Yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu bu kadarmı benzerlik olur bende 3 yıl öncesine kadar 80 85 arası mekik dokuyordum sürekli kısa süreli rejimlerim oluyordu evlilik doğum işten ayrılma çok abur cubur ve hamur işi derken birde bakmışım tam 110 kiloyum dün akşam eski iş arkadaşlarımla karşılaştım ve bana sen kendine ne yapmışın böyle dediler kendimden nefret etmeye başladım ve yardım almadan bunu başarabileceğimi sanmıyorum.oturduğum yerden kalkmakta zorlanıyorum sarkık bir göbeğim var off of.
Haklısın arkadaşım aynı dertler bendede var kendi arkadaşlarım hattta annem kızkardeşlerim hep 40 42 beden giyerken ben 50 52 beden giyorum yeter artık bende zayıflayacağımdün 4 yıl önceki tatil fotoğrafım geçti elime 79 kg halim abovvv ne kadar zayıfmışım dedim.
sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta 2 adet domates 1 kase keloks 1 fincan şekersiz yeşil çay ekmek yemedim diyetisyene gitmedim şuan maddi durumum iyi değil daha sonra belki biraz böyle devam ediyim bakalım.
öncelikle kararlılığınızın devamını diliyorum.
aile hekimi veya devlet hast. da bir tahlil yaptırsanız.aç karnına şeker,kolestrol,troid baktırsanız (yapmadıysanız tabi.ben 3-4 ayda bir alışkanlık yaptım da)
birde kalorisepeti.com dan kalorilerinizi sayın.ben daha kiloluyken spor yapamıyordum.sadece yürüyebiliyordum.şimdi daha çok hareket edebiliyorum. youtube den leslie sanson ile 3 mil 46dk.çok iyi geliyor bana.öneririm.
Bu dediğiniz testleri devlet hastahanesinde yaptırmam mümkünmü acaba şimdi özele gitsem yüz tlden fazla tutar devlet hastanesine gidip bakmam lazım galiba hayırlısı bakalım.
ben aslında diyet yapmıyorum sadece şeker ve ekmeği tamamen çıkardım günlük yaşantımdan şeker kullanmadığım için çay içmiyorum ve yemeklerde ekmek yemiyorum artık evde tartım olmadığından kilomu bilmiyorum ama sanki 3 4 günde biraz göbekte inme oldu farkediyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?