11 yaşında erkek çocuğun babasıyla uyumak istemesi

nur02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
19
-1
36
merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..

Çocuk babası ile uyumak istiyor olabilir bu normal bir durum.sadece siz evlenince sıkıntı olabilir.nişanlınıza bunu güzellikle anlatın,siz evlenene kadar onu bu duruma alıştırsın.yoksa beraber uyumayı isteyecek babası ile o zaman da olumsuz cevap alırsa sizden bilecek,size karşı kinlenecektir

Bunu çocuğun iyiliği için deseniz belki anlarım ama sırf kıskançlıktan tepki verdiğiniz için kocaman bi 'bu seni hiiiç ilgilendirmez sen kimsin' cümlesi bırakıcam buraya.

Annesini kaybetmiş babasını da muhtemelen sizle kaybedeceğini düşünen bi çocuğa böyle yaklaşacaksanız o adamla evlilik düşünmeyeceksiniz. Bacak kadar çocuk annesini kaybetmiş en ihtiyacı olduğu dönemde gelmiş o durumu aşmış diyorsunuz oyuncağını kaybetti sanki çocuk. Vicdan ve merhamet diliyorurum size.

konu sahibine yüklenilmiş ama aynı konuyu sevgilisi için değil abisi için de sorabilirdi. 11 yaşında çocuk 5 senedir her gün babasıyla uyuyormuş, bu normal değildir. sıkıntı yaşıyorsa psikolojik destek alabilir. sonuçta ölene kadar babasıyla uyuyamayacak, bi yerde kesmesi lazım. ne kadar erken o kadar iyi.

konu sahibine yüklenilmiş ama aynı konuyu sevgilisi için değil abisi için de sorabilirdi. 11 yaşında çocuk 5 senedir her gün babasıyla uyuyormuş, bu normal değildir. sıkıntı yaşıyorsa psikolojik destek alabilir. sonuçta ölene kadar babasıyla uyuyamayacak, bi yerde kesmesi lazım. ne kadar erken o kadar iyi.
istese babası olmadan da uyur bu sevgiyle alakalı bir sey. Ben 22 yasındayım bazen annemi cok özledigim zamanlar yanıma cagırıyorum. Destek alıncak bir durum yok ortada..

istese babası olmadan da uyur bu sevgiyle alakalı bir sey. Ben 22 yasındayım bazen annemi cok özledigim zamanlar yanıma cagırıyorum. Destek alıncak bir durum yok ortada..
iyi de aynı şey değil ki. siz de 5 sene boyunca annenizle uyusanız size de normal değil derdik.

iyi de aynı şey değil ki. siz de 5 sene boyunca annenizle uyusanız size de normal değil derdik.
Annesi vefat etmis daha 6 yasında, babasına sıgınıyor olabilir mi? sanki annesiyle babasının mutlu bir iliskisi var cocuk gidip babasıyla yatmak icin aglıyor. Bu öyle bir konu değil iste birazcık vicdanlı düsünmek lazım

Annesi vefat etmis daha 6 yasında, babasına sıgınıyor olabilir mi? sanki annesiyle babasının mutlu bir iliskisi var cocuk gidip babasıyla yatmak icin aglıyor. Bu öyle bir konu değil iste birazcık vicdanlı düsünmek lazım
ya siz neden inatla anlamak istemiyorsunuz. ben neden babasıyla uyuyor demiyorum, neden 5 senedir aralıksız babasıyla uyuyor diyorum. çocuk şu an 6 yaşında değil ki, 11 yaşında. nereye kadar beraber uyuyabilirler ortada evlilik olmasa dahi? 15 mi 20 mi?

e adam nişanlanmayı biliyorsa çocuğu ile ilişkisi arasında denge kurmayı da bilecek. gerdek gecesine kadar oğlu ile uyuyup evlenir evlenmez oğlu başka odaya alınacak. e bu durumda çocuk evlendi beni attı yatağından der. yani ne kadar erken, o kadar iyi.

annesizlik çok zor, yavrum daha 5-6 yaşında annesiz kalmış belki babaya sığındı belki öyle alıştı...
AMAAAAA...

11 yaş çok geç. bakın konu sahibi ve nişanlısının ilişkisini geçtim. çocuk için zararlı bu durum. ön ergenlik.
psikoljik destek önerdiniz mi? hem kendiniz hem ilişkiniz hepsinden önemlisi çocuk için büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

anne bu ölümü bir ömür atlatılmaz.babası evlenmeden bir çözüm bulmalı yoksa evlendi beni unuttu diye düşünebilir.arada uyumak isterse olur ama sürekli onun içinde sağlıklı olmaz.siz iyi düşünün çocuk hep hayatınızda olacak belki buna benzer bir sürü tartışmalara sebep olacak.eğer bunları kaldıramayacaksanız bırakın tek babası kalmış en azından onunla avunsun.

Babamı 5 yaşında kaybettim. Aklımın erdiği günden beri gece uyanır annemin karnı şişiyor mu uykuda nefes alıyor mu diye bakarım. Üniversite 3. sınıfa kadar da annemle uyudum. Annem rahat edemediği için rahatça dönemediği, 60 yaşındaki kadını rahatsız etmeyeyim hissiyle üniversite 3. sınıfta yatakları ayırdık. Şuan 26 yaşında evli, iş güç sahibi bir insanım. Hala canım ne zaman sıkılsa annem bendeyse veya ben ondaysam gidip koynunda uyuyorum. Babamın ölümünün üstünden 21 yıl geçti ama hala gece su içmeye kalktığımda rahat nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum.
Eğer annenizi veya babanızı kaybetmediyseniz bunu hiç bir zaman anlayamayacağınız için sizi gerçekten kınamak istemiyorum. Ancak buraya yazdığınız şeylerin başka insanların acıları olabileceğini tartın. Eğer bu empatiden yoksun bir insansanız o kişiyle evlilik yoluna girmeyin. Çünkü o çocuk 30 yaşına da gelse babasına düşkünlüğü devam edecek, anlayamadığınız için bu sizi rahatsız etmeye devam edecek. Birini kaybetmeden bunu anlamanız da imkansız, dilerim ki bunu hiç bir zaman anlamak zorunda kalmazsınız.

Back
X