- 26 Aralık 2012
- 34
- 19
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudur
Canım tekrar geçmiş olsun. Çok yakışmış, eski resmini de görünce değişim inanılmaz olmuş:)hala yanlarda biraz şişlik var ama ben hissediyorum sadece ucunda ise biraz daha fazla:)
gayet guzel dogal gorunuobuket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudurkomik olan benim burun ucuma dr dokunmadı bile ama şiş
ilk zamanlar iki kaş arasındaydı 2.haftada burun ortasına inip yanlara doğru dağıldı,4.haftaya yakın burun ucuna doğru indi.....
bu arada burun ucun çok sevimli tam sıkmalık üs tarafıda güzel görünüyor şişlik gitsin harika bir burnun olacak bence
![]()
buket86 sakın panik yapma benim 1 ay oldu ameliyatım,benim de aynı bölgede şişlik oldu bazen bu şişmi yoksa kemikmi diye merak ediyordum çünkü ödeö o kadar sert ki kemiksi bir sertlik vardı 1 ayın sonunda bende o bölge bayağı dağıldı,o şişlik yerçekiminden dolayı yanlara ve burun ucuna doğru dağılıyor ve en son ödemin gittiği yer burun ucudurkomik olan benim burun ucuma dr dokunmadı bile ama şiş
ilk zamanlar iki kaş arasındaydı 2.haftada burun ortasına inip yanlara doğru dağıldı,4.haftaya yakın burun ucuna doğru indi.....
bu arada burun ucun çok sevimli tam sıkmalık üs tarafıda güzel görünüyor şişlik gitsin harika bir burnun olacak bence
![]()
Guzel gorunuo canim :)Eki Görüntüle 698097 canlarım benimde 3 hafta oldu burnumu yaptıralı bu da benim resmim benimde şuanda şişlikler var ama böyle bile mutluyum ben :)
Guzel gorunuo canim :)
hala yanlarda biraz şişlik var ama ben hissediyorum sadece ucunda ise biraz daha fazla:)
7. sayfada 1 aylık hali var artık şekli oturdu sanırım:)11 Güne göre iyi burnunun şekli benim şuan ucu şiş ve tam şekli belli değil umarım düzelir
Ya bayanlar biraz alakasız ama deneyimlerinize ihtiyacım var. çarşamba günü ameliyat oldum. bugün tamponlarımı aldılar. burnumdan hala nefes alamıyorum. bazen sağ deliğim açılıyo ama yeterli olmuyo tekrar kapanıyo. zaten açılınca ağzıma gelen tat beni mahvediyo. yüzüm hala çok şiş. özellikle üst dudağım. kabuk bağladı resmen. bide üst dudağımın altı morardı yemek yemek kabus benim için. sürekli sıvı tüketiyorum. onlarıda pipetle içiyorum. perşembe günü alçımı alcaklar. temizliği nasıl olur çok acı verir mi bilgilendirin beni lütfeeeen :/
7. sayfada 1 aylık hali var artık şekli oturdu sanırım:)
ben de tampon kullanılmadı hastaneden çıktığım günden itibaren rahat nefes aldım ama burun içi şişlikler dengesiz dağılıyo o nedenle arada sırada ödem oluşup tıkanıyo olabilir alçı çıkarken sorun olmuyo temizliği kulak çöpüyle yaptım ben ve dudaklar hissiz olduğu için öyle kısa sürede geçecekYa bayanlar biraz alakasız ama deneyimlerinize ihtiyacım var. çarşamba günü ameliyat oldum. bugün tamponlarımı aldılar. burnumdan hala nefes alamıyorum. bazen sağ deliğim açılıyo ama yeterli olmuyo tekrar kapanıyo. zaten açılınca ağzıma gelen tat beni mahvediyo. yüzüm hala çok şiş. özellikle üst dudağım. kabuk bağladı resmen. bide üst dudağımın altı morardı yemek yemek kabus benim için. sürekli sıvı tüketiyorum. onlarıda pipetle içiyorum. perşembe günü alçımı alcaklar. temizliği nasıl olur çok acı verir mi bilgilendirin beni lütfeeeen :/
aa ben görmemiştim :) ne güzel bende şu bir ayı doldurabilsem günler çok yavaş geçiyor