12+2 cinsiyeti erkek denilen bebek değişme durumu var mı??

mertpasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
5
0
1
33
Kızlar dün randevum vardı ultrasonda ben de bebeğimin cinsiyetini gördüm erkek olduğunu bariz gördüm aslında ama doktor evet bu demedi ilk başta kağıda yazdı dediğim gibi erkekti . Çok erken öğrenmiş oldum çok şükür. Şimdi bu saatten sonra değişme ihtimali var mı? Ufak tefek bazen bir şeyler almak istiyordum cinsiyeti bilmediğim için hep geri duruyordu o yüzden soruyorum

Değişme ihtimali var

Yaa öyle mi o zaman alışveriş beklesin biraz
Zaten alışveriş için erken büyük parçaları alarak başlayabilirsiniz işte bebek arabası mama sandalyesi falan kıyafetleri de erken almayın kilosuna göre alırsınız yenidoğan a yüklenmeyin 4 e yakın doğarsa 1 kere giyer anca zayıf doğarsa da gider ek kıyafet almak zorunda kalırsınız biraz daha bekleyin paranız varsa gram yapın dursun

Değişme ihtimali var 12 de kız dendi bebeğime 13 te fetal dna sonucu erkek çıktı 14 te de gösterdi oğlum zaten. 2 hafta içinde daha net görürsünüz. Yinede bi süre alışveriş yapmayın sadece büyük eşyaları alın kıyafet gibi şeyleri cinsiyeti kesinleştiğinde alırsınız. Sağlıkla gelsin

Kesinlikle var 13 haftaya kadar 2 defa erkek dendi 15 haftada başka dr erkek gibi dedi 17 de kesinlikle kız dendi bekleyin derim

Kesinlikle var 13 haftaya kadar 2 defa erkek dendi 15 haftada başka dr erkek gibi dedi 17 de kesinlikle kız dendi bekleyin derim
Ya peki o gördüğüm şey pipisi değil miydi :) bende çok duyuyorum değiştiğini o yüzden acele etmiyorum:) Allah’a şükür bi oğlum var ikincisi de erkek denildi sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah merak ediyorum sadece :)

Benim ikizlerim var erkekler kız cok istedik nasip oldu biraz daha bekleyin öyle başlarsınız hazırlıklara ben 32 haftalik oldum ve daha hiç bir hazırlık yapmadım son dakikaciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…