11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

kızlar sizinki çok iyi şu haliyleee:)) esracım banada biraz kanatlar geride gibi göründü ama dr un dediğine göre burunda dikiş olan uç biraz yukarı doğru toparlanacakmış yandan sıkıntı çok ama önden kötü görünüyo gerçekten zatenm bi ona takıldım bi de yamuk duruşuna inşallah geçer onlarda şişliği az olan tarafınki biraz toparlandı sabırla bekliyorumm

Anladım canım, doğrudur.. dediğim gibi henüz erken yoruma.. eminim zamanla şekli tam oturacak ve kusursuz olacaktır.. benimde ilk önce burun deliklerim de sorun vardı biri büyük biri küçüktü ama zamanla düzeldii ..kendimden biliyorum, o yüzden kafaya takma :)

Gerçekten çok zor canım ama buna da şükür ameliyatı da atlattık :)

Hele de karşılaştığım insanlar böyle şiş mi kalacak diye sorarlarsa tam çıkdırıyorum Allah'tan çok fazla kişi sormadı :)
Canım o eğrilik, burun kanatlarının birinin küçük birinin büyük olması hepsi ödemden kemikle deri arasında ödem varmış . Zaten 15. Gününde büyük ihtimalla doktor kontrolun olur ogün gerek duyarsa masaj verir sana ve masaj yaptıkca burnundaki o ödem hareketini ve farkı hissedersin . Panik yok sadece sabır :)

Canım o eğrilik, burun kanatlarının birinin küçük birinin büyük olması hepsi ödemden kemikle deri arasında ödem varmış . Zaten 15. Gününde büyük ihtimalla doktor kontrolun olur ogün gerek duyarsa masaj verir sana ve masaj yaptıkca burnundaki o ödem hareketini ve farkı hissedersin . Panik yok sadece sabır :)

valla size sorana kadar takıyodum ama artık rahatımmm:) inşallah en güzel hallerinide koyarım eski burnumu beğenmiyodum hiç güneş gözlüğü takmak saçı yukardan toplamak hep hayaldi benim için ama artık öyle olmayacak inşallah:)

Anladım canım, doğrudur.. dediğim gibi henüz erken yoruma.. eminim zamanla şekli tam oturacak ve kusursuz olacaktır.. benimde ilk önce burun deliklerim de sorun vardı biri büyük biri küçüktü ama zamanla düzeldii ..kendimden biliyorum, o yüzden kafaya takma :)

ahh senin burnun gibi olsaaaaa daha ne isterimmm:)) seni çok değiştirmiş çok yakışmış darısı başımızaa

valla size sorana kadar takıyodum ama artık rahatımmm:) inşallah en güzel hallerinide koyarım eski burnumu beğenmiyodum hiç güneş gözlüğü takmak saçı yukardan toplamak hep hayaldi benim için ama artık öyle olmayacak inşallah:)

Sadece sabretcez :) benimde suratım küçük burnum direk göze çarpıyordu hatta benim gözüme çok çarpıyordu :) ama güneşe dikkat et güneş kremsiz çıkma ödemlerin artmasına sebep olur . Ben bugun aldım güneş kremi kremsiz kapı önüne cıkmam artık :)

Kesinlikle katılıyorum . Olay doktorda bitiyor doktorunuza çok güvenmeniz lazım ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve bulundugum yerdeki tüm doktorlara gittim hepsiyle görüştüm . İnsanların en büyük hatası hem estetiği hemde nefes sorununu çözdürmek için kbb doktoru seçmeleri oluyor . Mantıklı olan 2 doktor girmesi hem kbb hemde plastik cerrahi uzamanı sonuçta herkes kendi alanında daha başarılıdır .

yaa önden yamuk duruyo zaten ama işte şişlik dengesiz ya ona bağlıyorum şimdilik inşallah ondandır o yüzden sordum işte tecrübeli arkadaşlara :) iki tarafın şişliği tamamen olunca belli olcak ne olduğu:) halit urgan a oldum ben 2650

