Çocuklar bende kalacak evet açmaya gitti şuan dediğim gibi ailesi yok kimsesi yok bizdik ailesiBu arada açıldı mı dava?
Çocuklar ne olacak? Kimde kalcaklar?
Eşinin ailesi ne dedi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar bende kalacak evet açmaya gitti şuan dediğim gibi ailesi yok kimsesi yok bizdik ailesiBu arada açıldı mı dava?
Çocuklar ne olacak? Kimde kalcaklar?
Eşinin ailesi ne dedi?
Evet klinik sorumlusuyum benAllah yardimciniz olsun ancak bu adami beklemek yerine bir adim atin. Mesleginiz var mi?
Çok karisik ne yaptığımı ne konuştuğunu bilmiyorum konuları anlatmaya kalksam roman olacak burda hangi birine her konuyu detaylı yazabilirim ki benSanmıyorum kadının kafası karışık boşanma olayı panik yaratmış izlenimi bıraktı bende.
Umarım bu sefer kanmaz haklarını da sonuna kadar alır.
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi sizeHaftasonu aktivitesi olarak mahalle kavgasi ve dedikodu yapan biriyle kim evli kalmak ister.11 sene nasil evli kalabilmişse
Yine başladınız kadın kadının düşmanı diye. Ablacım adam gitmiş bi tarafının keyfinde bir sene gelmemiş aldatmış sen konuyu açarken hiç bundan bahsetmiyorsun demekki gitse yine gezse gelse kabul edeceksin o kadar önemsiz senin için.Çok karisik ne yaptığımı ne konuştuğunu bilmiyorum konuları anlatmaya kalksam roman olacak burda hangi birine her konuyu detaylı yazabilirim ki benki ayrıca neden kafa bulayimki böyle bir durumla alakalı insanlar nekadar merhametsiz ve gaddar aklım almiyor kadın kadının nasıl düşmanı olabiliyor neden bukadar acımasız yorumlar yapılıyor kendimi ifade edemedim belki ama bı bilseler dinleseler ..
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi sizeDedikodu yapan insanlardan bende NEFRET ederim. Bence boşanmak için gayet geçerli bir sebep. Ayrıca kadınlık sadece temizlik ve yemek yapmakla olmuyor. Kadın dediğin biraz asil olur ağır başlı olur öyle her lafın içinde olmaz.
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size elbette bu bahaneBaşka biri olabilir mi hayatında? ayrıca bu kapı önlerinde muhabbet (dedikodu)yapan kadınlardan bende hiç hoşlanmıyorum ne olursa olsun ozelinizi herkese açmayın
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi sizeNe anlatıyorsunuz başkalarına?
Hem boşanınca siz ve çocuklar ne olacak?
Aldatmak mi asla kafanı kimseye 11 yıl bosunca cevirmedim bile insanların nekadar çabuk günahını alıyorsunuz sizde mesela Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi sizeBen size hak verdim ya gayet isinde gucunde birisiniz sankialdatmanin yaninda herkese her seyi anlatip dedikodu ne ki ama dimi
neyi anlatiyorsunuz mesela esinizi nasil aldattiginizi mi
![]()
Neden her gün insanlarla sürtüşmeler yaşayıp duruyorsunuz ki? Görüşmeyin sürtüşüyorsanız. Ne gerek var ki buna? Adam işten geliyor kadın aşağıda ya da kapı önünde kiminle nasıl sürtüştüğünü konuşuyor eve girmiyor, hal hatır sormuyor, kocasıyla sohbet etmiyor...Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size elbette bu bahane
Siz de karşı dava açın .Nafaka, tazminat talep edin .Çocuklar bende kalacak evet açmaya gitti şuan dediğim gibi ailesi yok kimsesi yok bizdik ailesi![]()
Z raporu alıyorlar ki kasa ertesi güne hazır olsun. Zaten maliye de mecbur tutuyor z raporunu. Belki arada x raporu da alıyorlardır. Gerekli yani, olmazsa olmaz ceza yerler.Gun sonu kritigi ne ablacim, mahallede anlasmazlik yasayip bi de onun toplantisini mi yapiyorsunuz
Yazım hatası olmuş hamileyken aldatılmış![]()
İnanın hiç öyle biri değilim asla olmadim bir kaç mevzunun içerisine istemeden dahil olup konular uzadığı içinde ben orda kaldım diyebilirim çocukların için ölürüm ben asla onlarin hicbirseylerini eksik etmedim ama adam dimdizlak kalacaksın diyor bı bilseniz ki beni tanımış olsanız ve esimide bu yorum için özür bile dilemiş olursunuz eminim..Neden her gün insanlarla sürtüşmeler yaşayıp duruyorsunuz ki? Görüşmeyin sürtüşüyorsanız. Ne gerek var ki buna? Adam işten geliyor kadın aşağıda ya da kapı önünde kiminle nasıl sürtüştüğünü konuşuyor eve girmiyor, hal hatır sormuyor, kocasıyla sohbet etmiyor...
Bırakın boşansın gitsin adam başkasını bulduysa da bulmadıysa da gitsin. Siz de rahat rahat sürtüşmeler üzerine sohbet edebilirsiniz.
Ama size babanın evinden nasıl çıkıp geldiysen öyle bırakacağım diyorsa çocukları da verin. Kendisi baksın. Çocukları babaninizin evinden getirmiş olamazsınız. Çocuk da sadece kadına ait degildir. Babası da bakabilir, bakamiyorsa yapmamalıydı. Hem belki siz sürtüşme sohbetlerinden başınızı kaldırıp cocuklarla da ilgilenemiyor olabilirsiniz. Babası daha iyi ilgilenebilir. Hem de öyle ben boşanıp bekar gezeceğim çöpsüz üzüm olacağım kafasına girmesin. Çocuklu bir bekar baba olacak o da.
Birincisi mahalle değil ayrıca Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla ara ara sürtüşmeler yasayı gün sonnda da kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi sizeGun sonu kritigi ne ablacim, mahallede anlasmazlik yasayip bi de onun toplantisini mi yapiyorsunuz
4/4luk olmasa da en az 4/3 luk kadinim demisti. 4te 1ini bu yönetim kurulu toplanti ve raporlar olusturuyor sanırımZ raporu alıyorlar ki kasa ertesi güne hazır olsun. Zaten maliye de mecbur tutuyor z raporunu. Belki arada x raporu da alıyorlardır. Gerekli yani, olmazsa olmaz ceza yerler.
Ayrıca boşanmak isteyen erkek için neden gözünün üstünde kasin var demek gibi bir bahane buBirincisi mahalle değil ayrıca Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla ara ara sürtüşmeler yasayı gün sonnda da kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size
Nekadar saldırır adına yapılmış yorumlar insan insana her daim muhtaç yardımcı olmak dertleşmek için var burası siz insanların açılarıyla yaralariyla dalga geçin diye değil .. yazmayın akılda vermeyin yaralamayinda4/4luk olmasa da en az 4/3 luk kadinim demisti. 4te 1ini bu yönetim kurulu toplanti ve raporlar olusturuyor sanırım
Hicbirseyim yok maalesef bu süreci daha zorlastirmadan anlaşmalı boşanmaya karşılık vermek daha iyi olacak gibiSiz de karşı dava açın .Nafaka, tazminat talep edin .
Oturduğunuz ev kimin kira mi size mi.ait size aitse evlendikten sonra alındıysa yarısi sizin araba varsa yarısi sizin.
Evlenirken düğün yaptıysanız eğer video filan duruyorsa takılan altinlari talep edin bos durmayın siz de yoksa üzgünüm düşük nafaka alabilirsiniz.
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size