İnşlh Can'ım ya. Sabada geçmiş olsun. Bana ilaç vermedi aktif kanama yokmuş eski kanama alanı dediCanim benimde oluyo benimde 16 mm kanama alanı var sürekli yatıyorum hiç iş yapmıyom şükür ki lekelenme bitti ama olcak diye ödüm kopuyor sana ilaç yazdılar mı.ilaç yazılar sa ilacını iç ve dinlen Allah ın izniyle bişeycik olmaz bebek kocaman zaten 11 mm kanama ona bişey yapmaz ama Plesenta konusunda bi fikrim yok onda da sanırım dinlenmek gerekiyo zamanla yukarı çıktığını okudum
Plesanta zaten 22/24 haftadan sonra yukarı çıkarBen bi hafta önce gittim Dr a hiç bişey yoktu. 12 haftaya kadar yasak demişti bana Dr. Bu plesenta mevzusu bugün çıktı piyasaya. 1 hafta önce gittiğim Dr hiç bişey söylemedi. Ne yapcam allahım 2 gün önce ki ilişkiden sebep mi oldu. Bana şimdi kesinlikle ilişkiye girme dedi. Kanamaya sebep olur dedi
Şuanda aşağıda olması neden normal karşılanmıyor ki o zaman . Beni korkuttu Dr düşük riskin var dedi İnan elim ayağım buz kestiPlesanta zaten 22/24 haftadan sonra yukarı çıkar
Benim başından beri kanamalı oldu, az şeker çıktı, tiroid yani haşimato çıktı 20 haftadan itibaren hep Ağrı'm var, çok şükür bugünlere geldim. Rabbim ne derse o. Dr çok önemli. Bana doktorum plesanta Öndede olsa hiç merak etme benhallederim sen düşünme dedi. Bırak ben düşüneyim dedi. Tek normal doğum yapamazsın oda çok önemli değil Can'ım. Ama yorumlaman gerçekten çok önemli, ayakta kalma, ilişkiyi kesinlikle unutun. İlerki aylarda magnezyumçok önemli, güzel beslen pozitif düşün. Çok var plesanta privera olup doğuran.Şuanda aşağıda olması neden normal karşılanmıyor ki o zaman . Beni korkuttu Dr düşük riskin var dedi İnan elim ayağım buz kesti
Bebeğim sağlıklı oşsun yeterki ne diyorsa yaparım Dr. Saol Can'ım sağlıkla al kucağına bebeişiniBenim başından beri kanamalı oldu, az şeker çıktı, tiroid yani haşimato çıktı 20 haftadan itibaren hep Ağrı'm var, çok şükür bugünlere geldim. Rabbim ne derse o. Dr çok önemli. Bana doktorum plesanta Öndede olsa hiç merak etme benhallederim sen düşünme dedi. Bırak ben düşüneyim dedi. Tek normal doğum yapamazsın oda çok önemli değil Can'ım. Ama yorumlaman gerçekten çok önemli, ayakta kalma, ilişkiyi kesinlikle unutun. İlerki aylarda magnezyumçok önemli, güzel beslen pozitif düşün. Çok var plesanta privera olup doğuran.
Amin Can'ım hepimiz alalım. Bide progrstan kullandım vajinal ilk 4 ay aklında bulunsunBebeğim sağlıklı oşsun yeterki ne diyorsa yaparım Dr. Saol Can'ım sağlıkla al kucağına bebeişini
Vermedi bana ben kendim eczaneden alsam mıAmin Can'ım hepimiz alalım. Bide progrstan kullandım vajinal ilk 4 ay aklında bulunsun
Dr gittiğinde kullanmak istediğini söyle, bilgisi olarak kullan. Hatta bi başka Dr daha görün bence 2. Bi göz görsünVermedi bana ben kendim eczaneden alsam mı
Zaten pazartesi başka bi Dr a randevu aldım hemenDr gittiğinde kullanmak istediğini söyle, bilgisi olarak kullan. Hatta bi başka Dr daha görün bence 2. Bi göz görsün
Acaba kızımı kucağıma alıp indiriyorum diye mi benimde indiBende aynı sorunu yaşadım 13 haftalik hamileyken hamile olduğumu unutup çamaşır makinası çektim 6 yaşındaki kızımı kucağıma aldım 2 gün sonra kanama meydana geldi eşi aşağıya inmiş rahim ağzını kapatmis doktor korkulacak bişey yok sadece dinle öyle yükselerek ardın ma falan dedi 24 haftaya kadar yukarı çıkar dedi.zaten bole bi durumda ilaç vermiyorlar.
