• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :KK43:((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺
Bence blof yapmış. Siz de dikkat edin artik kadinlarla dedikodu yapmayin duzelir

İşsiz güçsüz bir insan mısınız? Bir hedefiniz yok mu? Mahallede balkona çıkıp onun evine kim gelmiş kim gitmiş diye gözetleyen teyzeler gibi dedikodu yapmak nedir ya? Adamda bundan sıkılmıştır ve boşanmak için gayet makul bir sebep. Daha önemli ve değerli işleriniz olsun allasen ya....

İşsiz güçsüz bir insan mısınız? Bir hedefiniz yok mu? Mahallede balkona çıkıp onun evine kim gelmiş kim gitmiş diye gözetleyen teyzeler gibi dedikodu yapmak nedir ya? Adamda bundan sıkılmıştır ve boşanmak için gayet makul bir sebep. Daha önemli ve değerli işleriniz olsun allasen ya....
Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü

Başka sorunlarda vardır illa ki bu sebepten boşanacağını sanmıyorum. Adam sevmıyorum demiş belkide gerçekten artık sevmiyordur. Ayrıca herkese her şeyi anlatıyorum derken ne kadar her şeyi anlatıyorsunuz ki adam bu sebepten boşanma davası açsın.
Kaide değer birşey değil aslında kadınların kendi aralarında surtusmeleri konusundaki dialoglar fazlasında yok yani

Artık sıkıldığını laftan sözden çevresinden maddi sıkıntılardan herşeyden
Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak

Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
Eşiniz mi aldattı sizi orasini anlamadım ama işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.

Dedikodu boşanma sebebi mi derseniz evet boşanma sebebi olabilir zira çok eskiden ben cocukken bir komşumuz vardi kadın çok dedikoducuydu bütün mahalleyi birbirine katardi hatta onun yüzünden yuvaları yıkılan oldu en sonunda kendi yuvasida yıkıldı .

Siz mi aldatim yazmışsınız sanırım aldatma siz mi eşiniz mi aldattı.

Dedikodu boşanma sebebi mi derseniz evet boşanma sebebi olabilir zira çok eskiden ben cocukken bir komşumuz vardi kadın çok dedikoducuydu bütün mahalleyi birbirine katardi hatta onun yüzünden yuvaları yıkılan oldu en sonunda kendi yuvasida yıkıldı .
O aldattı aslında yapılan dedikodular asla mahalleyi birbirine katan eski koca karı dedikoduları değil ya i onu bağlayan bir durum değil hiç bizaman olmadı kız kıza bir sürtüşme yasamisizdir onun üzerine yrumlasiyoruzdur gibi

O aldattı aslında yapılan dedikodular asla mahalleyi birbirine katan eski koca karı dedikoduları değil ya i onu bağlayan bir durum değil hiç bizaman olmadı kız kıza bir sürtüşme yasamisizdir onun üzerine yrumlasiyoruzdur gibi
Mesajımı sonradan düzenledim işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.

Belki de yine başkasına aşık olmuş olabilir.

Mesajımı sonradan düzenledim işin içinde aldatma varsa o evlilik zaten bitmiştir.

Belki de yine başkasına aşık olmuş olabilir.
Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim

Pişman olmaz. Neden pişman olsun ki? Kendince haklı sebepleri var adamın. Ne anlattınız ne yaptınız bilemedim ama sıradan dedikodular olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sizi çok kez uyarmıştır bu konuda. Birden olmamıştır. O sebeple de her seferinde biraz daha soğuya soğuya sevgisi ve saygısı bitmiştir.
Kaide değer birşey değil aslında kadınların kendi aralarında surtusmeleri konusundaki dialoglar fazlasında yok yani

Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Bosanin derim bedel filan bunları bos verin.

Alin çocuklarınızı,nafaka+tazminat, düğün takilariniz duruyorsa onlarda sizin evlendikten sonra ev-araba vs aldıysanız yarısi zaten sizin.

Bosanin derim bedel filan bunları bos verin.

Alin çocuklarınızı,nafaka+tazminat, düğün takilariniz duruyorsa onlarda sizin evlendikten sonra ev-araba vs aldıysanız yarısi zaten sizin.
Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyor :(

Back
X