11 Şubat 2021 Kova Burcunda Yeniay - Burcunuza Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.732
2.659

11 Şubat 2021 Marsiyen Kova Yeniayı ve Burcunuz: Ekonomi ve İlişkiler Açısından Önemli Test Zamanı, Gerginliklere Dikkat!​



11 Şubat 2021, Saat 22:05’te Kova burcunun 23. derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay haritasında Terazi burcunun 5. Derecesi yükselecek. ( =İstanbul, Ankara için 8. derece). Yeniay haritasında Kova burcunda 6 gökcismi bulunuyor. Bunlar Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Jüpiter ve Satürn. Mars Boğa konumu 18. derecede yer alıyor ve Kova burcundaki Güneş, Ay, Merkür konumlarına güçlü etkili bir kare açı mesafesinde bulunuyor. Mars Boğa konumu kare/sert açı bakımından Venüs ve Jüpiter Kova konumlarına daha zayıf ve Satürn konumuna ise epey uzakta yer alıyor. Satürn Kova konumu ise Uranüs Boğa konumuna iyice yaklaşmış bulunuyor. Bu görünümler genel olarak oldukça zorlayıcı bir zamanı da gösteriyor.
Yeniaylar yeni olayların gelişmek üzere tohumlandığı zamanlardır. Bu zaman diliminde Kova burcu ile ilgili her türlü konu dikkat çekici olabilecektir. Kova burcu elektrik, elektronik, teknoloji, internet, sosyal paylaşım siteleri, e-ticaret, bilimsel konular, keşifler, grup çalışmaları, marjinal konular, isyanlar, reformlar, aydınlatıcı olaylar, sürpriz aniden ortaya çıkan konular, sarsıntılar ile ilgilidir. Mars Boğa kısmı ekonomi ve üretim ile ilgili konuları işaret ediyor. İstikrar ve huzur arayışı olacaktır. Eldeki kaynakları doğru değerlendirmek ve buna göre girişimler yapmanın önem arz ettiği bir zaman.
Kova burcundaki Satürn’ün Boğa burcundaki Uranüs ile kare açısı ise 1 derece toleransın altına inmiş durumda ve etkili olduğu bir zaman zarfında. 17 Şubat’ta ise aralarındaki kare/sert açı kesinleşiyor ve aynı dereceye geliyorlar. Yani 11 Şubat ile 17 Şubat arasında oldukça etkili bir zamanla içinde olmuş oluyoruz. Bu durum eski ile yeni arasında çatışma getirebilecektir. Satürn kurulu düzen, eski yapılar ile ilgilidir. Uranüs futurist, gelecekle ilgili, reformla, sıçramayla, aydınlanmayla da ilgilidir fakat burada kare/sert açı konumu Uranüs’ün de olumsuz ifadelerini gündeme getirebilir. Burada çılgınlık, isyan, sarsıcı durumlar olabilir. Uranüs marjinal olanla, ani şok edici olanla ilgili olabilir. Burada Satürn ve Uranüs sağlamlık testini ifade ediyor. Bu ekonomi ve bilim anlamında dünyayı test eden bir durum olduğu gibi depremleri de ifade ediyor. Hava yolları ile ilgili konular da dikkat çekebilir. Boğa burcundaki Mars, Kova burcundaki Retro Merkür ile bir kare açı yapıyor. Bu noktada hava yolları ile ilgili de dikkat edilmesi gerekliliği görülüyor. Mars kare açısı zorlamaları ve kazaları getirebilir. Dengeyi sağlamak ve esneklik konusuna önem verilmesi gerekiyor. Sabırsız hareketlerle hareket edilmemeli. Burada Merkür’ün retro konumu da teknik konularda daha dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor. Evet, pek iç aydınlatıcı şeylerden bahsedemiyoruz bu zamanlama içerisinde. Fakat burada önlemlerin önemi konusu ortaya çıkıyor. Gerek bilimsel, teknik, üretim ve ekonomi gerekse binaların sağlamlığı konusunda bir test zamanı olduğunu belirtelim.


