- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
çıktı canım 28 inci haftadan itibaren yavas yavas düzeldi seninde düzelir kendini yormaÇıktı mo plesentan senin Can'ım. Allah razı olsun için rahatladı biraz
Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu[/QUOTE
plasenta o haftalarda aşağıda oluyor sanırım. Bana da 18. Hafta aşağıda dedi doktor sonra yukarı çıktı. Şu an bir sorun yok. Ancak sende kanama olmuş dinlen bol bol uzan.
Sakın korkma aynısı ayni zamanlarda benimde başıma geldi kanama alanı yoktu ama plasenta aşağıdaydı ki o kanama alanını da plasentanın aşağıda olması etkiliyor.. doktorum 20.haftaya kadar çıkar demişti nitekim öyle oldu o yüzden şuan çok dinlenmen gerekiyor her ne kadar korkma desem de çok ciddi bi süreçtesinKızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Benimde kanama sanırım ondan olduCanim bende 16. Haftada iliski yuzunden kanama geldi progestan verdi doktor bir daha da gekmedi bir haftadir hapi lek kullanmiyorum çünkü çok kaşıntı yapıyor bu hafta bakacağız bana da eşi aşağıda dedi hatta arkadastan kan gelmemiş ona da öyle söylemişler üzülme bol bol dinlen benim dinlenme şansım bile yok Allah a emanet bebislerimiz doktor gebeliğin %20 di kanamalı geçer korkma dedi stres yapma herseyin hayırlısı inşallah afedersin rahim ağzı daralmaya başladığı için ilişki sırasında zorlama oluyor galiba kendi doktorunla konuş dediğim gibi Rabbime emanetler çünkü biz kendimizi bile koruyamiyoruz ki ..
Farkındayım Can'ım inşlh bende senin gibi mutlu olurum sonundaSakın korkma aynısı ayni zamanlarda benimde başıma geldi kanama alanı yoktu ama plasenta aşağıdaydı ki o kanama alanını da plasentanın aşağıda olması etkiliyor.. doktorum 20.haftaya kadar çıkar demişti nitekim öyle oldu o yüzden şuan çok dinlenmen gerekiyor her ne kadar korkma desem de çok ciddi bi süreçtesin
İnilh Can'ım teşekkür ederim iyi dileğin için dua edin nolırGecmis olsn canm korkma. Sadece bol bol dinlen gerekirse hic kalkma. Senin durumunda olan çok kişi var. Zamanla yerine yerlesiyormus bebis.
İnan Can'ım evladın üçü beşi Yok onuncu yavrum olsa yine böyle ağlarım onunda annesi benim oda bana annem diyecek inşlhKorkma canım Allah in izni ile bebeklerimiz sağlıkla kucağımiza gelecek benim ilk senin ikinci imiş daha rahat olman gerek ama senin
Kızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Ayy inanmıyorum bende kızımla ilgileniyorum biraz kucağıma almıyorum ama oyun oynuyoruz yemek yiyoruz kendimi suçlu hissediyordum . Senin çıkmadı mı daha?Benimde bebeğimin eşi aşağıda hamile kaldığımdan beri.. Kanama, eşi aşağıda olan hamileliklerde olabilecek bir durum bence kanamaya çok artmadığı sürece takılmamalısın. Bende olmadı ama doktorum olabilir diye uyarmıştı. Ayrıca ilişki, yürüyüş, hareket herşey serbest bana. Bu seninle ilgili bir durum değil, bebeğin oraya tutunmuş ve zaman gösterecek yukarı çıkıp çıkmayacağını.. Ben 16. haftadan beri hergün yürüyüş, pilates vs yapıyorum bebeğimin eşi aşağıda olmasına rağmen ve doktorum destekliyor. Hiç bir sıkıntı da yaşamadım inan ki. Sen yine de doktoruna danışmadan birşey yapma tabiki. Normal doğum, sezeryan doğum farkı oluyor sadece.. Yukarı çıkmazsa sezeryan olmak zorundayız. Böyle düşünüp kendini de bebeğini de üzme.. 16. haftaya kadar dikkat et sonrasında zaten bebeğin sana sımsıkı tutunmuş olacak bile.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlişkiye sakın girme bişey olmaz Allah'ın izniyle biyakinimin da öyleydi bebeği 1 yaşında çok şükür eşi aşağıda olduğu için sadece ilişki yok ve sezeryanla doğum oluyor ki sonradan değişiyorsa bu öyle kalmiyorKızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Ay ne ilişkisi yatakları ayırdım korkudan . sağlıklı oluşunda bebeğim inşlhİlişkiye sakın girme bişey olmaz Allah'ın izniyle biyakinimin da öyleydi bebeği 1 yaşında çok şükür eşi aşağıda olduğu için sadece ilişki yok ve sezeryanla doğum oluyor ki sonradan değişiyorsa bu öyle kalmiyor
Aynen Can'ım inşlh çıkar çıkmazsa yapacak bişey Yok sağlıkla gelsin yeterki28 haftaya kadar çıktı çıktı bir daha çıkmaz demişti doktorum. 2 hafta sonra randevum var vajinal ultrasonla tam kesin ölçümü yapıp göreceğiz çıkıp çıkmadığını. Çıkmamışsa sezeryan olucak, çıkmışsa normal olucak doğumum. Sadece bu ayrıma karar vereceğiz. Benzer durumu yaşayan inan çok fazla kadın var sadece sen değilsin.. Moralini bozma bol bol dua et yeter ki bebeğinin gelişimi sağlıklı olsun. Bu gibi şeyler dikkatli olunca üstesinden gelinebilecek şeyler canım.
Aynen Can'ım inşlh çıkar çıkmazsa yapacak bişey Yok sağlıkla gelsin yeterki
Evet Can'ım benim sağlıkla gelsinletAynen canım en önemlisi sağlıklı olması. Sonrasında ikili testidir detaylı ultrasonudur o'dur bu'dur..İnşallah sorunsuz çıkar diye o kadar çok merakta kaldığımız konu oluyor ki bunlar deve de kulak kalıyor. Evlatlarımız sağlıklı olsun da öyle yada böyle bu doğumlar gerçekleşecek.. Belki 9 ay yatacaz belki sorunsuz olacak.. Ama olacak :)
kanama alanın biraz fazlaymış evet ama progestan kullanımında o alan geçiyor endişelenme o alan kapanana kadar malesefki kanama olacak birde bebeğin eşi aşağıda ise benimde eşi rahme yakın o halde bile sürekli kanama yapıyor bol bol uzan dinlen çok ayakta kalma ilaçlarını kullan geçer Allahın izni ileKızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
Canım benim de senin gibi 10mm fln idi hiç panik yapma bol bol dinlenmen gerekiyor plasenta normale dönünceye kadar ilişki yok ağir iş yapma mümkümse hep yat geçiyor sonraKızlar saatlerdir ağlıyorum. Bugün pembe lekelenme oldu devamı yok çok hafif. Acile koştum direk. Bebek iyi çok şükür. Ama 11mm eski bi kanama alanı var. Plesentan aşağıda dedi rahim ağzını kapatmış sesi. Yani bebeğimin eşi aşağıdaymış. Bana düşük tehliken var ilişkiye girme sesi. Ben 12 hafta oldum diye iki gün önce ilişki yaşamıştım. Allahım bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum nolur bişeyler yazın yaşadınız mı böyle bişey 11 mm kanama alanı çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?