım kanadı hemen hemşireler serum taktı ilgilendi yanağımda çöküntü gibi biz iz vardı o iz içinde karnımdan yağ çekip enjekte ettiler göbeğimde ve yanağımda sargılar vardı ayy çok zordu ama valla aynı acıları çekiceğimi bilsem yine yaptırırım
kızlarrr benim dr masaj falan vermediii kontrolde 1 ay sonra bi sıkıntı olursa gel dedi ama 1 ay daha gidemem sanırım ben kendim şu kaş arasındaki şişliğe masaj yapıyorum yavaş yavaş sadece
teşekkür ederim şu an bile bu fotoğrafa göre düzeldi kavisi falan belirginleşiyo bakalım sonuç nasıl olacakSon derece güzel duruyor ve kavis verdrmişsiniz sanırım zamanla oturacaktır ve güzel olacak... Doktorun kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?