Canım yorumların için çok teşekkür ederim benim burnumda çok belli olmuyo ama hafif sağa daha meyilli gibi geliyodu bana doktor eliyle düzelti bak şuanda daha tam oturmadı ne tarafa doğru hareket ettirirsin oraya yönelir dedi sağ tarafımda kemik problemi vardı daha çok uğraştıkları için daha çok şişti burun deliklerim ilk günlerde biri büyük biri küçüktü o durum düzeldi şimdi kaşlar arasında herkeste şişlik oluyo zamanla geçiyo doktorum merak etme hepsi geçer yerine oturur ama masaj çok önemli düzenli yapmazsan şişliklerin kalabilir bile dedi masaj yap sürekli daha çok şekli oturur görürsün dedi benim doktorum her hafta görüyo beni çok ilgili masaj yapıyo ölçüyo bakıyo çok güzel bi hediye yaptım doktoruma kendim tasarladım çok mutlu oldu hayattımda aldığım en güzel hediyeydi dedi şimdi telden giriyorum akşam hediyemi gösteririm :)

Kesinlikle katılıyorum . Olay doktorda bitiyor doktorunuza çok güvenmeniz lazım ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve bulundugum yerdeki tüm doktorlara gittim hepsiyle görüştüm . İnsanların en büyük hatası hem estetiği hemde nefes sorununu çözdürmek için kbb doktoru seçmeleri oluyor . Mantıklı olan 2 doktor girmesi hem kbb hemde plastik cerrahi uzamanı sonuçta herkes kendi alanında daha başarılıdır .

Doktoruma o kadar çok güveniyodum ki hiç karışmadım şeklini konuşmadık bile tamamen ona bıraktım çok da iyi oldu estetik olduğumu kimse anlamıyo bile ama bazı kızlar gördüm elinde resimle geliyo böyle burun istiyorum diyo benim doktorum yapmıyo bu tarz ameliyatları bence yanlış bişey doğal olmasını istiyosan doktora bırakıcaksın ameliyatta herşey değişebilir kimi de çok konuşan doktoru seviyo beni ikna etsin diyo ben çok konuşmak kolay önemli olan icraat :)

Doktoruma o kadar çok güveniyodum ki hiç karışmadım şeklini konuşmadık bile tamamen ona bıraktım çok da iyi oldu estetik olduğumu kimse anlamıyo bile ama bazı kızlar gördüm elinde resimle geliyo böyle burun istiyorum diyo benim doktorum yapmıyo bu tarz ameliyatları bence yanlış bişey doğal olmasını istiyosan doktora bırakıcaksın ameliyatta herşey değişebilir kimi de çok konuşan doktoru seviyo beni ikna etsin diyo ben çok konuşmak kolay önemli olan icraat :)

Senin doktorunda benim doktorum gibi desene fotograf getırıp isteyenlere yapmıyor ya dogal olsun ya da yapmam dıyor :) nasıl olacak bi bilgisayar programıyla göremezmiyim dedim o hastayı kandırmaktan baska bsey degıl dedı sonucta bılgısayar 2 boyutlu insan 3 boyutlu dedı bende sana guvenıyorum dedım kendımı onun parmaklarına bıraktım :)
Estetikten sonra olay bize kalıyor dikkatli olmalıyız masaj verdıyse ihmal etmemeliyiz sabırlı olmalıyız...
Ama bende gözluk takarsın cıkartırsın bi iz olur ya oyle bir iz var ilk zamanlara göre azaldıda o geçer mi diye düşünmekten edemiyorum :(

Senin doktorunda benim doktorum gibi desene fotograf getırıp isteyenlere yapmıyor ya dogal olsun ya da yapmam dıyor :) nasıl olacak bi bilgisayar programıyla göremezmiyim dedim o hastayı kandırmaktan baska bsey degıl dedı sonucta bılgısayar 2 boyutlu insan 3 boyutlu dedı bende sana guvenıyorum dedım kendımı onun parmaklarına bıraktım :)
Estetikten sonra olay bize kalıyor dikkatli olmalıyız masaj verdıyse ihmal etmemeliyiz sabırlı olmalıyız...
Ama bende gözluk takarsın cıkartırsın bi iz olur ya oyle bir iz var ilk zamanlara göre azaldıda o geçer mi diye düşünmekten edemiyorum :(

