11 yaşındaki çocuğa

Siz şikayet edin yapan belliyse!!!
Böyle şerefsizler ortalikta dolasmamali

ben de sizle hem fikirim ama küçük bi yer ve herkes herkesi tanır ihbar edince ismimin duyulmasından korkmuyorum ama ailemle husumet çıkarmalarından korkuyorum

acaba ismimin duyulmamasını istesem duyulurmuki duyarsız kalamam

Son düzenleme:
sizin zaten bu yazınız site yönetimine ihbar niteliğinde olmalı,yanılıyormuyum?
böylesi ciddi bir konuda site yönetiminin devreye girip polise,savcılığa bilgi vermesi gerek.
bu saklanabilecek bir durum değil!
yapan ahlaksız kadar,şikayet etmeyenlerde suçlu duruma düşer!

Son düzenleme:
ben de sizle hem fikirim ama küçük bi yer ve herkes herkesi tanır ihbar edince ismimin duyulmasından korkmuyorum ama ailemle husumet çıkarmalarından korkuyorum

acaba ismimin duyulmamasını istesem duyulurmuki duyarsız kalamam

İsmimin duyulmasıni istemiyorum dersiniz.
Hem aileme zarar verebilecek cinste insanlar bunlar dersiniz.
Lütfen o yaratığın yaptığı yanına kalmasın.
Hem bu dünyada hem öbür dünyada çeksin cezasını pislik.

sizin zaten bu yazınız site yönetimine ihbar niteliğinde olmalı,yanılıyormuyum?
böylesi ciddi bir konuda site yönetiminin devreye girip polise,savcılığa bilgi vermsi gerek.
bu saklanabilecek bir durum değil!
yapan ahlaksız kadar,şikayet etmeyenlerde suçlu duruma düşer!

herkes biliyor hatta birileri o çocuğu alsın evlensin demiş saçmalanmasın bu nasıl zihniyet dedim zaten 1 hafta olmuş kanıtlanırki kızı bulmaya gidecektim ama ihbar ettiğim anlaşılır diye gitmedim

Bugün 11yaşında bir çocuğa tecavüz eden, yarın kendi cocugunada etmeye kalkar.
Yada başka cocuklara.
Bundan korkmuyormu bunu bilipte onunla aynı mahallede birşey olmamış
gibi yaşayanlar.

Isminizin sakli tutulmasini istediginizde sakliyorlar zaten.

Ben olsam coktaaan geregini yapmistim zira su an delirmis durumdayim.

canım bak sen hiç bir yere gitme
oturduğun yerden de bildirebilirsin
artık şikayetçi olan,ihbar eden kişilerin kimlikleri asla karşı tarafa bildirilmiyor
hele böylesi bir durumda asla ve asla karşı tarafla muhatap olmazsın
hadi onuda geçtim,polisten çok korkuyor çekiniyorsan ara bir haber kanalını anlat durumu
böyle böyle durum ilgilenirmisiniz de bak,oraya nasıl muhabir yağıyor...
o pislikte çeksin cezasını,yazık değil mi şimdi sen susarsan,biz susarsak ne olacak o yavru..
içen ..çan kanı bozukların aklına ilk o kız gelecek,nasılsa kimse şikayet etmiyor bizde yapalım diyecekler:(
lütfen Allah rızası için şu mübarek günde sizden rica ediyorum hiç vakit kaybetmeyin hemen arayacağınız yerleri arayın

Son düzenleme:
bende fıttırmak üzreyim site yönetimi benle hemn irtibata geçsin daha önce hiç ihbarda bulunmadım bana yol göstersin devlet bu çocuğa el koysun:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Vicdanlar rahat edicek mi sessiz kalınca ? Allah belasını versin bu pis sapıkların...En nefret ettiğim insan tipi bu pedofililer...:47:

bende fıttırmak üzreyim site yönetimi benle hemn irtibata geçsin daha önce hiç ihbarda bulunmadım bana yol göstersin devlet bu çocuğa el koysun:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Bunun için polisle irtibata girmeniz gerek. Shçek hemen alamıyor çocuğu. Özellikle annede bulunmalı
Polisi arayın. İsim vermek istemediğinizi belirtin. Adres, kişi bütün bilgileri verin.
Bir arkadaşın dediği gibi haber kanalıda devreye girerse kimse kayıtsız kalmaz.
O yöredeki insanlarda bir nebze gerçeği söyleyecek cesareti bulurlar.

bu konuya acill kim müdehale edr polismi savcılıkmı hem bulunduğum yeremi yoksa daha üst makamlaramı acaba bimere mi yazsam

canım bak şimdi İzmirdeki görümcemi aradım,kendisi eczacı ve inanılmaz çevresi var orada ve Türkiyenin hemen hemen her bölgesinde
durumdan bahsettim ve tüm yayın kanallarına,haber kanallarına,basına bilgi verelim yakalasınlar o pisliği neden susuyor o bayan dedi..
bende çekindiğini söyledim
lütfen bilgileri vermek isterse sana versin yenge,hemen gerekli ne varsa yaparım buradan lütfen dedi.
ve benden şu an tel bekliyor,eğer buradan yazmak istemez isen özelden bilgilendirmeni rica ediyorum
elinden geleni yapacak görümcem

Allahindan bulsun ya pislik yaratik ya geberesice sapiklar bunlar yuzunden insanin bu dunyaya cocuk getiresi gelmiyor kafalari uckurla calisan serefsiz sapiklar allah cezalarini versin cok sinir oldum ya hele evlendirelim diyenlere ne demeli 11 yasindaki cocuk ya hayatini karartacaklar ya :47:

Back
X