hoş geldin yarın başlıyormuyuz?:13:
Merhaba kızlar bendeye geldim:) ben ztn diyetteyim size de katılım dedim:) ben bundan 7sene önce 86 kilo olmuştum ve hem akupuktr hem diyetle 72 ye düştüm, sonrasında 65e kadar düştüğüm oldu ama üniversitede sınav zamanları fln derken yine kilo almıştım 74 e çıktım ve öyle bir diyete başladım1 buçuk yıl fln oldu ve hemen hemen 1 yıl kadar sürdü diyetim ama duraklama dönemleri fln da oluyo maalesef metabolizma bazen duraklıyor. 58 e kadar düştüm ve evlendikten sonra kilo almaya başladım ve 8 ay kadar oldu şu an 69.4 olmuşum Pazartesi tartıldım da korkuodum bi süredir tartılmıyordum ve görünce çok canım sıkıldı hemen diyete başladım. Ama ztn çok yiyen biri de değilim ekmek pilav fln hiç yemem bana kilo aldıranın abur çubur kek cips olduğunun da farkındayım ve tamamen bıraktım artık zor olsada bir haftadır abur çubur yememde çalışıyorum ve tatbiki spor... Kilo vermenin olmazsa olmazı sporu da yapmaya çalışıyorum haftanın 2 günü platese gidiyorum diğer günlerde evde koşu bandım var onu kullanmaya çalışıyorum. Fazlaca uzun ve ayrıntılı yazdım belki ama eğer gerçekten kilo vermek istiyorsak hep beraber yanlışları doğruları yediklerimizi paylaşarsak hem yardımcı oluruz hemde birbirimizi motive ederiz:) bende 10/12 kilo vermek istiyorum ztn karar verip başlamıştım ama hep beraber istikrarla devam edelim diyorum kızlar:)
cok icten yazmissin.Ama cok sanslisin hem spora gidiyorsun hem evde bandin var.Malesef benim hic oyle imkanim yok, olsada kizim izin vermez.yilbasi gecesi minik bir kizim oldu, kucaktan inmiyor.Nasil spor yapacam bilemiyorum.cok mutsuzum kizlar ya.
Kahve bilgilerini sevdim canim.Ben ve ailem kahveyi birakamayiz.Bugun 3.gunum ve tatli istegimi kahveyle kapatiyorum.En azindan simdilik.
Merveeeeee yarin basliyoruz diyorsun ya acayip heyecan yapiyorum. 4 kisi olusuz oylemi.Superrrrrrrrrr
Senin hedefin az canim ya benim yanimda.Ben 16 kilo vermem lazimki eski elbiselerime gireyim.Sen diyet konusunda bayagi bilgilisin sanirim profiline baktim birazda.Lutfen beni yonlendir.bu aksam sana listemi yazacam yorumla.
Haaaaaa benimde gunlugum var ama o sadece bana ait.Yinede seninle yazismamda sorun olurmu?
Merhaba kızlar bendeye geldim:) ben ztn diyetteyim size de katılım dedim:) ben bundan 7sene önce 86 kilo olmuştum ve hem akupuktr hem diyetle 72 ye düştüm, sonrasında 65e kadar düştüğüm oldu ama üniversitede sınav zamanları fln derken yine kilo almıştım 74 e çıktım ve öyle bir diyete başladım1 buçuk yıl fln oldu ve hemen hemen 1 yıl kadar sürdü diyetim ama duraklama dönemleri fln da oluyo maalesef metabolizma bazen duraklıyor. 58 e kadar düştüm ve evlendikten sonra kilo almaya başladım ve 8 ay kadar oldu şu an 69.4 olmuşum Pazartesi tartıldım da korkuodum bi süredir tartılmıyordum ve görünce çok canım sıkıldı hemen diyete başladım. Ama ztn çok yiyen biri de değilim ekmek pilav fln hiç yemem bana kilo aldıranın abur çubur kek cips olduğunun da farkındayım ve tamamen bıraktım artık zor olsada bir haftadır abur çubur yememde çalışıyorum ve tatbiki spor... Kilo vermenin olmazsa olmazı sporu da yapmaya çalışıyorum haftanın 2 günü platese gidiyorum diğer günlerde evde koşu bandım var onu kullanmaya çalışıyorum. Fazlaca uzun ve ayrıntılı yazdım belki ama eğer gerçekten kilo vermek istiyorsak hep beraber yanlışları doğruları yediklerimizi paylaşarsak hem yardımcı oluruz hemde birbirimizi motive ederiz:) bende 10/12 kilo vermek istiyorum ztn karar verip başlamıştım ama hep beraber istikrarla devam edelim diyorum kızlar:)
cok icten yazmissin.Ama cok sanslisin hem spora gidiyorsun hem evde bandin var.Malesef benim hic oyle imkanim yok, olsada kizim izin vermez.yilbasi gecesi minik bir kizim oldu, kucaktan inmiyor.Nasil spor yapacam bilemiyorum.cok mutsuzum kizlar ya.
