Aynennnn ftı olalım herkes woaaaavv desin
waaavvvv demekle kalmasınlar kıskansınlar bizi
kızlar ben çıkıyorum hareket yapıp ders çalışıcam tekrar gelirim
Çatlasınlar:) hatta ay zayıflayınca çirkin olmuşun desinler:) en büyük yalan:))))
kızlar bir diyet alışverişi yaptım 15 gün yetıcek kadar ben ılk hafta sok dıyet yapıcam ağırlıklı yoğurt yulav ezmesi tarzında beslenicem ve bolca meyve şu önce bana ait olmayan 5 kg vermem lazım:) yarın sabah hepımızın kg alarak başlıyoruz aç karna ve iç çamasırlarımızla olan kg baz alıyoruz :)) ve listemizi olusturuyoruzson sürat devam sonra
Cuma günleri tartı günümüz olsun mu? Her hafta cu ma sabahları tartılıp paylaşalım cumaları tartı günümüz diyelim mi?????
evett kızlar merhabaaa hepinize :) ben yaklaşık 7 aydır diyetteyim tabi pes edip bıırakışlarımı saymazsak.. lahana çorbası diyetini denedim 1 haftada 3 kilo veridm ve geri almadım fakatt ev çok kötü kokuyomuş annem dediama tadı bence çok güzel herkes iğrenç diyip abartıyo. şok diyetler denedim haddi hesabı yok günde 2 fincan kahve ve küçük 2 dilim kekle kaç hafta öyle diyet yaptım sonuç yok olmadı hep ödemden kaybettim. en sonunda yediklerime dikkat ederek ve 6 dan sonra yemeyerek ve lahana çorbasıyla 6-7 kilo verdim önümde bir 7 kilom daha var ve veremiyorum aama mayısın son haftasına kadar vermem gerekiyo benim için çok önemli seminer, defile ve ropörtajlarımız olucak diploma alıcam yani şimdiden kıyafet dikimine başladım :) sizinde yardımınızla birbirimize desteğimizle vereceğiz inanıyorum :) yaşım 17 boyum 153 kilom 52 en fazla 58 kiloyu gördüm regl döneminde oda :)
Çatlasınlar:) hatta ay zayıflayınca çirkin olmuşun desinler:) en büyük yalan:))))
canım lahana çorbasını sen nsaıl yapıyorsun
benimde dizim var ama arada yazarım yine :))
sizlere doktorumun verdiği diyet listesinide vereyim sizler ne düşünürsünüz öncelikle her öğün öncesi 2 bardak su sabahları ilk bardağıma bir kaç damla elma sirkesi damlatıyorum bunun dışında süt tozu yasak un şeker hamur işi tereyağ ve yağ çeşitleri yasak abur cubr aklınıza gelecek her şey ve mutlaka günde 3 bardak yeşil çay şekersiz siyah çayda sınır yok oda şekersiz kahve oda sadece light sütle o nescafe değil o da şekersiz evett aklıma gelenler bu kadar günlük menüye bakalım şimdi
SABAH 8 DE 2 KİBRİT KUTUSU PEYNİR YA DA ( 1 YUMURTA 1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ) AÇIK ÇAY 2 DİLİM KEPEK ÇAVDAR EKMEĞİ 5 ZEYTİNYADA (1 TATLI KAŞIĞI BAL) SÖĞÜŞ SALATA
ARA ÖĞÜN 10 30 1 PORSİYON MEYVE 2 PARÇA DİYET BİSKÜVİ
ÖĞLEN 13 00 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET VEYA TAVUK BALIK VEYA PEYNİR (90 GR) YADA 1 TABAK KURUBAKLAGİL SALATA (YAĞSIZ) 1 Ç B YOĞURT LİGHT 2 DİLİM EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 15 00 2 PORSİYON MEYVE
SAAT 17 30 DA YEŞİL ÇAY VE 2 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM 19 30 2KEPÇE ÇORBA 8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ SALATA YAĞSIZ 1 Ç B YOĞURT 1DİLİM EKMEK YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 21 30 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT LİGHT