İlişkiler ve Kısmetler

30 Ocak – 21 Şubat arasında geri harekette olacak Merkür, direkt hareketine döndükten sonra 15 Mart’a kadar Kova burcunda kalacak.
Merkür retro sürecinde geçmişle bağlantılı konular, bağlantılar ve ilişkiler gündeme gelebilir. 21 Şubat’a kadar geçmişe dönük ilişkilerden yana değerlendirme süreci olabilecektir. Bu süreç dolmadan ileriye dönük bir netlik ortaya çıkmayacaktır. Her türlü bağlantılar, sözleşmeler bakımından dikkat edilmesi gerekiyor. Özellikle teknolojik konular, dostluklar, topluluklar, internet paylaşım siteleriyle ilgili durumlar etkilenebilir. Bazı durumlarda gecikmeler yaşanabilir. Teknik cihazlarla ilgili de sıkıntılar olabilecektir.
Venüs 1 Şubat – 25 arasında Kova burcunda olacak.
Kova burcundaki Venüs bağımsız, özgür bir sosyal hareket ifade eder. Bu süreçte ilişkilerde bağımsızlık ve özgürlük konusu daha ön planda olabilir. Bu bakımdan dostluklar daha önemli hale gelecektir. İlişkilerde de bireyselliğe ve özgünlüğe verilen değer daha çok öne çıkacaktır. İlişkiler daha zihinsel ve objektif olarak değerlendirilebilecektir.
Mars 4 Mart’a kadar Boğa burcunda ilerleyecek. Boğa burcunun yöneticisi Venüs’tür, o da Kova burucnda olacak ve Kova burcunun yöneticisi de Uranüs’tür o da yine Boğa burcunda olacak. Yani arada bir karşılıklı ağırlama mevcut. Birbirilerinin yöneticiliğinde duran gezegenler olmuş oluyor bu zamanlamada. İlişkilerde git gel durumları, bağımsız özgür ilişkiler konusu, ani sürpriz bir araya gelmeler, ani kopukluklar olabilir. Venüs’ün hem Kova’da hem de Kova yöneticisi Uranüs’ten kare açısı etkiyi duble hale getiriyor ve uranüsyen dediğimiz bu etkileri daha kuvvetli hale getiriyor. İlişkilerden yana istikrarda zorlanmalar, mesafeler, kopukluklar olabilir. Daha yüksek bir zihinle anlaşılması gereken durumlar ve bağlantılar olacaktır. Yer değiştirme durumları olabilir. Tabi bu süreçte Merkür de geri olacağı için geçmişle bağlantılı planlar, iletişimler aktif olacaktır.
Venüs’Ün Kova ve Mars’ın Boğa konumları ilişkilerden yana daha dinamik durumları ifade ediyor. İlişkilerde harekete geçirici enerjiler, daha dürtüsel ve çatışmalı durumlar da olabilir. Tabi Merkür Retro sürecinde ileriye dönük konularla ilgili gelişmeler açısından geciken durumlar olabilecektir.

kk gökyüzü2 (4).jpg


Kova burcundaki Yeniay burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):

Koç:
Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Boğa: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

İkizler:
Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

Yengeç: Kişisel ya da ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, dedektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Aslan: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Başak:
Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Terazi:
Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Akrep:
Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Yay:
İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Oğlak:
Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb., keyfiyet, lüks.

Kova:
Başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Balık:
Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.


Burak ÜSTÜN - ISAR CAP Danışman Astrolog
 
tumblr_n06te9kN6N1rtcnqco1_640.gifv

tumblr_n06te9kN6N1rtcnqco3_640.gifv


11 Şubat 2021 Kova Burcunda Yeni Ay

Hayatının alt üst olmasından korkma, ne biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını?
~ Şems

Kova burcu olduğundan şüphelendiğim Sems'e ait bu dizeler misali bir yeni ay, 11 Şubat'ta bizlerle buluşacak sevgili astrolojikler. Kova deyince aniden semsiyeyi açasım veya bir masa altına saklanasım geliyor zira Uranus'un sabisi Kovanın sağı solu hic belli olmaz! Elbette kendimize geleceğiz, ama önce bir titreyip.

Kova demek, varolan dinamizmin değişmesi demektir, toprağın altından şöyle bir silkelenip çıkmak, rutinleri kırmak, düzenlere meydan okumak, sağlam görünen yapıların çatlaklarını tespit etmek, kimsenin aklına gelmeyeni bulmak ve işlemek demektir.
Kova, susuz köylere su götürür, bunun için dağları delik deşik etme pahasına yeni yollar arar.

Buraya kadar sanıyorum yeni ayin temasini anladik. Artik değiştirmeniz gereken bir vites ve yol var, yoksa araba bozulacak, su kaynatacak, amartisorleri aglatacaksiniz; yani vitesi artık degistirmeniz gerekiyor dostlar. İş, ilişki, sağlık, egzersizler, hangi alandan titretiliyorsaniz, o alanin dinamizmini değiştirmeniz şart. Yolda kalmayi istemeyiz degil mi? Elbette hepimiz gidebileceğimiz kadar uzağa, çıkabileceğimiz kadar tepeye gidebilmek, nefes kesici manzaralara şahit olabilmek isteriz.

Öyleyse vitesi değiştirin, kestirme yollar bulmak icin kaybolmayi göze alarak sıradışı bir karar verin
, kaybolursanız belki muhteşemsi bir şelale kesfedeceksiniz; kestirme yol bulursaniz nihayet hak ettiginiz manzaraya hızla kavuşacaksınız.

Bu kova yeni ayı, başınızı da ağrıtsa (ağrıtır) panik de yaratsa (yaratır) sizi endişelere de gark etse (eder) siz güvenli yolda kalmayı tercih ederek hızı/yolu değiştirmezsiniz, pat diye istop edeceksiniz.

Artık sonra 911 arayıp yardım (baska transit) gelmesini mi beklersiniz, arabanın tekerleğine sırtınızı yaslayarak "farklı bir yolu göze alsaydınız neler olabileceği"ni hayal mi edersiniz, bilemeyiz.


Elbette merkür retro olduğu için, yeni başlangıçlardan ziyade "geçmişten bir şeyleri ayıklayarak geridönüşümle değerlendirmek" şeklinde destekleneceksiniz.

