11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bende komşuya oturmaya gdyorum birazdan:) ama sadece Yeşilçay içiyorum başka bişey yemek yok:) bol bol Yeşilçay oh mis gibi:)

Cuma günleri tartı günümüz olsun mu? Her hafta cu ma sabahları tartılıp paylaşalım cumaları tartı günümüz diyelim mi?????

canım lahana çorbasını sen nsaıl yapıyorsun

selam acaba ben de mi katılsam aranıza destek vermeye ve almaya ihtiyacim var daha önce çeşitli zamanlarda çeşitli miktarlarda kilo verdim ama o karadelik midem bulduğunu içine aldi, yaklaşık 15 kilo fazladan yaşıyorum:-(

slm kızlar bugün benim diyette 4 günümdü bugünüde bitirdim spordan hemen size geldim bende aranıza katılayım diye diyetisyen eşliğinde kiloları vermeye çalışıyorumm umarım dilediğimiz gibi sonuçlanır herşey

canım lahana çorbasını sen nsaıl yapıyorsun

aslında ben lahana çorbasını lahana sarması yapmıştık ondan kalan lahananın saplarıyla yaptım onları biraz irice doğradım blendırdan geçirme böyle daha iyi çalışır metabozlizman demişti annem. lahanayı doğruyorum sonra acı biber 2-3 tane doğruyorum 2 tane domates ve bir tane et bulyon koyuyorum 1 tane iri soğan pişerken baharat atmayın yerken atın daha iyi olur ne kadar acı o kadar metabolizmanızın çalışmasını sağlar :)

benimde dizim var ama arada yazarım yine :))

iyi seyirler :) bende hiç dizi izlemem evimizde televizyon bile yoktur ailece sevmeyiz. benim meşhur dizilerim prison break ve lost şimdi onlarada zamanım yok daha hareket yapmadım derslerde bitmediii ühühüü

sizlere doktorumun verdiği diyet listesinide vereyim sizler ne düşünürsünüz öncelikle her öğün öncesi 2 bardak su sabahları ilk bardağıma bir kaç damla elma sirkesi damlatıyorum bunun dışında süt tozu yasak un şeker hamur işi tereyağ ve yağ çeşitleri yasak abur cubr aklınıza gelecek her şey ve mutlaka günde 3 bardak yeşil çay şekersiz siyah çayda sınır yok oda şekersiz kahve oda sadece light sütle o nescafe değil o da şekersiz evett aklıma gelenler bu kadar günlük menüye bakalım şimdi

SABAH 8 DE 2 KİBRİT KUTUSU PEYNİR YA DA ( 1 YUMURTA 1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ) AÇIK ÇAY 2 DİLİM KEPEK ÇAVDAR EKMEĞİ 5 ZEYTİNYADA (1 TATLI KAŞIĞI BAL) SÖĞÜŞ SALATA

ARA ÖĞÜN 10 30 1 PORSİYON MEYVE 2 PARÇA DİYET BİSKÜVİ
ÖĞLEN 13 00 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET VEYA TAVUK BALIK VEYA PEYNİR (90 GR) YADA 1 TABAK KURUBAKLAGİL SALATA (YAĞSIZ) 1 Ç B YOĞURT LİGHT 2 DİLİM EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 15 00 2 PORSİYON MEYVE
SAAT 17 30 DA YEŞİL ÇAY VE 2 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM 19 30 2KEPÇE ÇORBA 8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ SALATA YAĞSIZ 1 Ç B YOĞURT 1DİLİM EKMEK YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY

ARA ÖĞÜN 21 30 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT LİGHT
EWET KIZLAR DİYET LİSTEM BÖLE KALABALIK GÖZÜKÜYOR AMA ÖLE DEĞİL HİÇ DE AÇ HİSSETMİYORUM İLK BAŞLANGIÇ OLARAK KAÇAMAK YOK KİLONUN GİDİŞİNE GÖRE VERECEK KAÇAMAK AMA ZATEN ŞEKERİ ARAMIYORSUNUZ İLK BİR İKİ GÜN ZOR ONDAN SONRA ALIŞIYORSUNUZ ELİNİZ GİTSE BİLE AKLINIZA KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZ GELİYOR VE BIRAKIYORSUNUZ EN AZINDAN BENDE ÖLE OLDU BEN KAYINVALİDEYE İNAT VERİCEM BENİ GECE GECE AĞLAM KRİZİNE SOKTU GÖRSÜN BAKALIM NASIL OLUYOR UZUN BİR SÜREDE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMM OFFF ÇOK UZATTIM SIKTIM SİZLERİDE ÖZÜR DİLERİM HERKESDENN

olumu oyle sey.bu bilileri aylastığın için teşekkür ederiz
canım ya bu diyet kaç kalorılık ve sen kaç kilosun boyun kaç

olumu oyle sey.bu bilileri aylastığın için teşekkür ederiz
canım ya bu diyet kaç kalorılık ve sen kaç kilosun boyun kaç

87 kilocuğum totom biraz büyükçe boy 165 toparlak bişeyim işte 1600 kalori he kızlar aklıma şu geldi birde diyorki yatma saati geç olmasın uyku düzenli olsun ve her gün 35 dk yürüyüş verdi

Tabikide bendede katlı birlikten kuvvet doğar yaza kadar incelik olcazz:)

Olurmu hiç öle şey hepimiz bişeyleri paylaşıcaz ki birbirimize faydamız olsun:) hoşgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…