Aynı iz tek taraflı olarak sağ tarafımda tam kaşımın altında çöküntü gibi bende de var doktorum düzelicek hepsi sağ tarafın daha çok şiştiği için öyle dedi bi de benim derim kalınmış daha çok dikkat etmemi masaj yapmamı söyledi kalın derimin olması iyi bişey değil sanırım zaten benim ameliyatımda zor geçti tansiyonum yüksekti nabzım düşüktü bi de anesteziden midem bulandı hep kustum ben kustukça burnumu zorladım kanadı hemen hemşireler serum taktı ilgilendi yanağımda çöküntü gibi biz iz vardı o iz içinde karnımdan yağ çekip enjekte ettiler göbeğimde ve yanağımda sargılar vardı ayy çok zordu ama valla aynı acıları çekiceğimi bilsem yine yaptırırım:D

kızlarrr benim dr masaj falan vermediii kontrolde 1 ay sonra bi sıkıntı olursa gel dedi ama 1 ay daha gidemem sanırım ben kendim şu kaş arasındaki şişliğe masaj yapıyorum yavaş yavaş sadece

kızlarrr benim dr masaj falan vermediii kontrolde 1 ay sonra bi sıkıntı olursa gel dedi ama 1 ay daha gidemem sanırım ben kendim şu kaş arasındaki şişliğe masaj yapıyorum yavaş yavaş sadece

Canım doktoruna danışmadan bence bişey yapma benim doktorum aynayı tuttu gösterdi buraya sakın dokunma falan dedi özellikle elimi tuttu bak sadece şu noktadan başla dedi ben bile tedirgin oldum çok dikkat etmeye çalışıyorum bana masaj yapmazsan dediğim gibi şişliğin inmez dedi sabah 10 dk akşam 10 dk daha fazla da yapma dedi sonra yanlış bişey yapma canım benim annem arkadaşlarım da ameliyat oldu onlarada masaj verdi herkesin burun tipine göre farklı masajlar yaptırdı acaba bi doktoruna sorsan mı ki başka var mı doktoru masaj vermeyen onlardan cevap alalım :(

Aynı iz tek taraflı olarak sağ tarafımda tam kaşımın altında çöküntü gibi bende de var doktorum düzelicek hepsi sağ tarafın daha çok şiştiği için öyle dedi bi de benim derim kalınmış daha çok dikkat etmemi masaj yapmamı söyledi kalın derimin olması iyi bişey değil sanırım zaten benim ameliyatımda zor geçti tansiyonum yüksekti nabzım düşüktü bi de anesteziden midem bulandı hep kustum ben kustukça burnumu zorladım kanadı hemen hemşireler serum taktı ilgilendi yanağımda çöküntü gibi biz iz vardı o iz içinde karnımdan yağ çekip enjekte ettiler göbeğimde ve yanağımda sargılar vardı ayy çok zordu ama valla aynı acıları çekiceğimi bilsem yine yaptırırım:D
Hepsi geçecek sadece beklemek lazım yani :) ben özellikle güneşten çok koruyorum . Ayyy valla bende birdaha olsa tüm acılara rağmen yine yaptırırdım birdaha :)

Bence doktoruna bir danış doktoruna danışmadan dokunma bile çünkü suanda burnunu bir hamur gibi düşün . Bana 3 belirli hareket verdi ihmal etmeden yapmamı istedi . Sen kısa sürede git doktoruna göster masaja ihtiyac var mı dıye o karar versin yoksa dokunma hiç canım . Forumda önceki okuduklarımda masaj vermeyen bir çok doktorda vardı galiba şişliğe göre veriyorlar onu .

Back
X