11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

ben olmadim ama kiz kardesim olmustu, 2 3 ayda oturdu burnu desem yeridir, bence acele etmeyin, gecmis olsun sevgilerimle...

Eki Görüntüle 711298

bahsettiğim yerleri ok ile gösterdim ihihi :)
buket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudur;)komik olan benim burun ucuma dr dokunmadı bile ama şiş;)ilk zamanlar iki kaş arasındaydı 2.haftada burun ortasına inip yanlara doğru dağıldı,4.haftaya yakın burun ucuna doğru indi.....;) bu arada burun ucun çok sevimli tam sıkmalık üs tarafıda güzel görünüyor şişlik gitsin harika bir burnun olacak bence;)

Merhabalar öncelikle gecmis olsun 18 gun once bende ameliyat oldum alcidan ilk ciktiginda burnumu cok begenmistim fakat suan baya şişti şişkinlige tuzlu seyler yemek sebep oluyomus bugun drum azaltmami istedi benden bide maydanozu kaynatip suyunu icmeyi dene ödem sòkturucu özelliği varmis simdiden gecmiş olsun!!!!!

Ödem için bol su içmek ve ananas yemek (suyu da içilebilir) gerekiyormuş kızlar. maydonoz suyunu da duymuştum...

hala yanlarda biraz şişlik var ama ben hissediyorum sadece ucunda ise biraz daha fazla:)

Eklentiler

• $..SAM_4688.webp
    $..SAM_4688.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 234
buket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudur;)komik olan benim burun ucuma dr dokunmadı bile ama şiş;)ilk zamanlar iki kaş arasındaydı 2.haftada burun ortasına inip yanlara doğru dağıldı,4.haftaya yakın burun ucuna doğru indi.....;) bu arada burun ucun çok sevimli tam sıkmalık üs tarafıda güzel görünüyor şişlik gitsin harika bir burnun olacak bence;)
gayet guzel dogal gorunuo

Eki Görüntüle 698097 canlarım benimde 3 hafta oldu burnumu yaptıralı bu da benim resmim benimde şuanda şişlikler var ama böyle bile mutluyum ben :)
Guzel gorunuo canim :)

öncelikle çokk ama çok geçmiş olsun ameliyatı atlattın şimdi sabır etmen gereken bir süreçtesin çünkü burun estetiği sorası sabır işi umarım sonuçtan hep memnun kalırsın canımm sakın beğenmemezlik yapıp kendini üzme çünkü çokk değişecek güzelleşecek :))

Bende ameliyat gününü sayarsak 13 gün önce burun estetiği oldum.Dün bantlarım çıktı gözüme çok kötü gelmişti bugun sabah uyandığımda çok daha iyi görünüyordum umarım zamanla düzelir.Henüz yorum yapmak için çok erken daha önümüzde uzun bir zaman var sabır lazım :)

Ya bayanlar biraz alakasız ama deneyimlerinize ihtiyacım var. çarşamba günü ameliyat oldum. bugün tamponlarımı aldılar. burnumdan hala nefes alamıyorum. bazen sağ deliğim açılıyo ama yeterli olmuyo tekrar kapanıyo. zaten açılınca ağzıma gelen tat beni mahvediyo. yüzüm hala çok şiş. özellikle üst dudağım. kabuk bağladı resmen. bide üst dudağımın altı morardı yemek yemek kabus benim için. sürekli sıvı tüketiyorum. onlarıda pipetle içiyorum. perşembe günü alçımı alcaklar. temizliği nasıl olur çok acı verir mi bilgilendirin beni lütfeeeen :/

Ya bayanlar biraz alakasız ama deneyimlerinize ihtiyacım var. çarşamba günü ameliyat oldum. bugün tamponlarımı aldılar. burnumdan hala nefes alamıyorum. bazen sağ deliğim açılıyo ama yeterli olmuyo tekrar kapanıyo. zaten açılınca ağzıma gelen tat beni mahvediyo. yüzüm hala çok şiş. özellikle üst dudağım. kabuk bağladı resmen. bide üst dudağımın altı morardı yemek yemek kabus benim için. sürekli sıvı tüketiyorum. onlarıda pipetle içiyorum. perşembe günü alçımı alcaklar. temizliği nasıl olur çok acı verir mi bilgilendirin beni lütfeeeen :/

Burnundan nefes alamaman çok normal bu durum bir süre devam edecek bazen biri açılacak biri tıkanacak.alçı ve dikiş alınırken ben herhangi bir acı hissetmedim temizlikten kastın içindeki kabukları falan almalarıysa onunda bir acısı yok perşembe günü alçıyı alıp daha ufak bir bant yapıştırırlar oda 5-7 gün durur

ben de tampon kullanılmadı hastaneden çıktığım günden itibaren rahat nefes aldım ama burun içi şişlikler dengesiz dağılıyo o nedenle arada sırada ödem oluşup tıkanıyo olabilir alçı çıkarken sorun olmuyo temizliği kulak çöpüyle yaptım ben ve dudaklar hissiz olduğu için öyle kısa sürede geçecek

Kızlar benimde bugün 3.günüm burnumun üstü tatlı tatlı kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizdede olmuşmuydu bu

Back
X