- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Merhaba benim doktorum 12. Haftada oglumun cinsiyetini söylemişti. Erkek genelde erken belli oluyor ama bazi doktorlar yanılma payı olabilir diye söylemiyor.Hamd olsun allahıma sağlıklı ve guzel bir kızım var. Bu ikinci hamileliğim.yeterki sağlıklı olsun, en önemlisi bu. 13. Haftada ultrason yaptı doktorum. Eğer erkek olmuş olsaydı, belli olurmuydu?
Evet canım sağol bende cevap yazdım sana :)Belki gordu ama emin olmak icin soylemedi. 16. Da kesin soyluyor cogu dr. Diger konunda da yazdim benim kuzu kizdi ve 12 de gordu ama 14 de kesin soyledi. Iki hamileligin ayni mi peki,belirti farki yasiyor musun? Bulanti acisindan ozellikle???
Erkek belli eder diye duyuyorum hep bende o yüzden sorayım dedim :)Merhaba benim doktorum 12. Haftada oglumun cinsiyetini söylemişti. Erkek genelde erken belli oluyor ama bazi doktorlar yanılma payı olabilir diye söylemiyor.
Ben daha iki gün önce öğrendim canım. Cinsiyetimiz erkek ama göstermemişti bu zamana kadar.Erkek belli eder diye duyuyorum hep bende o yüzden sorayım dedim :)
Bebegin erkek canim :) ben öyle hissediyorumEvet canım sağol bende cevap yazdım sana :)
Evet kızıma olan hamileliğim çok farklıydı, bulantılı kusmalı geçti. Et kokusu, yağ kokusu parfüm düşmanım di. Lakin bu hamileliğim de Hamd olsun çok rahat geçiyor. Bulantı yok kusma yok. Ete tuzlu şeylere bayılıyorum :) yani fark büyük
Oglusun olacak o zaman ins diyelim. Benim de kizimda feci kusmalarim oldu cunku. Suanda da cok istahsizim bulantim var ama kusmadim henuz, daha belli olmaz yani :)Bebegin erkek canim :) ben öyle hissediyorum
Kac haftaliksin ki? 16 hatta 20 de ne diyosa o oluyor genelde. Ilk bebisin mi?Evet bende o soylentilere guvenerek acaba oglum mu olucak diyodum ( tam bi erkek bebek delisiyim) ama boylesi kismetmis
Kucukmus o zaman daha ya, simdi gitsen kesinlesir. Cok merak ediyosan git de sunu soyliyim bir anneye kiz evlat gibisi yok. Kizim var o kadar sirin ki - ya da bana oyle geliyor - hic erkek bebek sevemiyorum ben. Bi yere gitsek mesela hemen kiz bebeklere saldiriyorum :)) Rabbim herkesin gonlune gore versin. Once saglik sonra ahlakli ve hayirli evlatlar inssSuan 16+3 um en son 13+2yken gittim doktora daha fazla kiza benziyo dedi bu nub teorisine gore bakiyorum dedi ama bende inceledim buyuk ihtimal kiz
Bende tam tersi 15 yasindan beri erkek cocuklara bayiliyorum hep onlarin kiyafetleri dikkatimi cekiyo fln ama biseyi cok isteyince olmazmis sanirim :) evlat sonucta eminim dunyalara degismem kizimda olsa ama insan gonlunden geceni istiyoKucukmus o zaman daha ya, simdi gitsen kesinlesir. Cok merak ediyosan git de sunu soyliyim bir anneye kiz evlat gibisi yok. Kizim var o kadar sirin ki - ya da bana oyle geliyor - hic erkek bebek sevemiyorum ben. Bi yere gitsek mesela hemen kiz bebeklere saldiriyorum :)) Rabbim herkesin gonlune gore versin. Once saglik sonra ahlakli ve hayirli evlatlar inss
Nub teorisine gore nazil bakiyorsun canim? Foto atsam anlayabilir misin? 8 haftalik fotosu var galiba anlasilmaz 11.12 felan olmali bu hafta gideceğiz doktora bakalim ne dicekSuan 16+3 um en son 13+2yken gittim doktora daha fazla kiza benziyo dedi bu nub teorisine gore bakiyorum dedi ama bende inceledim buyuk ihtimal kiz
Evet cnm 11 -13 arasi olmaliNub teorisine gore nazil bakiyorsun canim? Foto atsam anlayabilir misin? 8 haftalik fotosu var galiba anlasilmaz 11.12 felan olmali bu hafta gideceğiz doktora bakalim ne dicek
Haftaya iki test için gideceğiz bakalim ne dicek belki cinsiyetle ilgili yorum yapar yoğun mide bulantim vardi bu hafta geçti çok şükür genelde kizda böyle olur diyorlar hayirlisi artikEvet cnm 11 -13 arasi olmali
Anladim canim bira değişik bir doktor verir mi bilmiyorum neyse haftaya haberlesiriz :)Eger bisey demezsede sen yan profil ( genital bolgeyide alcak sekilde ) foto iste kendin bile gorebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?