112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

yarın düzelirim zaten,sebebi olan bişey olsa uzun sürerdi de sebepsiz olanlar uyuyunca geçiyor çok şükür.

çok az yiyorum bu ara bide meyve rejimine girdim pzt bitmiş olucak enerjim düştü bide,sen neler yaptın

yapma canim okadar ya bence cok fazla yukleniyosun kendine metabolizman yavaslarsa daha zor kilo verirsin bende bugun oructum ev temizledim deterjanlar sanirim biraz agir geldi camasir suyu falan kullandim aksama kadar toparlayamadim kendimi ama simdi iyim cok sukur yanimda melegim bide limonlu suyum oh daha ne :110:

Bu ara pek giremiyorum kusura bakmayin yarini iple cekiyorun cok heyecanli. Kizlar ya bu arada meyve rejiminden dolayi cok acim yarin bitmis olucak cok yemekten korkuyorum bana biseyler tavsiye edin.

bencede canim guzelce mis gibi bi kahvalti yap hem cok kalorili degiller hemde doyurucu diger kizlar kayboldu kaldik ikimiz :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Tamam cok sagol serap ya kafayi yiyodum yarin kendimi tutamazsam diye.. evet kimseden ses cikmiyo :)

ben yaziyorum kilomu 107 gecen haftaki kilom simdi tartidaki kilom 105.2 yani 1.8 kilo vermisim

kızlar inanamazsınız ama 107.4 geldim sabah:KK71: ama meyve rejiminden kaynaklı muhtemelen bu hafta fazla kaçırırsam alabilirim normal yersem sabit kalırım yani ama şuan çok mutluyuum :D

Kızlar ben 2 gündür hastaydıııııııım :KK1::KK1: Grip olmusum simdi biraz biraz toparladım :KK54::KK54: Grip olmama ragmen yedim ama :110: şuanda da kilom 67.3 sizler ne yaptınız tartıldınız mıı :KK15:

Kızlar ben 2 gündür hastaydıııııııım :KK1::KK1: Grip olmusum simdi biraz biraz toparladım :KK54::KK54: Grip olmama ragmen yedim ama :110: şuanda da kilom 67.3 sizler ne yaptınız tartıldınız mıı :KK15:

geçmiş olsun canım, ben geçen pzt 111.2 gelmiştim bugün 107.4 geldim. meyve rejiminin etkisi var ama sularımı falan attım muhtemelen önümüzdeki hafta çok vermiş olmam diye tahmin ediyorum.
bugün sabah tost yedim yarım ekmekle gözüm doysun diye kahvaltımı iyi yapmam gerekiyodu akşamda azıcık tavuk eti bi kaşıkda salata yedim erken yedim akşam yemeğini sanırım biraz midem kazınınca ikide mandalina yedim yeşil çayımı yaptım günümün özetini aktarıyorum :)

Back
X