Farklı yol denemekten korkmayın dostlar, yolculuk devam etsin kafi.





Kaynak : KahveSek
 
tumblr_n06te9kN6N1rtcnqco2_640.gifv


Kova burcunda bir yeniay bizleri bekliyor. 11 Şubat 21.05 sularında nur topu gibi bir yeniay geliyor. Zor açıları olduğu kadar güzel ve tatlı etkileri de olacak. Yeniay anında birçok gezegen Kova burcunda ve bangır bangır özgürlük diyor. Özgürlük ve bireysellik adına hareketlilik başlıyor olacak. An haritasının 5 .evinde olan yeniay keyif aldığımız konular,sahne ,sanat ve çocuklarla ilgili konularda yeni ve hızlı başlangıçlar olabileceğini gösteriyor.

Aynı zamanda bireysel hayatlarımızda aşk ve flörtler konusunda da etkili rol oynayacak gibi görünüyor.
Merkürün retro olması ve K.A.D ile tatlı açı oluşturması geçmişte kaldığını düşündüğümüz kişi veya olaylarla ilgili geleceğe yönelik kadersel gelişmeler olabileceğini gösteriyor.

Juno ve Gad ise kadersel aşkları ve ruh eşlerini buluşturmaya hazır bir şekilde bekliyor.

Sıkıntılı olan durum ise Satürn ve Uranüs arasındaki gergin açının etkisi olacak. Satürn düzen kurmak isterken Uranüs yıkmak isteyecek. Yani devlet ve halk karşı karşıya gelecek. İsyanlar,ayaklanmalar ve siyasi liderler ile ilgili sıkıntılar ve problemler söz konusu olabilir.

Merkür ve Mars arasındaki gergin açı ise tartışma ve kavgaları da beraberinde getirebilir . İsyankar ve asi tavırlar bu süreçte pek işe yarayacak gibi görünmüyor. Bin düşünüp bir söylemekte fayda var canlarım.😊

Veee en tatlı açı Jüpiter Venüs etkisi olacak. İki iyicil dans ederken ay düğümleri ile çok tatlı bir etkide olacaklar 😍 İlişkilerde boyut atlama,sağlamlaştırma ve geleceğe taşımak adına şahane etkiler devrede olacak. Aşk ve şifalanma adına çok güzel enerjiler olacak. Bu fırsatı kaçırmayın derim. 💙

Hayalleriniz ,dilekleriniz ve gönlünüzden geçenler için şahane bir yeniay enerjisi.
Bu ay tektaşlar havada uçuşacak gibi görünüyor.😍
ŞANS DOĞUYOR daha ne olsun.💜




Astrolog ve Tarot Okuyucusu Canan Keşoğlu
 
💎Şubatın ilk haftasınıda bitirmiş sayılıyoruz
💎11 Şubat günü yeni umutlarla kova burcunda yeni 🌜 gerçekleşiyor
💎Aynı günde (Şans ve ilahi desteğimiz )dediğimiz gezegen JÜPİTER başka bir iyicil olan (aşkı kadınları parayı ve şifayı )temsil eden VENÜS İle kavuşumda yanı bir birinin kalbında
💎Bu kavuşumunda aldığı güzel açılar bize ileriye dönüş (Mart ,Nisan)gibi özgürlük alanımızın genişlemesının ve kısıtlamaların azda olsa kaldırılmasının müjdesini veriyor olabılır
💎Bu aynı zamanda KADIN HAKLARI ile ilgili bazi kararlara önayak olacak gibi Terazı burcundaki şans noktasına aldığı açıda destekleyici bir açı gibi görünüyor


Sharipova Yildiz
 
tumblr_mh95xc0Mj71qjdg1vo1_640.jpg

Koydum dünümü bugünümü önüme
Bu defa Yarınım hemen yanıbaşımda
Bölünmüş uykularımın içinde ne ola ki bu hal?
Bir yanım kıpır kıpır heyecan
Bir yanım aldığım yaraların kanayan yanını tutuyor.
Bir yanım öyle korkusuz öyleee umursuz
Bir yanım ‘cesaretin var mı? diyor.
Nasıl bir yorgunluksa bu artık zihnim allak bullak

Elimi uzatsam tutacak kadar yakın hayallerim
Elimi çeksem sonsuza kadar kaybolacak gibi ...
Ah benim dualarım..ah benim adaklarım..
Biliyorum!
Bu kadar yakınken bu kadar uzak olmaların da benim sınavım .
Sabrımın arşı aştığı yerdeyim ve bir yanım yeniden sesleniyor:

‘CESARETİN VAR MI?’


Yenileri de dahil olmak üzere kaçırdığın fırsatların tek tek önüne gelebileceği bir yeni ay 🌙
Hayallerin için engelleri aşabilirsen,
Ben açıyorum sana tüm kapılarımı
diyor sema




Arzu/shadowunatolyesi
 
9641809b2b674030c191bd83461b31920416aa4e.jpg




◽️Koç & Yükselen Koç: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 11. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, eski konuları tekrardan çözme, görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Planlar, projeler veya beklediğiniz iş görüşmelerinden haber alabilirsiniz. Gene arkadaş çevreniz aracılığıyla aşk hayatınız canlanabilir. Bir çok konuda özgürleşmek istediğiniz bu dönemde, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerlerde ani değişimler söz konusu olabilir. Boğa burcu (2. Ev) ve Kova burcunun bulunduğu evlerde esnek olmaya gayret edin çünkü Koç burçları sabretmekten hoşlanmaz, anlık kararlarınızla pişmanlık yaşamanız olası ihtimallerden.





