11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

merve10er

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
2.607
347
198
öncelikle merhaba demek istiyorum sana beni mera edip okuduğun için günlüğümü :)

varmısın beraber yürüyelim bu zorlu yolda bana destek olmak istermisin ??

adım merve bundan 4 ay önce başlamıştım diyete azimle 11-12 kg arası verdim diyete başlamadan önce 75 kg dım.sanmayın şuanda 64 kg olduğumu hayır malesef bebek için aşılama oldum 2. ye o süre zarfında ilaçların etkisiyle veya kendi aç gözlülüğümden 5 kg 1 ayda aldım.ve işin kötüsüde tedavi negatig sonuçlandı.

bende şuanda tekrar diyetime başlamayı düşünüyorum vermem gereken 14 kg var .64 kg yum ve biliyorum kendime inanıyorum yazın tatile giderken55 kg olucam. varmısınız benimle bu yolla başlamaya incelmeye ??

bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım tartı günü yapalım birlikte

merve beni yonlendirmen gerekecek bilesin.Bu benim ilk diyet deneyimim olacak.3 aini doldurmamis minik bir kizim var.Hamilelik kilomu esime inat vermem lazim.

merve beni yonlendirmen gerekecek bilesin.Bu benim ilk diyet deneyimim olacak.3 aini doldurmamis minik bir kizim var.Hamilelik kilomu esime inat vermem lazim.

verirsin canım :) ah o eşler yokmu . ama senin fazla sıkmamamn lazım emzirmiyomusun bebişini?

evet canim.Ama yeme istegimi dizginleyemiyorum.Sen neler yapmayi planliyorsun.Yada topigimizin, gunlugumuzun bir plani olacakmi

yarın start veriyorum ben herhangibir diyete bağlı kalmak istemiyorum zaten artık hemen hemen 1 diyetisyenin bana tavsiye ettiği herşeyi biliyorum.öncelikle3 lt su mutlaka içmeliyim.asitli gıdalar tüketmiycem.tatlı katiyyen yok ve tabiyki hamur işi :18:yokk

ama ben biliyorum verdim ve yine vericem çalışıyorum ben eve geldiğimde 6,30-7,30 saatleri arasında yürüyüş planlıyorum

ve mutlaka yediklerimi yalansız.eksiksiz yazmayı düşünüyorum yani böylece sakıncalı gıdalar tükettiğimde rahatlıkla bana kızabilirsiniz.

kızlar ben bir karar verdim ılk hafta sıkı bir diyet yapıcam 1 aydan daha kısa zamanda aldımya 5 kıloyu belkı ılk hafta sıkı dıyet yaparsam hemen verebilirim

diyette kisa sureli degilde uzun zamanda istikrarli bir grafik cizmek gerekiyormus.Kalici olmasi icin.

evet canım nekadar uzun sürede verirsen okadar kalıcı oluyor benimde hedefim hazirana kadar vermek:) ama önce şu hızlı aldıgım 5 kıloya taktım hemen onu vermek devamını uzun vadede vermek ıstiyorum.sanki o çabucak aldığım5 kılo bana ait değil

kızlar size bir sorum olacak ,diyette nesgafe içsek olur mu? hanı şu cam kavanozlu olanlardan nesgafe gold lardan çok az light süt ve tatlandırıcı ile birlikte

kızlar size bir sorum olacak ,diyette nesgafe içsek olur mu? Hanı şu cam kavanozlu olanlardan nesgafe gold lardan çok az light süt ve tatlandırıcı ile birlikte

canım nescafe su tutuyor o yüzden kılo versende vermemiş gözüke biliyorsun bilgine ama arada küçük kaçamaklar olabilirmi acaba :)

Nescafe diyeti ile birlikte kilolarınıza, son verebilirsiniz. Nescafe diyeti listesini açıklamadan önce bir takım sağlık bilgilerini bilmenizde, yarar vardır, diye düşünüyoruz. Kimi diyetisyenler nescafe diyetinin, zararları olduğunu ve kilo vermek için seçilecek en son diyet programı olduğunu söylüyorlar.

Kimi yandan da bazı uzman diyetisyenler, nescafenin vücutta su tutarak, fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardım edecek çeşitli faydalarından bahsediyorlar. Tok tutarak, fazla yememenizi sağlayan nescafe ile birlikte çeşitli zayıflamalar gerçekleştirebilirsiniz.

Nescafe diyetinde hanımların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Aşırı süt tozu kullanımı nedeniyle, selülit arttırıcı özelliğe sahip olan nescafe diyeti yapanların selülitlerinin fazlalaştığı uzman doktorlar tarafından bilimsel, araştırmalar neticesinde bir çok sağlık dergisine konu olmuştu.

Metabolizmayı hızlandırıcı özelliği bulunan nescafe diyetinde, gün boyunca 4-5 fincan kahve içmeniz öneriliyor. Sabah kahvaltılarına nescafe ile başlamanız, ve nescafenizde şeker gibi tatlandırıcıların bulunmaması gerektiğini açıklayan, zayıflama uzmanları yağsız ve güzel diyet yemekleri ile oluşturulmuş beslenme programını sadece nescafe ile desteklemenizi söylüyor.

Spor ile birlikte nescafe alımı yapmanız, daha hızlı kilo vermenize yardım edeceği gibi, doğal yöntemlerle kilo verme sürecinizi hızlandıracaktır. Bu zayıflama bilgisi, diyette nescafe içilirmi, nescafe zayıflatırmı, nescafe zayıflama, nescafe diyeti listesi, nescafe diyeti gibi kelimelerinize yanıt olabilecek, bir diyet bilgisidir.

Kahve bilgilerini sevdim canim.Ben ve ailem kahveyi birakamayiz.Bugun 3.gunum ve tatli istegimi kahveyle kapatiyorum.En azindan simdilik.
Merveeeeee yarin basliyoruz diyorsun ya acayip heyecan yapiyorum. 4 kisi olusuz oylemi.Superrrrrrrrrr
Senin hedefin az canim ya benim yanimda.Ben 16 kilo vermem lazimki eski elbiselerime gireyim.Sen diyet konusunda bayagi bilgilisin sanirim profiline baktim birazda.Lutfen beni yonlendir.bu aksam sana listemi yazacam yorumla.
Haaaaaa benimde gunlugum var ama o sadece bana ait.Yinede seninle yazismamda sorun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…