12./13. Haftada erkek olsa belli olurmu?

Hamd olsun allahıma sağlıklı ve guzel bir kızım var. Bu ikinci hamileliğim.yeterki sağlıklı olsun, en önemlisi bu. 13. Haftada ultrason yaptı doktorum. Eğer erkek olmuş olsaydı, belli olurmuydu?
12. Haftada kız da erkekte aynı görünebiliyor, bu yüzden doktorlar net bir yorum yapmıyorlar..
Ama erkekte o çıkıntı muhakkak görünüyor

allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin inaşşalh. ama çok aceleci değilmisiniz kızla biz 18 olduk bir kere bile doktora cinsiyetini sormadım o da söylemedi bir şey ben aslında iyice kesinleşsin diye bekledim acele etmedim hiç bakalım çarşamba günü görebilir miyim artık sorma zamanı geldi diye düşünüyorum :)

Kizlar banada 14. Haftada erkek dediler hatta pipi goruyorum diye gosterdiler ayrintili ultrasyonda jinekolog kiz dedi cok sasirdim

Amin :) ben aslında bişey söyler diye beklemedim, ama okadar çok hanımlar var ki, çok erken öğrenen, ona nazaran sorayım. Dedim :)

11,13 ve 15.haftalarda muhtemelen kız dedi doktor, bugün (16.haftada) erkek dedi, pipisini gösterdi, haftaya kesin diyecekmiş, bu kez %90 erkek :) çok şaşırdık çok güldük ya hiç beklemiyorduk :)

19. Haftada ayrintili ultrasyon yapidi ama tekrar baktircaz bakalim kizmi erkekmi ona gore hazirlik yapmaya baslicam ama bebegim sol tarafimda
Bu durumda bende
19. Haftada ayrintili ultrasyon yapidi ama tekrar baktircaz bakalim kizmi erkekmi ona gore hazirlik yapmaya baslicam ama bebegim sol tarafimda
Sol taraf olunca yani yerleşme mi orda olmuş oluyor?

11,13 ve 15.haftalarda muhtemelen kız dedi doktor, bugün (16.haftada) erkek dedi, pipisini gösterdi, haftaya kesin diyecekmiş, bu kez %90 erkek :) çok şaşırdık çok güldük ya hiç beklemiyorduk :)
Erken denilene bence pek güvenmememiz gerek sanki, hayal kırıklığı olabilir bu durumda :) ama bu sefer nettir bencede sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…