◽️Boğa & Yükselen Boğa: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 10. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Kariyer hayatınız, statü, toplum önündeki duruşunuz, hayatınızdaki otorite sahibi kişiler, gecikmiş terfiler, sorumluluklar gibi konular ön plana çıkıyor. İmza gerektiren durumları ay sonuna erteleyebilirseniz sizler için daha iyi olur. Sabit burçların en temel özelliği güvenli bulduğu alanlarda değişime direnmesidir. Hayatınızdaki eril figürlerle alakalı zorlanmalar, kendinizle alakalı vermeniz gereken kararlar, kendi kendinize yarattığınız baskılarla alakalı mücadele vermek sizi biraz zorlayabilir.





◽️İkizler & Yükselen İkizler: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 9. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Uzak yollar, seyahatler, beklenen haberler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler gibi konular ön planda. Seyahate çıkmak istiyorsanız rezervasyonlarınızı tekrar tekrar kontrol etmeli veya bitirme tezi gibi yüksek öğrenimi temsil eden durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzaklarda özlediğiniz birileri varsa o kişilerden haberler alabilirsinz. Bu süreç geçmiş ile geleceği birbirine bağladığı için, yapmak isteyip düzenleyemediğiniz her şeyin yeniden üzerinden geçebilirsiniz. Sizlerin bir süredir 12. evinizde seyahat eden Mars, enerjinizi kaybettirmiş, daha içe dönük bir yapıya bürünmüş olabilirsiniz. Bazı sır perdesi olmuş konuları da öğrenmenize sebep olabilecek bir yeniay sizi bekliyor. Son olarak Venüs’ün Kova burcuna geçişi aşk hayatınızda yüzünüzü güldürebilir.





◽️Yengeç & Yükselen Yengeç: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 8. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Başkalarından elde edilen kaynaklar, krizler&dönüşümler, ameliyat, mahkeme kararları, miras gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu alanlarda geçmişten bu yana uğraşıyorsanız kaçırdığınız bir fırsatı size getirebilir. İlişkilerinizde gereğinden fazla sorumluluk almak, olayları büyütmek ise gölge yönler arasında.




◽️Aslan & Yükselen Aslan: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 7. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Aşk, ilişkiler, ortaklıklar, danışmanlık aldığımız kişiler, açık düşmanlıklar söz konusu. Var olan ilişkilerde zorlanmalar, geçmişe yönelik konuşmalar, eski eş, sevgili, ilişkiye yönelik yapılanmalar bu yeniayın konuları arasında. Bu dönemde marjinal kişilerle tanışabilirsiniz ancak merkürün retro durumda olmasını gözden kaçırmamak gerekir.



◽️Başak & Yükselen Başak: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 6. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Günlük işler, iş hayatı, evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışanlar, sağlık gibi alanlarda yapılanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu. Uzun süredir beklediğiniz iş başvurusundan yanıt gelebilir, sağlık kontrollerinden geçebilirsiniz. Spor, dengeli beslenme ve düzenli yaşama geçiş yapabilirsiniz.




◽️Terazi & Yükselen Terazi: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 5. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Aşk, ilişkiler, hobiler, spekülatif yatırımlar, çocuklarınız hayatındaki gelişmeler ve beklentileri ile ilgili durumlar söz konusu. Borsa, şans oyunları gibi konularda fazla açılmamanızı tavsiye ederim. Bu yeniayda ilişkilerinizde geçmişten gelen problemleri çözme fırsatı yakalayabilir, bekar Terazi burçlarını eski sevgilileri ziyaret edebilir. Ancak Ex’ten Next olmaz! Aşk hayatınızda kafanız karışabilir, duygular ile mantığınız iç içe geçebilir.




◽️Akrep & Yükselen Akrep: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 4. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Aile, yuva, yaşam alanı, aile büyükleriniz, evlilik hayatı gibi konular ön plana çıkıyor. Hiç aklınızda yokken tadilat işlerine girişebilir, ev değiştirme kararı alabilirsiniz. Tam da bu noktada bunu yapmamanızı öneririm. Eğer ki uzun süredir aklınızda taşınmak vardır, ev arayışınız sürüyordur o zaman beklentiniz gibi bir ev tabiki yakalayabilirsiniz. Ama biranlık heveslere kapılmayın. 7. ev evlilik, ortaklık evinize açı yapan sevgili gezegen bu yeniayla birlikte eski ilişkileride gündeme getirebilir, tutkularınızı körükleyen kişilere çekilebilirsiniz. Ortaklarınız, danışmanlarınız, ikili ilişkilerdeki konu ve durumlar odak noktanız olabilir. Güvenli ağınızdan çıkmak mı yoksa biraz hayatıma farklılık katsam nolur demek tamamen sizin elinizde.





