arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sağolun...
Tavsiyelerin hepsi çok güzel.... Teşekkürler tekrar... şimdi hemen bir kilo cetveli yapıcam kendime.... Ve kalori sepetinide inceliyeceğim...
Işte bu burada desek bulacağımı önerileriniz olacağını biliyordum sağolun....
:) ve umarım haftaya bu kiloda olmayacağım kızlar.... öpüyorum hepinizi
çok teşekkürler... motivasyon önemli gerçekten... bu konuda yardıma ihtiyacım çok...
arkadaşlardan biri haftaya bu kiloda olmayacaksın demiş ya bu cümle bile inanılmaz motivasyon oldu....
haftaya buraya yazacağım verdiğim kiloyu inşallah. bu arada kilo cetveli yapmayı beceremedim biraz uğraşmam gerekeecek galiba...
kilo çizelgesi:diyet grupları başlığında kilo çizelgesi (pisküüt) başlığının 1. sayfası. sayfanın ortalarına doğru renkli yazılı başkasına ait bir yazı var.o yazıdaki link işinize yarar.açıklamalarınıda yapıyor
öğle yemeğimi yedim... Ama hala çok açım.....
Hasan pasa köfte içi garnetürlü
üç dilim ekmek
bir kase mercimek çorbası......
Iş yerinde ancak bunlarlar oluyor. Salatada yiyebilseydim böyle aç kalmazdım.... Ama pes etmek yok bir saat sonra ara öğünüm var bir bardak çay ile dayanacağım...
Bu arada arkadaşlar tıcet yaptım ama onu burda nasıl kullanacağız... Bişr de her kilo verdiğimizde onu değiştirmemiz gerekecek değil mi...
mrblar.ben kendi yaptığımı anlatayım.sizde yaptıklarınızı yazın.çünkü her kilo değişiminde yeniden aynı adımları yapacaksınız
başta ikonlarınızı falan seçtiniz.devam ettiniz son sayfaya kadar geldiniz şifrenizi girin.
track:weight seçin
weight units: kg seçin
yourtarget: hedef kilonuzu girin ör:60
your starting:başlangıç kilonu ör:90
your curnent:şuanki kilonuz ör:85
weight date:takvimi yazar
height unit:metric s.i. seçin
yourheight: boyunuzu kutulara 1 ve yandakinede cm olan kısmını yazın
en sonunda aşağıdaki adreslerden url ile başlayanı seçip kopyala yapın
sonra kendi sayfanıza gelin sağ üst köşede kullanıcı kontrol panelini tıklayın
açılan sayfanın sol tarafında profil ayarları düzenle tıklayın.
açılan sayfada aşağılara doğru kio,..vb yazan satırın boş olduğundan emin olun yoksada silerek boşaltın.şimdi sağ tıklayıp yapıştır yapın
en en sonunda sayfanın sonuna gidin değişiklikleri kaydet yapın.
hayırlı olsunnn
öncelikle vakit ayırdığın için teşekkürler ...
yapıyorum ama en sonunda yaptıklarınız sita kurallarına uymuyor diyor olmadı yani
((
diyete başlarken ilk başlarda çok zorlanmıştım.çünkü yemeyi çok seviyordum.az yiyemiyordum.birde bilinçaltı sürekli yeeeee diyordu.sonra yiyemezsinnnn diyordu.
bazennnn çokk bazen yedim delice hemde.bazende inatlaştım yemedim.
sonra baharatları keşfettim.
daha sonra düşük kalorili besinleri(beyaz lahana,brokoli,karnabahar) yedim yedimmm.gaz oldu,caz oldu,saz oldu...sonra birara akşam 5 ten sonra yemedim.açlığımı suuu içerek bastırdım.ph değeri yüksek su buldum onu içtim.tok tuttu.hatta bazen içimdeki suyun çalkalanışını duyuyordum.
5-6 günde 1 serbest ettim.herşeyi yedim.yine devam ettim.
inanın o kadar zorlandım kii,o kadar çabaladım kii>>>>sonuç :evt kilo verdim ama bu eziyete ramen sadece gram gram verebiliyorum.ama pes etmeyeceğim.vazgeçmeyeceğim.kendime bunu borç biliyorum.çünkü çok örnek var.insanlar emek ediyor vede bir şekilde sonuca ulaşıyorlar.
bu yapılabiliyorsa bende yapabilirim.yapmalıyım.çünkü bazen kızım da bunu hissettiriyordu.kendim için olmasa bile onun için mutlaka başarmak istiyorum.
evde yoğurt yapıyorum.hiç birşey yoksa bile üzerine acı biber dökerek yiyorum.
içtiğim siyah çaya karabiber tozu dökerek içtim.
ne olur sizde pesetmeyinn.tatlıysa sorun,tarçın ı araştırın güzel yazılar var.ben faydasını gördüm.
diyetisyene gidin.sorun.konuşun.
haa birde ben 3-4 ayda bir kan tahlilerimi yaptırırım.alışkanlık oldu işte.şimdilik sorunum yok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?