:((

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
İnternetten konuştuğum bi çocuk vardı baya da konuştuk buluşcaktık dün bana whatsapptan hoşlantıdır o aşk olsaydı duramazdım sebastiyan diye bi görsel attı sadece resimler üzerinden birbirimizi görme imkanımız oldu ban böyle demesi beni üzdü buluşmaya gitmemeyi düşünüyorum sonuçta resimleri beğenmeyen ordada beğenmez çok bağlanmıştım ama duramazdımdan kasıt ne kızlar bide

Ya sana faa beklentin olmasin demek istemis ya da akilsizin biri kestirememis.

Insan ilerisini dusunecegi kisiyi kirmamak icin cirpinir.Bu kisi seni pek umursamamis.

İnternetten konuştuğum bi çocuk vardı baya da konuştuk buluşcaktık dün bana whatsapptan hoşlantıdır o aşk olsaydı duramazdım sebastiyan diye bi görsel attı sadece resimler üzerinden birbirimizi görme imkanımız oldu ban böyle demesi beni üzdü buluşmaya gitmemeyi düşünüyorum sonuçta resimleri beğenmeyen ordada beğenmez çok bağlanmıştım ama duramazdımdan kasıt ne kızlar bide
Bu erkekler manyadi mi yaa :işsiz: abuk subuk hareketler yapiyorlar.Amac ne yani? Beğenmediyse söylesin ne var sanki :super:burda.Vur tekmeyi totosuna bnce

Flört (?) şekliniz çok acaip geldi ama zaten aşık oldum dese inandırıcı olmazdı. Yüzyüze bile gelmemişsiniz ne bekliyordunuz? Aklınca kendine çıkış kapısı yaratmış beyfendi.

Siz kendisine bir sevgi sözcüğü mü kullandınız? Buna cevap olarak mı bunu yazdı? Biraz ne konuşurken yazdı bahseder misiniz?

"Çıkıktır o, kırık olsa duramazdın" diye bir söz var.
Ona atıfta bulunmuş gibi geldi.

Resimleri beğenmediğini nerden anladınız? Hangi resimler bunlar? Beğenmedim mi dedi? Çok beğendim mi demedi? Beğenmediği kanısına nasıl vardınız?

Yaş kaç?

Sokakta adam mı kalmadı neye güvenip internetten biriyle görüşüyorsunuz sapığı var hırsızı var, ayrıca adamın sana aşık olmasını mı bekliyorsun internetten ya da sen mi aşıksın ??!!!

Bence de görüşmeye gitmeeyin ama attığı görselden dolayı değil intnetten tanıyıp ne olduğıu belli olmayan bir insanla bu zamanda ne cesaret gidip buluşacaksınız ya belki sapık belki tecavzcü belki psikopat bir katil tartışmada size zarar verecek sonra öldürülüp bir köşeye atılıyorsunuz aileniz senelerce karakol köşelerinde haberlerde tv programlarıda sizi arıyor. Ayyy vallahi çok abarttığımı düşünüyorsunuz belki ama çok kızıyorum böyle deli cesareti olan insanlara insan şu zamanda akrabalara konu komşuya bile güvenemiyorken internetten tanışıp görüşmek nedir ya cevrenizde erkek mi bitti birde kendinizi kaptırmışsınız aşık gibi konuşuyorsunuz bu kadar cahil olmayın ya

Back
X