11. Hafta içinde bulantısı hafifleyenler

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar normalde bulantılarım 6. Hafta içinde başlamıştı ama arada birr mola verip devam etti mesela 7. Hafta girişinde bi iki gün pek olmadı sonra devam 8. Haftada da aynı oldu sonra devam ama 11. Haftadayım sadece sabah öğürtü geldi birden Ama dünden beri azaldı gibi varmı bu şekilde olan acaba endişe ettim gene Sağlıkla ilerlemesini temenni ediyorum Çok Aminnn🙏🐬

Anladım teşekkür ederim ben her azaldığında bi tedirgin oluyorum ama dediğiniz gibidir o halde İNŞALLAH sağlıkla kucaklarız Çok Aminnn🙏🐬

Ben de 11+1 deyim bugün. 7. Haftada bulantım başladı 9. Haftanın sonuna kadar. Sonra durdu ama bi haftadır mahvoldum. Hiç kusma yokken kusmalar da başladı ama normal kusma gibi de değil. Zehir gibi safra çıkıyo o da o kadar zor ki. Tek umudum geçecek olması. Çok zorlanıyorum artık

Ben de 11+1 deyim bugün. 7. Haftada bulantım başladı 9. Haftanın sonuna kadar. Sonra durdu ama bi haftadır mahvoldum. Hiç kusma yokken kusmalar da başladı ama normal kusma gibi de değil. Zehir gibi safra çıkıyo o da o kadar zor ki. Tek umudum geçecek olması. Çok zorlanıyorum artık
Evett canımm benimde bi kesiliyor bi başlıyor benim o genelde sabahları oluyor beyaz sarı safra canımm 🙏🐬

Back
X