◽️Yay & Yükselen Yay: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 3. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Kardeşler, yakın akrabalar, yakın arkadaşlarınız, kısa seyahatler, basın&yayıncılık, iletişim, araçlar gibi alanlarda başlangıçlar söz konusu. Bu yeniayla birlikte yakın çevreniz ile kısa seyahatlere çıkabilir, ruhunuza iyi gelen kişilerle birarada olmak isteyebilirsiniz. Ancak oradaki retro yaramazlık yaparsa, yola çıktığınız aracınızda bazı bozulmalar yapabilir. Otel rezervasyonlarınızı tekrar tekrar kontrol edin. Yazım işleriyle uğraşan biriyseniz beklediğiniz ilham gelebilir ancak teknolojik aksaklıklara karşı yedeklemeyi unutmayın. Sosyal çevrenizde değişimler söz konusu olabilir. Geçmişte yarım kalan tanışmalar, eski sevgililer gene gündeminize düşebilir. Son olarak sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın sevgili Yay burçları.





◽️Oğlak & Yükselen Oğlak: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 2. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Maddi manevi değerler, para kaynakları, planlar, projeler gibi konular ön plana çıkarken bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kendi değerinizi de sorgulayabilirsiniz. Ek gelirler elde etmek isteyebilirsiniz ancak yeni karar verdiğiniz bir durumsa ertelemenizi öneririm, eğer uzun süredir üzerinde çalıştığınız, düşündüğünüz bir konuysa pratikleşebilir, kaçırdığınız fırsatı yakalayabilirsiniz.




◽️Kova & Yükselen Kova: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 1. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Motivasyonlarınız, dış görünüşünüz, dış dünyayı algılama tarzınız, ilişkilerinizde yenilikler ön plana çıkıyor. İş hayatınızda daha önceden başlatmak isteyip vakit bulamadığınız yeni başlangıçlarda bu sürecin konuları arasında. Dönüşüyorsunuz sevgili Kova burçları.





◽️Balık & Yükselen Balık: Kova burcunun 23 derecesinde gerçekleşen yeniaya eşlik eden Kova burcundaki stelyum 12. evinize dikkat çekiyor. Bir diğer önemli vurgu ise bu konularda Merkür retrosunun devam ediyor olması sebebiyle yeni kararlar alırken dikkatli olmanızı öneririm. Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, inzivaya geçiş, kaygılarınız, ruhsal ihtiyaçlarınız üzerine yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Belki de kendinizi farketme fırsatı bulabileceksiniz. Ama bu süreç kısa sürecek çünkü ay sonuna doğru Güneş ve Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle sizin döneminiz başlıyor.




◽️Yeniay tarihi 11 Şubat 2021, saat 22:05 civarı Kova burcunun 23 derecesinde. Tarihi baz alarak -/+5 olarak etkilenebilirsiniz.





astromarsiyen​

 

4376324e432ceacb82db30c49d4c0592be2abfd1.jpg


ESKİ AŞKLARI GERİ DÖNDÜRECEK RETRO ETKİLİ KOVA YENİ AYI

✨11 Şubat’ta Kova burcunda çok önemli bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Gökyüzündeki Kova enerjisi bizleri fazlasıyla etkilerken bu Yeni Ay birçok konunun hızını arttıracak.

✨Gökyüzünde Jüpiter, Merkür ve Venüs de Kova burcunda olduğu için bu Yeni ay hayatlarımızda Kova temalarını extra ortaya çıkaracak.

✨Özgürlük hissi, yeni adımlar atma, eski konuların kapatılması, yaratıcı fikirler, asla olmaz dediğimiz konular bu Yeni Ay’ın gündemi.

✨Ama asıl gündem kapatmadığımız eski aşk defterleri, yarım bıraktığımız flörtlerimiz ve unutamadığımız eski sevgililerimiz olacak. Çünkü aynı gün Venüs ve Jüpiter gökyüzünde kavuşumda olacaklar. Jüpiter aşk ve sevgi konularını tetikleyecek, etkisini büyütecek ve enerjisini önümüze sunacak. Bu konuma çok yakın olan retro Merkür ise aşk konusundaki geri dönüşlerin, ani yükselişlerin ya da büyük vaatlerin biraz da olsa abartılı ve sonradan etkisinin yok olacağını gösteriyor.

✨Size sunulan vaatlerin ve dönüşlerin gerçekliği için 22 Şubat’ı bekleyin derim.

✨Diğer yandan 17 Şubat’ta gerçekleşecek olan Satürn Uranüs karesi öncesi bu Yeni ay dünyada ve ülkemizde bazı isyanları, olayları, belki yer sarsıntılarını, toprak kaymalarını, iktidarın başındaki kişilerle olan politik krizleri tetikleyecek.

✨Kova çağında olduğumuz için özellikle bu sene sıkça değişim için toplumların isyanını ve protestolarını göreceğiz.

✨Bu Yeni Ay alışkanlıklarımızı değiştirmemiz için oldukça uygun. Uzun zamandır sigarayı mı bırakmayı düşünüyordunuz bu Yeni Ay’da deneyin, ya da spora mı başlayacaksınız bu Yeni Ay’da tekrar deneyin.



