Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin pes etme kilolari bi anda almiyoruz verirkende bi anda veremeyiz yaptiklarin neticesini elbet goreceksinnn asla kacamak yapmaaa bu zamana kadar yedimde n3 oldu diye dusun yedigin seni o anlkk mutlu ede bilir ama sonrasinda daha mutsuz olacan boyle dusun kendini hep motive et kendinde dayanma gucu bulamadigin zaman buraya gel ve bizlerden destek all... ben inaniyorum yapacaksinnnnn kendinde inan
Aynen ben burdayim istedin her annyazdıkların için çok ama çok teşekkürler... haklısın pes etmemek gerekiyor...
allah yardimcin olsun gerbera. Ne kadar zor ve kolay oldugunu ben bilirim.
Zor ama imkansiz degil. Sadece zaman aliyor. Ve sabir gerektiriyor.
Bu diyeti üç gün yapıcam umarım bir işe yarar... Hafta sonu içinde başka bir diyet verdi... Etklerin yerini pirinç yada makarna alacak hafta sonu... Pişmiş halde birer bardak...
Hayde diyorum...
bak sana tekrar kisaca yazayim.
Karbonhidrat aldiginda, ozellikle senin gibi kilolu ve yuzde 90 ihtimalle insulin direnci sahibi bir insanda sunlar oluyor:
kan sekerin yedigin karbonhidrattan (yani ekmekler, pirincler, makarnalar, tatlilar, meyveler yuzunden) dolayi birden yukseliyor.
Vucudun bu sekeri kullanmak ve dusurmek icin insulin denen hormonu salgiliyor.
Ne yazik ki gereginden fazla salgiliyor.
Asiri tepki veriyor yani.
Sonra kan sekerin olmasi gerekenden daha fazla dusuyor.
Daha yeni yemek yemis olmana ragmen acliktan kivranmaya basliyorsun.
Ozellikle senin pirincli, azicik etli, yagsiz, ekmekli, meyveli diyetini duzgun uygulamaya calisirken, tahmin ediyorum aksam 4 5 gibi acliktan deliriyorsundur. Bunun sebebi gun boyunca yedigin karbonhdratlarin kan sekerini dusurmesi.
Genelde aclik ve dusuk kan sekeri iradeye ustun gelir, ozellikle diyette biraz zaman gecirdikten sonra. Ilk 1 ay falan irade kuvvetlidir de her allahin gunu bu acliga dayanmak cekilecek dert olmadigi icin bir yerden sonra bozmaya baslarsin.
Icinden cikilmasi olanaksiz bu donguden cikmanin tek bir yolu var:
insulinin tedavisi icin gerekli tedaviyi olmak
ve karbonhidrattan uzak durmak
diyetisyenin ne yazik ki butun meslektaslari gibi tam bir cahil, son gelismelerden haberi yok, kendisi tahminen 45 kilo, insulini super calisiyor, ve 114 kiloluk bir kadinin yazdigi eti 1 bardak pirincle degistiren sacma sapan diyeti uygulamasinin ne kadar imkansiz ve mantiksiz oldugunu bilmiyor.
Beni dinlersen sana garanti ediyorum tam 6 ay sonra 80 75 70 kg olacaksin.
Tek yapman gereken karbonhidrattan uzak durmak.
Patates haric Sebzelerden, et, balik, tavuk, yumurta, yogurt, ve yag (tereyagi ve zeytinyagi) istedigin kadar ye, baska hic bir sey yeme, bu kadar basit diyet listem.