:(

gazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
7
8
1
34
arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1 yıl önce evlendik ve ilk geceden hamile kaldım habersiz ve çok mutlu olduk ta kii 8. haftamızda kalp atışlarını dinlemeye gidene kadar.. kalp atışı durmuş bebeğimin yada hiç atmamış kürtajla aldılar çocuğumu yanımda birisi doğum yapıyor ben kürtaja hazırlanıyorum hayatımda böyle bir gün yaşamadım .. aslında kendimize 1 yıl mühdet vermiştik yapmayı da düşünmüyorduk ancak bir kere oldu mu insan ne kadar çok istiyormus ..
neyse, kürtaj sonrası 2 ay korunduk sonrasında korunmadık yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama olmuyor o kadar stres yapıyorum ki daha doğrusu nasıl stres yapılmaz bilmiyorum son 3 aydır regli günüm hep sarkıyor 35 günü buldu her ay acaba hamilemiyim diye kosa kosa eczaneye gidiyorum ama sonuc hep negatif .. doktora gittim yumurtalıklarım da herhangi bir problem olmadığını söyledi geçen ay iltihaplanma var dedi antibiyotik iğne ve ilaç ve de fitil kullandım ve akıntım kalmadı yine bugün 42. günüm ilk kez bu kadar aksadı gebelik testi yaptım dün negatif doktora gitmek istemiyorum sorun yok stres yapıyorsun diyecek diye.. ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum

Belkide çok düşündüğün için gecikiyor,stresden dolayı,inşallah bebiş vardır,yoksada en kısa zamanda olur inşallah, ovulasyon testini tavsiye ederim yumurtlamayı belirlersen hamilelik şansını artırmış olursun, gönlüne göre olsun

düşünmek istemiyorum ki her reglim geciktiğinde beni yanıltıyor acaba mı diyorum hep o yüzden düşünüyorum regli günüme kadar hiç umursamıyorum gecikince ister istemez inşallah vardır inşallah biraz daha beklemek istiyorum kan testi icin geç döllenme vs mi acaba diyorum aklıma o kadar şey geliyor ki kendimi kandırmak istemiyorum ..

İnşallah geç döllenmedir canım,biraz geçsin zaman olmadı kan testi yaptırırsın..

Biz 1.5 yıl bekledik. Her gecikmede senin gibi koşa koşa ya eczaneye yada doktora giderdim tabi hep hüsran. Çok kafaya takıyordum. Daha sonra aşılamaya karar verdik. Aşılama yapıcaz diye bana bir rahatlık geldi artık kendimi dinlemiyordum. Sonra randevu aldık aşılama için ama gidemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim. Sana tavsiyem çok zor biliyorum ama kafana çok takma. Evliliğin tadını çıkar bu zamanda. İnş. Tez vakitte olur.

Merhabalar, Bende evlenir evlenmez hamile kaldım sonrasında düşüklerim oldu, uzun süre hamile kalamayıp kalıncada düşüyordu yani. Yaşım küçük olmasına rağmen kafaya takmıştım artık, eşimle beraber genetik tahlillere kadar girdik herşey normal ama olmuyordu, dr en son aşılamaya geçelim demişti biz regl olacağım günü beklerken hamile olduğumu öğrendik. Demem o ki sırf çocuk için ilişki yaşıyorsan olmuyor, aklında hiç olmadan eşinle birlikte olun

çok teşekkür ederim inşallah

7 sene önce aldım kucağıma, şuan kaza sonucu 2.yi bekliyorum. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Üzerinde düşünmeyin, daha kolay olacaktır.
ne güzel :) amin inşallah, beceremediğim o ama inşallah düşünmemeye stres yapmamaya çalışacağım. ilginiz için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…