• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yıl sonra onu görmek

ikikuzumvarbenim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
75
53
18
25
Hiç iyi gelmedi..onu bunca yıl sonra görmek niye üzdü beni?yine icim titredi.konustum ama bakakaldım yürüyüşüne..zaten ben onun yürüyüşüne aşıktım..

Kızlar üni.den ark.imdi.ben onunla tanistigimda 3. Sınıf tim ve bı erkek ark.im vardı.hep yanlış hissettigimi düşündüm karşılıksız dedim..sonra erkek ark.imdan ayrıldım.sebebi o değildi tabi.aile yapısı.oda istedi yani.

O günlerde ona hislerimi soylemefigime bugün bı kez daha pişman oldum.bir iş görüşmesi sebebiyle yalnızca 15 dk..zaten 2 ark.i da vardı yanımızda.icimde herşey altüst oldu..

Belki de mutsuzluğu mdan.. ama şuan iki yavrum olmasa bugün' ben zamanında sana birşey diyemedim ama aslında aşıktım' der yanından öyle ayrılırdı m..

Ve hiçe sayılan bu evliligi bitirmis olurdum.

Yalnızca içimi dökmek niyetim..işyerlerinin ne kadar da yakın olduğunu gördüm.ama gel gör ki bı çayını içmeye gidemem..

Kader demi bu!

Hiç iyi gelmedi..onu bunca yıl sonra görmek niye üzdü beni?yine icim titredi.konustum ama bakakaldım yürüyüşüne..zaten ben onun yürüyüşüne aşıktım..

Kızlar üni.den ark.imdi.ben onunla tanistigimda 3. Sınıf tim ve bı erkek ark.im vardı.hep yanlış hissettigimi düşündüm karşılıksız dedim..sonra erkek ark.imdan ayrıldım.sebebi o değildi tabi.aile yapısı.oda istedi yani.

O günlerde ona hislerimi soylemefigime bugün bı kez daha pişman oldum.bir iş görüşmesi sebebiyle yalnızca 15 dk..zaten 2 ark.i da vardı yanımızda.icimde herşey altüst oldu..

Belki de mutsuzluğu mdan.. ama şuan iki yavrum olmasa bugün' ben zamanında sana birşey diyemedim ama aslında aşıktım' der yanından öyle ayrılırdı m..

Ve hiçe sayılan bu evliligi bitirmis olurdum.

Yalnızca içimi dökmek niyetim..işyerlerinin ne kadar da yakın olduğunu gördüm.ama gel gör ki bı çayını içmeye gidemem..

Kader demi bu!
neden evlendin o zaman gerçekten çok aşık olsaydın o zaman peşinden giderdin belki evliliğin iyi gitmiyor diye boşluktasın onu gördün öyle bir hisse kapıldın

Olmuş bitmiş geriyi kurcalamanın manası yok sa nki aşık olup evlenenler boşanmıyor
Hayallere dalmış gidiyorsun işte

Onu bosver de mutsuz bir evlilige devam etmek neden? Cocuklarim icin deme sakin kimse annesinin evli oldugu halde baskasina gonlunun kaymasini istemez.

Gidemem! İnşallah asla gitmezsiniz aklınızdan bile geçirmeniz, yok aşıktım vs demenizi bile kınıyorum. İnsanın çocukları olduktan sonra özellikle, gerçek aşkın nasıl masum ve karşılıksız birşey olduğunu iyice bellemiş olması gerek. Sizin o bakakaldığınız yaşayamadığınız birtakım hevesler.

Klasik lafları baştan edeyim:
Evlisin, çocuklusun, uzak dur.

Bunun haricinde bazı anlar oluyor, mantık saf dışı kalıyor; bu ister sizin konunuz gibi bir konu için olsun, ister başka duygusal yaklaşılan haller olsun. Şu an da, ana odaklı düşünüyorsunuz.
Karşınızda bir resim var; üni.de hoşlandığınız insanın 11 sene sonraki fiziki hali...
Ve siz bu halin içine üni. zamanı ile harmanlanmış bir kafanızdaki 11 yılı yerleştiriyorsunuz karakter olarak.
Sonuç itibariyle kalbinizi attıracak bir hayal erkeği çıkmış olabiliyor karşınıza, hele ki evliliğiniz kötü gidiyorsa, duygusal boşluğa cuk diye oturuyor bu parça.

Bu kalbin, akla çelme taktığı basit anlardan biri.
Gerçeklere yoğunlaşın, o adam hayalinizde yaşattığınız gibi çıkmayacak.
Ve evliliğinizi irdeleyin: Gönlüm başkasına heyecanlanırken, niçin bu birlikteliğin içinde kalmakta ısrarcıyım? diye.

Şuan evlisin. Mutsuz olduğun için böyle düşünüyorsun.
Muhtemelen..

Kısmet tabii... ölümlü dünya , hızla uçan zaman varken, kaçan fırsatların ardından kafa yormaya bile değmez.