EWET KIZLAR DİYET LİSTEM BÖLE KALABALIK GÖZÜKÜYOR AMA ÖLE DEĞİL HİÇ DE AÇ HİSSETMİYORUM İLK BAŞLANGIÇ OLARAK KAÇAMAK YOK KİLONUN GİDİŞİNE GÖRE VERECEK KAÇAMAK AMA ZATEN ŞEKERİ ARAMIYORSUNUZ İLK BİR İKİ GÜN ZOR ONDAN SONRA ALIŞIYORSUNUZ ELİNİZ GİTSE BİLE AKLINIZA KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZ GELİYOR VE BIRAKIYORSUNUZ EN AZINDAN BENDE ÖLE OLDU BEN KAYINVALİDEYE İNAT VERİCEM BENİ GECE GECE AĞLAM KRİZİNE SOKTU GÖRSÜN BAKALIM NASIL OLUYOR UZUN BİR SÜREDE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMM OFFF ÇOK UZATTIM SIKTIM SİZLERİDE ÖZÜR DİLERİM HERKESDENN
olumu oyle sey.bu bilileri aylastığın için teşekkür ederiz
canım ya bu diyet kaç kalorılık ve sen kaç kilosun boyun kaç
selam acaba ben de mi katılsam aranıza destek vermeye ve almaya ihtiyacim var daha önce çeşitli zamanlarda çeşitli miktarlarda kilo verdim ama o karadelik midem bulduğunu içine aldi, yaklaşık 15 kilo fazladan yaşıyorum:-(
Olurmu hiç öle şey hepimiz bişeyleri paylaşıcaz ki birbirimize faydamız olsun:) hoşgeldin bu aradasizlere doktorumun verdiği diyet listesinide vereyim sizler ne düşünürsünüz öncelikle her öğün öncesi 2 bardak su sabahları ilk bardağıma bir kaç damla elma sirkesi damlatıyorum bunun dışında süt tozu yasak un şeker hamur işi tereyağ ve yağ çeşitleri yasak abur cubr aklınıza gelecek her şey ve mutlaka günde 3 bardak yeşil çay şekersiz siyah çayda sınır yok oda şekersiz kahve oda sadece light sütle o nescafe değil o da şekersiz evett aklıma gelenler bu kadar günlük menüye bakalım şimdi
SABAH 8 DE 2 KİBRİT KUTUSU PEYNİR YA DA ( 1 YUMURTA 1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR ) AÇIK ÇAY 2 DİLİM KEPEK ÇAVDAR EKMEĞİ 5 ZEYTİNYADA (1 TATLI KAŞIĞI BAL) SÖĞÜŞ SALATA
ARA ÖĞÜN 10 30 1 PORSİYON MEYVE 2 PARÇA DİYET BİSKÜVİ
ÖĞLEN 13 00 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET VEYA TAVUK BALIK VEYA PEYNİR (90 GR) YADA 1 TABAK KURUBAKLAGİL SALATA (YAĞSIZ) 1 Ç B YOĞURT LİGHT 2 DİLİM EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 15 00 2 PORSİYON MEYVE
SAAT 17 30 DA YEŞİL ÇAY VE 2 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM 19 30 2KEPÇE ÇORBA 8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ SALATA YAĞSIZ 1 Ç B YOĞURT 1DİLİM EKMEK YEMEK SONRASI YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN 21 30 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT LİGHT
EWET KIZLAR DİYET LİSTEM BÖLE KALABALIK GÖZÜKÜYOR AMA ÖLE DEĞİL HİÇ DE AÇ HİSSETMİYORUM İLK BAŞLANGIÇ OLARAK KAÇAMAK YOK KİLONUN GİDİŞİNE GÖRE VERECEK KAÇAMAK AMA ZATEN ŞEKERİ ARAMIYORSUNUZ İLK BİR İKİ GÜN ZOR ONDAN SONRA ALIŞIYORSUNUZ ELİNİZ GİTSE BİLE AKLINIZA KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZ GELİYOR VE BIRAKIYORSUNUZ EN AZINDAN BENDE ÖLE OLDU BEN KAYINVALİDEYE İNAT VERİCEM BENİ GECE GECE AĞLAM KRİZİNE SOKTU GÖRSÜN BAKALIM NASIL OLUYOR UZUN BİR SÜREDE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUMM OFFF ÇOK UZATTIM SIKTIM SİZLERİDE ÖZÜR DİLERİM HERKESDENN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?