Doğuma Hazırlık 12+4 hamileyim bebeğiin bugün ki görüntüsüne bakarak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cinsiyet bu haftada tamamlanıyor bildiğim kadarı ile kız gibi ama sanki dr bir şey demedimi 14 cü haftada daha belli olur sağlıkla kucağına alman dileği ile...

mrb kızlar nehir baran canım malatyada mısın sen übeyt akçin doktorun sanırım bende gitmiştim o doktora

ha bide bence bebek erkek çünkü erkek bebekler çabuk şekillenir miş ama Allah bilir yinede hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

teşekkür ederm canım inşallah allah sana da nasip eder , übeyt beyin malatya ' da kendine özel bir muayenehane' si var işinde gerçekten çok başarılı bir uzman , iyi bir şekilde bilgilendiriyor ne yapmamız gerektiqini yada bebegin durumuyla ilgili ... qüleryzlü ve cana yakın biri

evt canım biliyorum bende iki defa gittim yanına ama nedenini sana söylemeyeyim şimdi benim hamile kalmam için 5 ayım var yani 5 aydan sonra düşüne bilirim ancak übeyit beye inşallah bi şubatta yanına gideyim bide yazın giderim inşallah çünkü malatyada değilim şimdi tatillerde gideceğim. allah inşallah 5 ay sonra çok bekletmez bebek sahibi olurum .ayrıca ulltrason makinası gercekten çok iyi

Kiza benziyor dediyse kizdir cunku erkek bebekler daha erken belli oluyor..

Hayırlısı canım bende çok merak ediyorum :) genelde yorumlar erkek olarak geliyor ama bakalım
Kiza benziyor dediyse kizdir cunku erkek bebekler daha erken belli oluyor..
Hayırlısı canım hani karıştırma ihtimalleri oluyormuş yaa bazen çıkıntıyı göremeyince, bilmiyorum bende bekliyoruz diğer kontrolü

Bendede kiza benziyor demisti ilk bebisimde belli degil ama dedi iki hafta snrada kesin kiz dedi :) 6 aylik bir kizim var :) bakalim bu bebisim ne henuz dr gtmedim merakliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…