• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek

Dedikodu yapacağınıza biraz kitap okuyun diliniz düzelsin kelimeleri bile doğru yazamıyor iki lafı bir araya getiremiyorsunuz
Kadın halimle sizin gibi kadınlardan hiç hoşlanmıyorum, dert mi yok amaç mı kalmadı herşeyi dört dörtlük tamam mı ettik de onla bunla laf dalaşı dedikodu çevirecez ya nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize
Evinizin temiz olması yemek yapmanız kadınlık yapmanız annelik yapmanız bir anlam taşımıyor adam sizi hamileyken aldatmış, saklamamış inkar etmemiş tası tarağı toplayıp bir sene sevgilisiyle yaşamış, dönmüş, ikinci çocuğu yapmış mahalle aktivitelerine devam etmişsiniz. Ne bekliyordunuz? Sevmeyen insan seviyorum diye yalan söyler ama seven sevmiyorum demez. Adam her haliyle sizi sevmiyor ağzıyla da söylüyor, başka biri var yok ne fark eder bu kadarı yetmiyor mu size? Adam 11 yılda sevmediğini anlamış boşandıktan sonra mı sevecek?

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :KK43:((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺

Böyle bir boşanma sebebi ilk kez duyuyorum. Bence gerçek sebebi söylediği gibi sizi artık sevmemesi. Başkası olabilir mi?

Sanmıyorum kadının kafası karışık boşanma olayı panik yaratmış izlenimi bıraktı bende.
Umarım bu sefer kanmaz haklarını da sonuna kadar alır.

Ya yok bak ne demis daha once de gitti 1 sene sonra geri dondu demis. Ben bu duyguyu iyi taniyorum minvalinde bir cumle kurmus. Insan bilmedigi, tanimadigi bir durum karsisinda panik olur. Pek panik olmus gibi gelmedi bana.

Ya yok bak ne demis daha once de gitti 1 sene sonra geri dondu demis. Ben bu duyguyu iyi taniyorum minvalinde bir cumle kurmus. Insan bilmedigi, tanimadigi bir durum karsisinda panik olur. Pek panik olmus gibi gelmedi bana.
Ailesi arkasinda değil, büyük ihtimalle çalışmıyor. Bu durumda ne yaparım iki çocukla diye düşünüyor olabilir.

Boşandınız
Pişman oldu
Geri döndü
Ciddi ciddi kabul edecek misiniz?

Anlattığınızdan fazlası var sanırım. Komşularla dedikodu ediyor diye eşinden ayrılanı duymadım hiç.
Herşeyi herkese anlatıyorum diyor,evin içindeki şeyleri herkese mi anlatıyor ki..öyleyse adamın haklılık payı var..

Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Beni anladığınız için teşekkür ederim evet çok seviyorum maalesef sadece şuanda çok fazla hakaret duydum ondan dönüp gekecegi yüzüne vuracağım günü çok istiyorum gerçekten:KK43:

Seni anladigimizi nasil anladin? Cok seviyorsan tamam o zaman ya. Bu sefer odetmek icin muhakkak bekle.

Son düzenleme:
Konular açılınca direkt yorum yapmamak gerekiyor aslında, önce biraz soru sorup altından neler çıkacak bakmak lazım. Adam seni aldatmış başka birine gitmiş 1 sene sonra geri dönmüş şimdi büyük ihtimalle yine başka birini bulmuş, eşyalarını bile alıp çocuklarınla dımdızlak ortada bırakıyor seni, ben de yazmışım belki yarın dava açmaz yarın ola hayrola. 😂😂 Daha ne etsin sana bu adam Bi üstünde tepinmediği kalmış.

Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak
Ama adamı affetmişsiniz bi defa..affettiniz diye hafta sonları sürekli dedikodularla vakit geçirmeyin artık, demek ki adam bunu yapmanızdan hoşlanmıyor..beraber normal bi şeyler paylaşın arada kızlarla iki dedikodu yaparsınız

Konular açılınca direkt yorum yapmamak gerekiyor aslında, önce biraz soru sorup altından neler çıkacak bakmak lazım. Adam seni aldatmış başka birine gitmiş 1 sene sonra geri dönmüş şimdi büyük ihtimalle yine başka birini bulmuş, eşyalarını bile alıp çocuklarınla dımdızlak ortada bırakıyor seni, ben de yazmışım belki yarın dava açmaz yarın ola hayrola. 😂😂 Daha ne etsin sana bu adam Bi üstünde tepinmediği kalmış.
Belki tepinmiiştir kim bilir 🙄

Ama adamı affetmişsiniz bi defa..affettiniz diye hafta sonları sürekli dedikodularla vakit geçirmeyin artık, demek ki adam bunu yapmanızdan hoşlanmıyor..beraber normal bi şeyler paylaşın arada kızlarla iki dedikodu yaparsınız
Yav sen ne diyon değişik

Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak

Yani kirmak istemiyorum, ama bu herif yine baska etek pesinde. Cocuklarina acimayan p** ne hayir gelecek saniyordun. Pisman olmamistir o, diger kadin tekmeyi basmistir. Hep öyle oluyor cünkü

Hamileyken aldatmış, adam 1 sene başkasıyla gezmiş tozmuş dönünce üstüne tekrar cocuk yapmissin. Hala sevgiden bahsediyosun adam seni sevmiyor daha ne yapsın bunu kanıtlaması için şuanda bile gitse geri gelmesini beklerim yüzüne vururum falan diyosunuz.Dört dörtlük kadınlıgı 4 3 yapmisimdir diyosunuz, yemek yapan evi temiz tutan cocuklarina bakan kadinin kadinlik gururu nerde ? Seviyorum diyorsunuz kalbiniz almışta mideniz nasıl aldı bu evliliği

Back
X