11. Hafta cinsiyet tahmini iyi olanlar bakar mısınız 🥰

Kese yusyuvarlak değil gördüğüm kadarıyla,yukarıdan sağ ve soldan içe baskın yani fasulyeye benziyor bu yüzden büyük ihtimalle erkek :)
Ayy sağlıklı olsun da bende zaten saçma gelebilir ama öğrendiğimden belli erkek hissediyorum bide göbeğim de sanki biri nefes aliyo gibi inip kalkyo erkek çabuk canlanır diye duymuştum umarım saçma gelmez ☺

Erkek çocuklarında karında seyirme şeklinde olabiliyor,büyüklerde hep der erkek çocuğu erken canlanır diye :) tıp dilinde bir karşılığı yok hissedilmez diyorlar ama olsun biz annelik hisleriyle anlıyoruz diyelim
Önemli olan sağlıklı olması tabi gerisi pek önemli değil

Hahahah beni anlayan tek kişisin çok teşekkür ederim ☺sizinde erkek sanırım değil mi

Kızlar benim 5 haftalık ve 8 haftalık görüntülerim bu şekilde ultrason karından yapıldı vajinal değil yani ben anlamadım ama sanki erkek

Eklentiler

• 1A704188-2A26-4045-85B9-41343DA7AC7C.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 257
  • E5E7E5AB-96FE-4A2A-AB04-7DBC6DD3A61C.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 229
Bir kız bir erkek daha iyi değil mi benim.ilk.olucak
Benim bu bebişle beraber 3 erkek 1 kız olacak inşallah
Erkek kız fark etmiyordu sadece belirtilerimden yola çıkarak kız diyordum yanılttı beni bebiş
Her gebelik,bebek kendine özel belirtiler gösteriyor aklının bir köşesinde dursun canım,kardeş düşünürsen bebişe

Ya benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bide

Ya benimki tedaviyle oldu suan o kadar kıymetli ki anlatamam Rabbım sana 3 hediye vermiş inşallah bana da nasip olur çocuklara çok düşkünüm bide
Maşallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah,hayırlı güzel evlatlarınız olur

En son mayıs ayında bu başlığa bişeyler yazılmış.Umarım birileri okur.Çünkü her anı değerlendirmek istiyorum

Eklentiler

• 2B06F2B6-1774-4A29-AF4D-CE2D8744FE5C.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 178
Peki bu durum ikizler de nası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…