- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
-
Ara vermeden mi ikinciyi hemen denedin ben de ne yapsam diye düşünüyorum hemen devam mı etsem yoksa bir ay ara mı versem bilmiyorumYaaa canm inşallahgecen ay kimyasal oldu çok korkuyorum inşallah sımsıkı tutunur
pardon canm 2 ay oldu doktorum histereskopi yaptı onun sonucuna göre transferi yaptı yani 1 adet dönemi bekledim benAra vermeden mi ikinciyi hemen denedin ben de ne yapsam diye düşünüyorum hemen devam mı etsem yoksa bir ay ara mı versem bilmiyorum
Yanlış çıkarabiliyor artımed baska deneseniz birdeEvet artı met testlerde sorun olmuş olabilirmi
Ayyyyy gözün aydın kuşummmKızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer ettiler testim bu şekilde sizce tek mi çift mi oldu ben anlamadım bişi çok net çizgi Eki Görüntüle 3507582
Allah razı olsun teşekkür ederimAyyyyy gözün aydın kuşummm
yarın kan ver
Gittim yaa 44.30 çıktı 8. Gün kan vermiştim 27.25 ti %60 artmışSen ne yaptın canım bugun mü gidecektin?
Çok şükür tutunsun inşallah anneciğineGittim yaa 44.30 çıktı 8. Gün kan vermiştim 27.25 ti %60 artmış
Amin inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseÇok şükür tutunsun inşallah anneciğine
MerhabalarBen 9 kasımda 3. Gün taze 2 embriyo transfer oldum bugün 4. Gün test günüm 21 kasım hafıf kasık ağrısı bol bel agrısı var yaş 41 umarım Rabbim hepımızın kucağını doldursun
Malesef negatifMerhabalar
Test sonucunuz ne oldu merak ettim umarım pozitiftir
geçmiş olsun canım lütfen canını sıkma . Emin ol zamanı vardır vardır Rabbimin bir bildiği dua et olur mu belki arkası doğal gebelik olurMalesef negatif
Umarım doğal yolla zor tekrar deneyecegız ama yıpratıcı süreç allahım isteyen herkesin muradını versin...geçmiş olsun canım lütfen canını sıkma . Emin ol zamanı vardır vardır Rabbimin bir bildiği dua et olur mu belki arkası doğal gebelik oluramin ecmain
Rabbim tez vakitte muradınıza erdirsinUmarım doğal yolla zor tekrar deneyecegız ama yıpratıcı süreç allahım isteyen herkesin muradını versin...
Merhaba 11inde mi transfer olmuştunuz sizdeRabbim tez vakitte muradınıza erdirsincanım benim zor bilirim
cümlemizdenAllah razı olsun teşekkür ederimpazartesi günü kan verecem bakalım nasıl çıkacak sonuç
Muhtemelen kimyasal gebelik canım düşüşe geçmiş değer çok üzgünümKızlar merhabalar dokuzuncu gün kan değerim 138’de 12. gün kan değerim 202 çıktı 14. gün kan değerim 192’ye düştü böyle yaşayıp da yükselen var mı acaba çok kötüyüm bir umut arıyorum yazıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?