Heralogy
 
8d8689ebc6dff5d4321cfdbb048f79e5578f5d72.jpg

11 Şubat 22:05’te Kova burcundaki Yeni Ay’a doğru ilerliyoruz.

Satürn, Jüpiter, Venüs, Merkür, Ay ve Güneş Kova’da. Haliyle Stelyum dediğimiz bu gezegen birikimi özellikle haritamızda bu burcun bulunduğu evde yoğun olarak etkiliyor bizleri. Belki sıkışmış, bunalmış hissediyoruz, bir değişim enerjisi var yenilikler yapmak istiyoruz, zorlanıyoruz.

Bu Yeni Ay’da Yükselen Terazi, Merkür Retro..

İkili ilişkilerin yanısıra iş ilişkileri de ön planda. Merkür’ün retro olması bu konularla ilgili tekrar değerlendirmeye çağırıyor bizi. Her türlü ilişkimizde beklediğimiz karşılığı görebiliyor muyuz? Olduğumuz gibi kabul gördüğümüzü ve desteklediğimizi hissediyor muyuz? İlişkilerimi mecburiyetten mi kuruyorum, idare mi ediyorum? Merkür retrosu derin sorgulama zamanlarıdır. Geçmişten gelen fırsatlar adına güzel zamanlar ancak Yeni Ay’ın açılarına baktığımızda acele ve sabırsızlıktan uzak dengede olmak çok önemli. Uzlaşmacı olmak, değişim isteğimizi yapıcı bir şekilde ortaya koymak fırsatlara ulaşmamızı kolaylaştıracaktır✨

Yeni Ay’ın etkilerini Güneş ve Yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.



aaaaq.jpg
aaaaq2.jpg








Esra Keleş
 
fca9747073731677f4a1d57a14683bc5545da1a2.jpg

Yükselen burçlara göre;

#koç Arzu ettikleriniz ve sosyal çevrenizle ilgili bir atılım gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.
#boğa Kariyer hayatınızda,pozisyonunuzda veya sosyal statünüzde değişiklikler olabilir.
#ikizler Uzaklarla ilgili bir iş veya birliktelik ayrıca hayat felsefenizde yenilenmeler olacaktır.
#yengeç Kredi,finans,vergi konularında revize yada bir ameliyat söz konusu olabilir.
#aslan Birliktelikler çok fazla vurgu yapıyor.Artık ilişkilerinizle ilgili önünüzü görmeye başlıyor olacaksınız. Sözleşme ve evlilik konusu gündemde.
#başak Sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenler,çalışma hayatınız veya günlük işlerinizde yoğunluk var.Evcil hayyan besleyenler küçük dostların sağlıklarına dikkat etmeli.
#terazi Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir yada siz bir karar alıp başlangıç yapabilirsiniz.Tutarsız olmayın.
#akrep Aileniz ve ev-emlak konuları vurgu yaparken bazı düzenlemelere gitmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.
#yay İletişiminizi,görüşlerinizi dile getirme biçiminizi yada ifade tarzınızı değiştirmenin size katkı sağlayacağı bir yeniay.Yazmak, konuşmak,öğrenmek için hevesli olabilirsiniz.
#oğlak Gelirlerinizi toparlamak,daha iyi nasıl olur diye düşünmek ve bunun için girişimde bulunmak söz konusu.Yeniyıla yorgun girmiş oğlaklar ne kadar değerli olduğunuzu bilin ve ilişkilerinizle ilgili korku duymayın.
#kova Adeta mücadeleyle küllerinizden doğmaya çalıştığınız bir yeniay.Evlilik ve ilişkilerde karar zamanı.
#balık Sağlıkla ilgili kontrolleriniz, psikolojinizle ilgili bir yeniay.Güneş sizin için doğacak.Enerjiniz yükselecek






AstroHanım
 
11 Şubat Kova yeniayında burçlar; aşkın ödül mü? yoksa ceza mı? olduğunu sorguluyor..





Bendegül Çandarlı
 
bc20bbb0249e23108eae7b5fd4e4fee2966f4257.jpg

11 Şubat tarihinde gökyüzünün iki büyük ışığı Güneş ve Ay’ın bir araya gelmesi ile birlikte Kova burcunun 23 derecesinde bir yeniay yaşıyoruz.

Önümüzdeki 10 gün boyunca etkilerini hissettirecek olan yeniay; en yoğun şekilde sabit nitelikteki Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları ve bu burçlarda gezegen yerleşimi olanların hayatına hız ve hareket katacak.

Sosyal ve kolektif gezegen açılarının aktif olduğu yeniayda sadece bireysel etkiler değil toplumu ve toplulukları ilgilendiren meselelerin insanları ayağa kaldıran, asileştiren ve gerek fiziksel olarak sokaklara döken olayların gerek sosyal mecralardaki isyanların oldukça dikkat çekici olacağını görebiliriz.

Kova yeniayında bilim, teknoloji, elektrik, elektronik, mekatronik, internet, sosyal ağlar, uzay, havacılık sektörü ve uçaklar, iklim değişimleri, bilim insanları, aktivistler gündem konusu olabilecekken; ilgili konularda insanoğluna seviye atlatabilecek bazı yeniliklere de şahit olabiliriz.