bugün geç kalktım öğleden sonra 2 haşlanmış yumurta yedim.
akşam yemeği olarak da birazdan 3 tane daha yiyeceğim. sonra birşey yermiyim bilmem,yersem haber veririm size kızlarrrrr
evett kızlar merhabaaa hepinize :) ben yaklaşık 7 aydır diyetteyim tabi pes edip bıırakışlarımı saymazsak.. lahana çorbası diyetini denedim 1 haftada 3 kilo veridm ve geri almadım fakatt ev çok kötü kokuyomuş annem dediama tadı bence çok güzel herkes iğrenç diyip abartıyo. şok diyetler denedim haddi hesabı yok günde 2 fincan kahve ve küçük 2 dilim kekle kaç hafta öyle diyet yaptım sonuç yok olmadı hep ödemden kaybettim. en sonunda yediklerime dikkat ederek ve 6 dan sonra yemeyerek ve lahana çorbasıyla 6-7 kilo verdim önümde bir 7 kilom daha var ve veremiyorum aama mayısın son haftasına kadar vermem gerekiyo benim için çok önemli seminer, defile ve ropörtajlarımız olucak diploma alıcam yani şimdiden kıyafet dikimine başladım :) sizinde yardımınızla birbirimize desteğimizle vereceğiz inanıyorum :) yaşım 17 boyum 153 kilom 52 en fazla 58 kiloyu gördüm regl döneminde oda :)
hoş geldin aramıza canım :) diyetle birlikte sporda yapıyormusun? bence senin vermen bizden daha kolay bence :)
evet yapıyorum jillian michaels ile 30 gün programına başladım fakat 3 gün ara verdim karnım acımaya başladı zorlamadığım halde bugün yatmadan yine kaldığım yerden devam edicem inşallah :) bu ikinci ve son günüm pirinç lapası diyeti yapıyorum ve nerdeyse bir günde 1 kilo gitti ve hiç aç kalmadan kaçamak yapmama ragmen ama diyeti bırakıp dikkat etmeye başladığımda tekrar 52 kiloya kadar çıkıyorum ve o kiloda sabitleniyorum ben 48 kiloya kadar düştüm aama bırakınca tekrar 52 oldum şimdide veremiyorum
tatlım benim niye sorun olsun ben nekadar çok olursak okadar mutlu olurum :)
bu arada bende markette gıttım dıyet için bır araba alışveriş yaptım :) sanki savaşa hazırlanıyorum
ödem yapıyor olabilirmi acaba vücudun adet günlerin yakınmı ? yada diyeti bıraktığında çok mu yiyorsun?
evet canım azimle verelim kiloları yazın bomba gibi olalımgitsin kilolar
kızlar bir diyet alışverişi yaptım 15 gün yetıcek kadar ben ılk hafta sok dıyet yapıcam ağırlıklı yoğurt yulav ezmesi tarzında beslenicem ve bolca meyve şu önce bana ait olmayan 5 kg vermem lazım:) yarın sabah hepımızın kg alarak başlıyoruz aç karna ve iç çamasırlarımızla olan kg baz alıyoruz :)) ve listemizi olusturuyoruzson sürat devam sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?