Bir ilişkiniz olsaydı bile nasıl sonuçlanacağını, şimdiki evliliğinizden kötü olmayacağını bilemezsiniz.
Yalnızca o beni ark.i görüyor diye içimden geçenleri soyleyemedigime PİSMANLİGİM..

neden evlendin o zaman gerçekten çok aşık olsaydın o zaman peşinden giderdin belki evliliğin iyi gitmiyor diye boşluktasın onu gördün öyle bir hisse kapıldın
Büyük bir boşluk.. eminim

Hicbir seyi ertelemeyecksin bu hayatta. Su saatten sonra yapacagin tek sey cocuklarina bunu ogretmek.
Gerçekten ertelememeyi..aslında bu karakterinde var.bi de acimamayi öğreteceğim!

Boşluktan herhalde,ya da mutsuz evlilikten.adami gözünüzde fazla yuceltmeyin
Yok ya yucelttigim yok..yalnızca uzun zamandır hiç içim kıpır kıpır olmamıştı.evli o da..ve mutlu görünüyor..bu bana yeter..ya karşılığı yoksa deyip ortada kalırım diye 2 cümle kuramazsan..

11 yıldır hiç aklınıza gelmediyse sorun yok bence. Anlıktır hissettikleriniz.
Öyle olmak zorunda.

Olmuş bitmiş geriyi kurcalamanın manası yok sa nki aşık olup evlenenler boşanmıyor
Hayallere dalmış gidiyorsun işte
...

Klasik lafları baştan edeyim:
Evlisin, çocuklusun, uzak dur.

Bunun haricinde bazı anlar oluyor, mantık saf dışı kalıyor; bu ister sizin konunuz gibi bir konu için olsun, ister başka duygusal yaklaşılan haller olsun. Şu an da, ana odaklı düşünüyorsunuz.
Karşınızda bir resim var; üni.de hoşlandığınız insanın 11 sene sonraki fiziki hali...
Ve siz bu halin içine üni. zamanı ile harmanlanmış bir kafanızdaki 11 yılı yerleştiriyorsunuz karakter olarak.
Sonuç itibariyle kalbinizi attıracak bir hayal erkeği çıkmış olabiliyor karşınıza, hele ki evliliğiniz kötü gidiyorsa, duygusal boşluğa cuk diye oturuyor bu parça.

Bu kalbin, akla çelme taktığı basit anlardan biri.
Gerçeklere yoğunlaşın, o adam hayalinizde yaşattığınız gibi çıkmayacak.
Ve evliliğinizi irdeleyin: Gönlüm başkasına heyecanlanırken, niçin bu birlikteliğin içinde kalmakta ısrarcıyım? diye.
Cevabı çok iyi biliyorum.. çocuk..

Ben eşimi 5 yıl sonra taniyabildim ne yazıkki..ve o da bunca yalan dolana sarilmasaydi onu bosayacagimi çok iyi biliyormuş.yuvarlanan bir evlilik..yoksa ben ben olarak kalabilseydim bugun bile bakamazdim

Cevabı çok iyi biliyorum.. çocuk..

Ben eşimi 5 yıl sonra taniyabildim ne yazıkki..ve o da bunca yalan dolana sarilmasaydi onu bosayacagimi çok iyi biliyormuş.yuvarlanan bir evlilik..yoksa ben ben olarak kalabilseydim bugun bile bakamazdim

E tabi, kavun değil ki koklayıp seçelim; kimi kendini belli etmez evlenmeden önce ne kadar dikkat ederseniz edin.
Ancak çocuk kısmına katılmıyorum, "Bu evliliğe çocuk için katlanıyorum" lafını çok nadir haklı bulurum, o da çaresizliğin dibidir maddi manevi, tehditli mehditli, kimsesiz, desteksiz, köstekli vs vs. Bu kadar söyleyeyim.
Sizin durum da mı böyle?

Eşini bile tanımamıyor insan, yıllardır görmediğin adamı hiç tanımazsın. Hayalindeki iyiy adam tanımına o kişiyi oturtmuşsun, sanki onunla olsan süper gidecekmiş gibi geliyor. Kimseyi içine girmeden tanıyamazsın. Aksi takdirde tüm evlilikler birbirlerini az tanıdıkları zamanlardaki gibi mutlu geçerdi.

Bırak öyle uzakta kalsın.Uzak olduğu için böyle hissediyorsun zaten.Kavuşamadığın için yüceltiyorsun.
Leyla ile mecnun kavuşsa bu efsane aşk olurmuydu?
Bazı şeyler uzakta kalınca iyidir,olması gereken odur.
Senin kendinle ilgili çözmen gereken şeyler var belli ki.Mutsuzsun.Bunun çözümünü aramalısın.Kimse mutsuzluğu haketmez.İki yavrun var.Sen iyi ol ki onlar da iyi olabilsin.

Back
X