Ayrıca Şubat ayı boyunca sosyal platformlarda sesler yükselirken dijital virüsleri, siyasi arenada hem ülke içi gerek ülkeler arası yasalar veya yaptırımlar, eski ve yeni anlaşmaların tekrar ele alınması, bazı istifalar çok konuşulabilecekken; devrim niteliğinde gelişmeler de şaşırtıcı olabilir.



Bendegül Çandarlı
 
tumblr_pwdy8dbD8d1qas1mto1_1280.jpg


11 Şubat Kova yeniayının hızlı ve sarsıcı etkilerini ilişkiler alanında da deneyimleyeceğiz.

Yeniay anında yükselmekte olan Terazi burcu birliktelikleri sembolize ederken, Güneş ve Ay aşk alanında buluşuyor. Bu göstergelerle Kova yeniayı adeta “yıldırım aşkı” dedirten ve aşktan başımızı döndürebilecek fırtınaları estiren türden.

Gerek çok hızlı gelişen yeni tanışmalar, gerek geçmişte yarım kalan ilişkilerin hiç beklenmedik bir anda tekrar ortaya çıkması kalp ritmimizi değiştirebilecekken bir o kadar da şaşırtıcı olabilir.

Fakat bireysel haritalarımıza göre bazılarımız için bu yeniay, baskı altında hissettiği bir ilişkiyi sonlandırıp ışık hızıyla özgürlüğüne koşacağının da işaretçisi olabilir.

Aynı zamanda pek çok anlamda “farklılıkları” bir araya getiren Kova yeniayı ilişkiler alanında da kendimizden farklı olana çekilme gibi etkileri öne çıkarabilir. Bazılarımız için bu dönemde alışık olunan kuralları yıkmak isteyen aşklar, sosyal normların dikenli tellerine takılabilir.

Elbette yeniayda zihinsel fonksiyonları, düşünce şeklimizi ve kararlarımızı da sembolize eden Merkür’ün geri harekette olduğuna dair çok önemli bir detayı atlamak büyük hata olacaktır.

Zira Merkür geri hareketteyken aşk da dahil olmak üzere pek çok konuda çok hızlı kararlar alıp hata yapmaya veya sonrasında pişmanlık yaşamaya açık olabiliriz. Merkür 21 Şubat’ta düz harekete geçeceğinden bu yeniayda aşka dair kararlarımızı biraz ötelemekte fayda var.


Bendegül Çandarlı
 
6e37488b6e728ad29ffbcb7d5117dc0fcf442e7e.jpg

Kova’da Yeni Ay⠀

11 Şubat saat 22:05’te benliğimizi temsil eden Güneş ile ruhumuzu temsil eden Ay kolkola giriyor ve Kova enerjindeki temaları, yenilikleri, yenilenmeyi yeryüzüne yansıtıyor.⠀

Kova enerjisinde, geri hareketteki iletişimin gezegeni Merkür, hazzın gezegeni Venüs, şansın gezegeni Jüpiter ve otoritenin gezegeni Satürn de Yeni Ay enerjisine kendilerince katkı sağlıyor🌪 Yani gökyüzünde yoğun bir Kova enerjisi var..⠀

Kova ‘GELECEK’tir.. Bilgiyi, araştırmayı, eğitimi, sorgulamayı, kalabalık grupları, marjinalliği, yenilikleri, buluşları, teknolojiyi, halkı, hak arayışlarını, anarşizmi temsil eder.. ⠀

Peki bize nasıl yansıyor bu Kova enerjisinin yoğunluğu hemen bakalım; ülkenin seçkin üniversitelerinden birinde otoriteye karşı bir hak arayışı var, gruplar arasında ‘marjinal’ diye tanımlayabileceğimiz (ki kimsenin hayatına kimse karışamaz) kişiler de bulunuyor.. Bu sırada Clubhouse diye bir uygulama bir anda popüler oluyor, pandemi kısıtlamaları sebebiyle gidip eyleme dahil olamayanlar burada oluşturulan odalarda eylemle ilgili bilgi paylaşımı yapıyor.. Yani gökyüzündeki Kova baskınlığının yeryüzüne bu kadar her anlamda Kova temaları ile yansımasına daha nasıl şahit olabilirdik bilmiyorum . Dünya büyük bir hızla değişiyor ve dönüşüyor.. İçinde bulunduğumuz dönem değişime direnenler için zorlayıcı, akışa teslim olanlar için daha kolay..⠀

İyi şeyler de olmuyor değil 🙃

Yeni Ay anında zodyak kuşağının “aşık” burcu Terazi’nin yükseliyor olması ve yöneticisi iyi huylu Venüs Hanım’ın yine iyi huylu, dokunduğunu büyüten Jüpiter ile Kova’da kucaklaşması, Juno’ya göz kırpması havaya aşk kokusu yayıyor . Tabi yine oradaki sınırlamaların, korkuların, otoritenin gezegeni Satürn içinde bulunduğumuz şartları bize hatırlatıyor, çok da yükseklere uçamıyoruz 🥲 Bir de Boğa’daki Mars enerjisi ile harekete geçmek de zorlanıyor, konfor alanımızdan çıkmak istemiyor, garantici davranıyor hatta uyuşukluk ediyor da olabiliriz 🦬

Özellikle #kova #ikizler #terazi #koç #yay enerjisi olanlar için şanslı, iyicil ve destekleyici.. ⠀

#boğa #akrep #aslan enerjisi olanlar için ancak zorlanarak kazanç elde edebilecekleri..


