- 3 Ekim 2010
- 11.523
- 3.924
- 448
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Sende evliler kervanına katıldın darısı başımıza
tebrik ederim canım, bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
cnm çok teşekkür ederim evet 3 günlük taze evliyim ama düğüne daha çok var anlamadım evliliği hiç artık aynı eve girince anlaşılacakdarısı başınıza cnm
gamzeeeeee topiğini yeni gördüm beyaz kıyafet içinde peri kızı gibi olmuşsun canım çok çok tatlı olmuşsun çok yakışmışsınız allah bozmasın canım ömür boyu mutluluklar canım
gamzecimm hayırlı uğurlu olsunn
çok güsell olmuşsunn, bi ömür huzurlu, mutlu, aşklı olun inşallah
canım sen ne kadar güzelmişsin öyle
maşallah size, elbisen de harika
Allahım mutluluğunuzu daim etsin
elbiseyi kim eleştirmişse halt etmiş bayıldım çok güzel çok zarif bir elbise ve çok yakışmış. saçların duruşun makyajın çok asil bir gelin olmuşsun mutluluklar dilerim.
herşeyin o kadar dozunda ve masum olmuş ki çok beğendim. Allahım gülen yüzünüzü soldurmasın en önemlisi bu.Çok güzel gülüyorsun :)
[SUB]solitarywoman Allah bir yastıkta kocatsın :)[/SUB]
kızlar sonunda evet dedik evlendik allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş
Eki Görüntüle 684642 Eki Görüntüle 684643 Eki Görüntüle 684644 Eki Görüntüle 684645 Eki Görüntüle 684646 Eki Görüntüle 684647 Eki Görüntüle 684648
canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.. çok kibar bir elbise, gayet zarif duruyorsun. kim eleştirdiyse algıda sorunu var emin ol
cnm akşam akşam güldürdün beni bencede algıda sorunları var galiba baksana kkdaki bayanların hepsi beğendi çook saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?