• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yıl sonra onu görmek

keşke deme nerden biliyorsun şimdikinden daha kötü durumda olmayacağını?illa onun melake gibi şahane bir adam olarak atfetmenin sana mükemmel bir evlilik sağlayacağı garanti mi?onun sana faydası olsa onla evli olurdun.

İnsan geçmişteki defterleri kapatmadan evlenmemeli bence.
Onca adam girdi hayatıma,hiç biri yüreğimi titretmez birtanecik kocam gibi...
Laale, çok şekersin yaa. Çok böyle hatun hatun, nasıl desem hem sağlam duruşlu, hem de cilveli, sevgi dolu biri canlanıyor gözümde senin mesajlarından.

Zaten ilk aşklar kapanmaz iz bırakır normaldir.
Eşimi seviyorum ama ben de ilk aşkımı görsem hiçbir şey olmamış gibi davranamam insanın aklına gelir yaşadıkları ve geçer tabi ki beyine hükmedilmez.
Tabi ki nefret duymadan kötü bir şekilde ayrılmadıysanız.
Bu onu görünceki his aşk değil geçmişe gençliğe özlemdir.
Ben lisedeki arkadaşımı yıllar sonra gördüm içim titredi o yılları o günleri özlemişim dedim.

Canım anladığım kadarıyla mutsuz bir evlılıgın var. Bu hislerin anlık bi kaç gün sonra belki de hatırlayamıcaksın

Bazı aşklar bastırılmış kalır ve yeniden canlanır en olmadık zamanda ama şunu farkettim üzücü geldi demek ki eşiniz o sevgiyi kapatamamis hala hisleriniz canlaniyorsa bir problem olması gerek

Hiç iyi gelmedi..onu bunca yıl sonra görmek niye üzdü beni?yine icim titredi.konustum ama bakakaldım yürüyüşüne..zaten ben onun yürüyüşüne aşıktım..

Kızlar üni.den ark.imdi.ben onunla tanistigimda 3. Sınıf tim ve bı erkek ark.im vardı.hep yanlış hissettigimi düşündüm karşılıksız dedim..sonra erkek ark.imdan ayrıldım.sebebi o değildi tabi.aile yapısı.oda istedi yani.

O günlerde ona hislerimi soylemefigime bugün bı kez daha pişman oldum.bir iş görüşmesi sebebiyle yalnızca 15 dk..zaten 2 ark.i da vardı yanımızda.icimde herşey altüst oldu..

Belki de mutsuzluğu mdan.. ama şuan iki yavrum olmasa bugün' ben zamanında sana birşey diyemedim ama aslında aşıktım' der yanından öyle ayrılırdı m..

Ve hiçe sayılan bu evliligi bitirmis olurdum.

Yalnızca içimi dökmek niyetim..işyerlerinin ne kadar da yakın olduğunu gördüm.ama gel gör ki bı çayını içmeye gidemem..

Kader demi bu!
Çok iyi anliyorum seni. İlk aşk ilk heyecan hicbir zaman unutulmuyor bende birkac ay once görmüstüm ve canim cok yanmisti. Kader..

11 yıldır aklınıza gelmediyse aşık değilsinizdir .
Anlık hevesler yüzünden kaçan ve geçen fırsatlar için üzülmeye değmez

" seversin alırsın karın olur
Seversin alamazsın kara sevdalın olur" demiş Neşet ertaş ne kadar doğru söylemiş
Yaşanmamış bir aşkın kahramanı hiç ölmüyor
Hiç yaşlanmıyor sanki beli bükülmüyor
Hiç kırmıyor sözde hiç üzmüyor el üstünde tutacakdı her saniye mutlu edecekti sanıyoruz...
Öyle değil kardeşim
Öyle değil
Elde edememenin yarım kalanın cazibesi bu
Kapılmayın
Evlatlarınıza sarılın

Back
X