- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Lutfen ilkokul notlarına bakip beklenti icine girmeyin. Onlar gercek not degil
toplantilarda velilerim bazen soyluyor, ortaokula kadar cok iyiydi ondan sonra boyle oldu diye.
muhakkak bir adapte olma sureci var ama cocugun gercek kapasitesi ortaokulda ortaya cikiyor.
sekizinci siniftaki cocugunun notlarini hala kabullenemeyen velim var. Ilkokulda cok iyiydi diyor hala. Oysa uc senedir dersine giriyorum bir kez dahi ellinin uzerinde not almadi cocuk.
cocugunuzun gercek kapasitesinin farkina varin. Ozel ders dusunuyorsaniz bence en iyisi kucuk siniflarda aldirmak. Bes bunun icin uygun. Temeli saglam olur en azindan. Konular fazla ilerlemeden ve tabi cocuk da istiyorsa ozel ders dusunebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet haklısın ilkokul notları gerçek not değil, kızım ilkokula giderken bunları fark edemiyor insan ama şimdi daha iyi anlıyorum. Kızımın asıl sorunu örneğin ben akşamları en azından yarım saat tekrar yapmasını istiyorum hayır ödevimi yaptım zaten deyip sinirleniyor. Derslerine yeterince özen gösterse başarılı oluyor ama o özeni özellikle bu sene göstermek istemiyor.