- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi nehir nilll
-
bencede erkek hatları kıvrımlı değil keskin ama kimisi kemikli yada uzun boylu kız da olabiliyorBence erkek :)
evet malatya ' daym
teşekkür ederm canım inşallah allah sana da nasip eder , übeyt beyin malatya ' da kendine özel bir muayenehane' si var işinde gerçekten çok başarılı bir uzman , iyi bir şekilde bilgilendiriyor ne yapmamız gerektiqini yada bebegin durumuyla ilgili ... qüleryzlü ve cana yakın biri
Hayırlısı canım bende çok merak ediyorum :) genelde yorumlar erkek olarak geliyor ama bakalımErkek :)
Hayırlısı canım bende çok merak ediyorum :) genelde yorumlar erkek olarak geliyor ama bakalımErkek :)
Hayırlısı canım hani karıştırma ihtimalleri oluyormuş yaa bazen çıkıntıyı göremeyince, bilmiyorum bende bekliyoruz diğer kontrolüKiza benziyor dediyse kizdir cunku erkek bebekler daha erken belli oluyor..
Bendede kiza benziyor demisti ilk bebisimde belli degil ama dedi iki hafta snrada kesin kiz dedi :) 6 aylik bir kizim var :) bakalim bu bebisim ne henuz dr gtmedim merakliyim :)Hayırlısı canım bende çok merak ediyorum :) genelde yorumlar erkek olarak geliyor ama bakalım
Hayırlısı canım hani karıştırma ihtimalleri oluyormuş yaa bazen çıkıntıyı göremeyince, bilmiyorum bende bekliyoruz diğer kontrolü
Kaç haftalık hamilesin peki canım :)Bendede kiza benziyor demisti ilk bebisimde belli degil ama dedi iki hafta snrada kesin kiz dedi :) 6 aylik bir kizim var :) bakalim bu bebisim ne henuz dr gtmedim merakliyim :)
8+2 deyim suan bekliyoruz bakalim bir prensesim var bide oglus olur ins :)Kaç haftalık hamilesin peki canım :)
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım inş. bi erkek çocukta nasip eder allah , benimde ilk hamileligim8+2 deyim suan bekliyoruz bakalim bir prensesim var bide oglus olur ins :)
Seninde allah gonlune gore versin canim ilk hamilelikler cok baskaAllah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım inş. bi erkek çocukta nasip eder allah , benimde ilk hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?