Bir sonraki gittiğimde eşi yukarı çıkmıştı zaten.korkulacak bişey yok sadece kendini yorma şuanda çok sağlıklı 15 aylık bi kızım var.ve suan tekrar hamileyimAcaba kızımı kucağıma alıp indiriyorum diye mi benimde indiçıktı mı yukarı Can'ım senin
Allahım nasıl içim rahatladı Allah senden razı olsunBir sonraki gittiğimde eşi yukarı çıkmıştı zaten.korkulacak bişey yok sadece kendini yorma şuanda çok sağlıklı 15 aylık bi kızım var.ve suan tekrar hamileyim
Allahım çok şükür inşlh öyle olur kuzum inşlh bebeğimi sağlıkla alırıö bende kucağımaCanım kanama alanı eskiymiş onunla ilgili bir sıkıntı olsa doktor ilaç verirdi zaten. Plasentaya gelince benim de 11. Hafta kanamam olunca (ki çok yoğun bir kanamaydı) doktor plasenta aşağıda demişti. Ama zamanla çıkar dedi. Hatta demişti ki bir balonun ucuna bir şey yapıştırdığını düşün. Balonu şişirdikçe o yapıştırdığın yukarı çıkacaktır. Aynen öyle oldu rahim büyüdükçe plasenta yukarı çıktı şükür. Şakın plasenta previaları filan okuma moralini bozma. Sakin ol
Saol Can'ım Allah razı olsun anlattığın için bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım inşlh bende. Allah'a şükür ciddi bir kanama durumum yok inşlh olmazGeçmiş olsun canım plesenta previa teşhisi koymak için daha çok Zaman var rahim büyüdükçe yukarı çıkar inşallah. Dediğin gibi kızını kucağına aldığın için de tekrar kanaman olmuş olabilir. Benim küçük oğlumda 12. Haftada çok şiddetli hemde kırmızı kanamam oldu öyleki büyük oğlumun ameliyatı için hastanedeydik ve şiddetli bir sancıyla bacaklarımdan aşağı boşalan kanı orada bekleyen herkes gördü. Kanama alanım da öyle milimetre ile ölçülebilecek cinsten az değildi. 2 gece hastanede yatış ve serum tedavisi ile durduruldu sonrada plesentanın aşağıda olduğu teşhisini koydu doktorum. Belki yukarı çıkar diye bekledik ama çıkmadı rahim ağzını tam kapatmasa da oldukça aşağıdaydı.Fakat dinlendiğim sürece hiç sıkıntı yaşamadım. Leke bile gelmedi sadece son Zaman'larda istirahatime dikkat edemeyince 36 haftanın sonunda benim hissettmediğim fakat nst de çıkan sancılar sebebiyle doğum yaptım. Oğlum 3 kilo doğdu hiçte problem yaşamadım. Bayağı uzun oldu fakat anlatmak istediğim onca olumsuzluğa rağmen oğlum şimdi çok sağlıklı. Sen yeter ki stres yapma hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Allah'a emanet ol canım Rabbim seni de yavrunuda korusun.
İnilh Can'ım dua ediyorum elimden bu geliyorGecmis olsun canım. Sıkma canını, ne güzel anlatmıs hanımlar bak, hiiic birsey olmaz evladına evelallah. Kendini suclama sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?