• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek

Birincisi mahalle değil ayrıca Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla ara ara sürtüşmeler yasayı gün sonnda da kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size
Anladim site mahalle her neyse herseye burnunu sokma demis size. Aldatilmayi savunmadim ki sizin ugraslarinizi elestirdim sadece. Siz de biraz acayipsiniz. Zaten gitse gelir mi diye sormussunuz, bi kere daha gitti 1 yil sonra geldi demissiniz. Bence gelir.

30 yaşimdayim hiç bir komşuyla sürtüşme yaşamadim. Sizce normal mi devamli birileriyle kavga edip durmaniz boyle kritik yapacakmiş filan resmen hoşunuza gidiyor milletle didişmek kavga etmek, bu nasil bir hayat tarzi.
Kocasından asla ilgi sevgi görmeyen kadınlarin kendisini bu şekilde dışa vuruş şekli olabilirmi bazı kadınlar varki gidip aldatır eder asla 11 sene boyunca kimseye bakmadım bile

Seviyorum pişman oldu diye kabul ettim şuan kat ve kat fazlasını yapıyor ve biliyorum ki yine aşık oldu bence bu da bahanesi oldu bu duygular çok tanıdık çünkü:KK43:
Siz de maşallah ne genişsiniz, Konya Ovası mübarek.

Kocasından asla ilgi sevgi görmeyen kadınlarin kendisini bu şekilde dışa vuruş şekli olabilirmi bazı kadınlar varki gidip aldatır eder asla 11 sene boyunca kimseye bakmadım bile

Aldatmamak marifet değil, boşanma denen bir şey var. Bu kadar mutsuzdunuz madem boşanmaniz yerinde olmuş neye uzuluyorsunuz? Boşuna birbirinizin vaktini çalmişsiniz bunca zaman.

Birincisi mahalle değil ayrıca Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla ara ara sürtüşmeler yasayı gün sonnda da kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size
O arkadaş bu kopyala yapıştır yaptığınız yoruma istinaden sormuş zaten ve siz de yine aynı yorumu kopyala yapıştır yapmışsınız. Farkında mısınız? Cevap vermiyorsunuz aslında. Şöyle bir durum oldu bu:

A: Kapının köşesi kırılmış.
B: Nasıl kırılmış?

O arkadaş bu kopyala yapıştır yaptığınız yoruma istinaden sormuş zaten ve siz de yine aynı yorumu kopyala yapıştır yapmışsınız. Farkında mısınız? Cevap vermiyorsunuz aslında. Şöyle bir durum oldu bu:

B: Nasıl kırılmış?
Çünkü acımasız yorum yapan herkese aynı şeyleri tekrar tekrar yazacak güçte değilim şuan ..

Nekadar saldırır adına yapılmış yorumlar insan insana her daim muhtaç yardımcı olmak dertleşmek için var burası siz insanların açılarıyla yaralariyla dalga geçin diye değil .. yazmayın akılda vermeyin yaralamayinda
Sizi yaralayan kişi başka kadının koynuna girip sonra da terkedilince size geri dönen ve sizin de hiç başkasıyla çatır çatır sevişmemiş gibi onu geri kabul ettiginiz eşinizdir hanımefendi. Bence yaralanma algınız farklı biraz.

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :KK43:((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺
Bunu kabul etmek zor olduğunun farkındayım ama demekki sürdürmek istemiyor, bu huyunuzu artık kabul etmek istemiyor. Evet belki normal bir sohpet ediyorsunuz ama ona normal gelmiyor demekki. Ve sizi daha önce uyarıp sizde devam ettiyseniz yolunu ayırmak istiyor olabilir. Başka nedenleri de olabilir ( haklı veya haksız) ama sizinle yaşlanmayı hayal etmeyen birine neden tutunmaya çalışıyorsunuz ki ?
Belli çocuklarınız için daha güzel olacak, çocuklar düşündüğümüzden daha kolay atlatıyor bunları.
Hakkınızda hayırlısı olsun ama yani beni istemeyeni ben zaten istemem ( ve 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var, eşim dese şu huyunu beğenmiyorum boşanalım, iyi güle güle derim ne diyeyim ( ve çok seviyorum eşimi !!!) )
Bazen buradaki kadınlara diyoruz erkek değişmez , değiştiririm diye evlenmeyin, kadınlar için de geçerli.
İyi bir insan olabilirsiniz, eşiniz de iyi bir insan olabilir, ama iki iyi insan illa yürüyecek diye bişey yok .
Ben olsam, eşim boşasa beni, hemen böyle hayalimin tatiline çıkarım kendimle keyif yaparım 😅
Artık sizin de başkalarına değil kendinize odaklanma vaktiniz gelmiş

Çünkü acımasız yorum yapan herkese aynı şeyleri tekrar tekrar yazacak güçte değilim şuan ..
Acımasız yorum görmemişsiniz siz. Neden sürekli birileriyle sürtüşüp Z raporu alma derdinde olduğunuzu şimdi anladım.

Kendinizi acindirmayi bırakın çünkü kendinizi içinde bulunduğunuz duruma siz sokmuşsunuz. Gidip bir sene başkasıyla sevişen adamdan kalkıp bir çocuk daha yapmışsınız, o çocuğa acımamışsınız mesela. Çok iyi bir anneyim demeden önce ben nasıl oldu da böyle bir adamı bu çocuğun babası yaptım, nasıl kıydım bu çocuğa diye düşünün. Kendinize değil çocuklarınıza acimaniz gerekiyor.

Kocanızdan kurtulmayı seçerek kendinizi dışa vurabilirsiniz
Kocası olmazsa çalışmak zorunda kalıp gün sonu sürtüşme kritiği yapamaz ama. Öyle şey mi olur? Acımasız yorum yapmayın lütfen. Koca başa tac imiş her derde ilac imiş.

Acımasız yorum görmemişsiniz siz. Neden sürekli birileriyle sürtüşüp Z raporu alma derdinde olduğunuzu şimdi anladım.

Kendinizi acindirmayi bırakın çünkü kendinizi içinde bulunduğunuz duruma siz sokmuşsunuz. Gidip bir sene başkasıyla sevişen adamdan kalkıp bir çocuk daha yapmışsınız, o çocuğa acımamışsınız mesela. Çok iyi bir anneyim demeden önce ben nasıl oldu da böyle bir adamı bu çocuğun babası yaptım, nasıl kıydım bu çocuğa diye düşünün. Kendinize değil çocuklarınıza acimaniz gerekiyor.
Kendime getirdi mesajınız acımasızca yazmışsınız yine ama çok yerinde inanın SS alıp telefonumun ekranına koyacagim

Bence bosuna ugrasiyorsun Artemissisipi Artemissisipi yine de sen bilirsin 😌

Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Bi de aldatmış eşiniz, normal davranıp aldattığında boşasaydınız zaten 11 yıllık ilişki olmayacaktı 😅
Seven adam aldatmaz, hem sizden boşanmak istiyorum diyor hemde aldatmışlığı var, siz neden kalıyorsunuz anlamıyorum.
Var olmak için bir erkeğe ihtiyacınız yok, hayatınızı elinize alın.
Allah kolaylık versin

Aldatıyor mu, başka sebep var mı bilmem ama mahallede milletle dedikodu yapan biri çok itici, aşırı itici...

Back
X