#başak #yengeç #balık #oğlak enerjisinde olanların gözlerini iyi açarsa görebilecekleri, süprizli bir Yeni Ay olabilir ✨




MerLunaLeo
 
964e7dc663b3662e345986ba75402bdd65df005c.jpg

🌙🌙♒11 Şubat Kova Yeni ayına yaklaşırken biraz bizi neler bekliyor bahsedelim. Bir kere önemli bir yeni ay olacağı görülüyor ki tam 5 gezegen de Kova da toplanacak bu yeni ayda. Kova özgürlüklerimiz, otoriteye karşı tutumumuz demekti ki bizi ufak ufak başlamış olan Dünyanın her yerinde gözlemlediğimiz isyanlar özgürlük arayışları bekliyor. Sözlerimizi ve isteklerinizi sakınmayacağımız, hayatımızda yıllardır süre gelen ama artık pas tutmuş bazı değerlerimizi sorgulayacağımız ,yeni dönüşüm ve değişimlerin kıpırtılarını içimizde hissedeceğimiz bir sürece giriyoruz.Uzun süredir var olan kangren olmuş bir ilişkimiz mi var,yada memnuniyetsiz şekilde senelerdir devam ettirdiğimiz bir işimiz mi? İşte bize dönüşümün kapısını açacak ,kendimizi sorgulatacak,Ne istiyorum? diyeceğimiz bu yeni ayda kendimizi gerçekleştirmenin adımlarını atmanın aslında tam da zamanı 🙏 Bizi neyin mutlu edeceğini özümseyerek kendi gercekligimizi bulmanın, bu yaşamda ben de varım 💪diyebilmenin adımlarını atmak,planlarını yapmak bize çok iyi gelecektir.Bu dönemde tasarlamak , plan yapmak en önemli konumuz olsun ki eylem kısmını Merkür retro bitişine saklayalım . Çünkü Merkür retrosu bildiginiz gibi adımlarımızı yavaşlatacaktır.

🌜Diğer bir yandan ekonomik anlamda baş gösteren zorlu açılar,değişim isteği, vergisel konular gündemden hiç düşmeyeceğe benziyor. Jeolojik açıdan da ülkemiz ve dünya genelinde depremler, hava yolları ile ilgili kazalar,patlamalar, aksaklıklar Kova nın diğer konuları arasında yer almakta.

🌙 İç huzurumuzu korumak yalnızca bizim elimizde bunu lütfen unutmayalım .İletisimde olabilecek yalnış anlaşılmalara sebep olmamak adına 3 kez düşünüp 1kez konuşmak en doğrusu olacaktır.

🌙 Hicbir seyin eskisi gibi olmayacağını 2020 bize öğretmişti.2021 de bu düşünceyi sağlamlaştırmak için geldi. Çakma kimliklerimizi soyunma zamanı ! Kendimizi gerçekleştirmek için öyle güzel fırsatlar sunuyor ki aslında evren, tüm mesajları okuyabilmeniz ve özümseyebilmeniz dileğimle. Sağlıklı ve kendinizi sevdiğiniz bir yeni ay diliyorum dostlar 🌙🌜🙏🌟

Astro Nurgin
 
tumblr_inline_o5q4k7vJTb1u4hd4u_1280.jpg


‘Terlik Prodakşın’ iftiharla sunar



11 Şubat Kova Yeniay’ı seni küllerinden doğurur mu ?
Retroya rağmen ?
Var mısın buna ?
Yoksa mazeretlerin,bahanelerin arkasına sığınmaya devam mı?

“Vayyyy, yine mi keder? ama artık yeter” diye acıklı şarkılar dinlemek daha mı ‘keyifli’?Keyifli tabi..Farkında olmadan (!) acıdan,kurban rolüne girmekten garip bir keyif olan on yüz bin milyon kişi bulabilirim..En mağdur o olursa,ona acırlar çünkü,acırlarsa merhamet duyarlar,severler belki..

Yaralarını yarıştıranlar var sonra..”Seninki de bişey mi şekerim,asıl benim başıma neler geldi neler”ciler..Enerji vampirleri..

Kötü haber,yeniden başlamaya bin sekizyüz kırksekiz bahanesi olanlar bu Yeniay’a giremeyecekler..Girecekler de çıkamayacaklar..

Planını,projesini,idealini artısıyla eksisiyle 11 Şubat civarı tasarlayıp,22 Şubat sonrası harekete geçen alır yürür. Aynı yerde debelenip duranlara yapıcak bişey yok..Zaten olan bitende onların hiç suçu yok ki. Paşa dedeleri yaptı yanlış seçimleri onlar adına

Terliğimi giydim,bekliyorum.




Billuella
 
X