- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
12. Haftada kız da erkekte aynı görünebiliyor, bu yüzden doktorlar net bir yorum yapmıyorlar..Hamd olsun allahıma sağlıklı ve guzel bir kızım var. Bu ikinci hamileliğim.yeterki sağlıklı olsun, en önemlisi bu. 13. Haftada ultrason yaptı doktorum. Eğer erkek olmuş olsaydı, belli olurmuydu?
Söylerim inşallah:)Merak ettim hisler konusunda öğrenince söylersin bebişi
Evet bende öyle biliyorum sanki. Bakalım bu hafta terminim var. Umarım doktorum bişeyler der :)12. Haftada kız da erkekte aynı görünebiliyor, bu yüzden doktorlar net bir yorum yapmıyorlar..
Ama erkekte o çıkıntı muhakkak görünüyor
Amin :) ben aslında bişey söyler diye beklemedim, ama okadar çok hanımlar var ki, çok erken öğrenen, ona nazaran sorayım. Dedim :)allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin inaşşalh. ama çok aceleci değilmisiniz kızla biz 18 olduk bir kere bile doktora cinsiyetini sormadım o da söylemedi bir şey ben aslında iyice kesinleşsin diye bekledim acele etmedim hiç bakalım çarşamba günü görebilir miyim artık sorma zamanı geldi diye düşünüyorum :)
Herşey olabiliyor. Kaçıncı haftada kız dedi?Kizlar banada 14. Haftada erkek dediler hatta pipi goruyorum diye gosterdiler ayrintili ultrasyonda jinekolog kiz dedi cok sasirdim
19. Haftada ayrintili ultrasyon yapidi ama tekrar baktircaz bakalim kizmi erkekmi ona gore hazirlik yapmaya baslicam ama bebegim sol tarafimdaHerşey olabiliyor. Kaçıncı haftada kız dedi?
Oncesinde tahmin var miydi canimBenim oglusumun pipisi 20. Haftada goruldu kuzum detaylida kesinlesti
Bu durumda bende19. Haftada ayrintili ultrasyon yapidi ama tekrar baktircaz bakalim kizmi erkekmi ona gore hazirlik yapmaya baslicam ama bebegim sol tarafimda
Sol taraf olunca yani yerleşme mi orda olmuş oluyor?19. Haftada ayrintili ultrasyon yapidi ama tekrar baktircaz bakalim kizmi erkekmi ona gore hazirlik yapmaya baslicam ama bebegim sol tarafimda
Evet kiz dediler o vakte kadar hepOncesinde tahmin var miydi canim
Erken denilene bence pek güvenmememiz gerek sanki, hayal kırıklığı olabilir bu durumda :) ama bu sefer nettir bencede sende11,13 ve 15.haftalarda muhtemelen kız dedi doktor, bugün (16.haftada) erkek dedi, pipisini gösterdi, haftaya kesin diyecekmiş, bu kez %90 erkek :) çok şaşırdık çok güldük ya hiç beklemiyorduk :)
Bilmiyorumda bebek soltarafta suanda bide karnim sivri bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecez ne diyeceklerBu durumda bende
Sol taraf olunca yani yerleşme mi orda olmuş oluyor?
Haber et olurmu bende merak ettim :)Bilmiyorumda bebek soltarafta suanda bide karnim sivri bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecez ne diyecekler
Insallah haftaya cumaya gidecez haber ederim :)Haber et olurmu bende merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?