- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi nehir nilll
Aynen canım öyle oluyor :) heyecanlı ve meraklı bir bekleyiş içinde oluyor insanSeninde allah gonlune gore versin canim ilk hamilelikler cok baska![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım öyle oluyor :) heyecanlı ve meraklı bir bekleyiş içinde oluyor insanSeninde allah gonlune gore versin canim ilk hamilelikler cok baska![]()
Merhaba biz de Malatya'da yeniyiz. Ailem Ankara'da..Ankara'da mı doğum yapmak daha iyi olur yoksa Malatya'da mı karar veremiyorum. Buradaki özel hastaneler ne kadar güvenilir acaba? Örneğin özellikle sezeryan düşünenler için yoğun bakım ünitesi çok önemliymiş. Kışla Cad. deki Gözde hastanesinin ameliyathanesi var ama yoğun bakım ünitesi yok.. Gözde akademinin varmış.. Bir de Denizhan Bey Gözde Akademiye geçmiş diye duydum doğru mu?
Sanırım Malatya'da yapmak en iyisi.. Gözde Akademiyi gezdim, güzel bir hastaneye benziyor. Bir de Melid Parka bakayım teşekkür ederimMeraba canım gözde hastanesini bilmiyorum ama übeyt beyi tercih edebilirsiniz gerçekten çok iyi bir doktor rahatlıkla güvenebilirsiniz kendi özel muayenehane'si var , özel melid park hastanesi ile anlaşmalı . Doğumu orda yapıyorsun bi araştır istersen hastaneyi , doğumu malatya' da yap derim ben
Bende malatyadayim yazin tasindik cok dr arastirmasi yaptim agustos ayinda kurtaj oldum beydaginda hastanesinde yazin denizhan bey anamed hastanesinde calisiyodu yillik izinde oldugu icin bir turlu muayne olamamistim suan ise gozde akedemide calisiyo hastasi degilim ama cok met edeni duydum gozde akedemide nuriye duras var ben ona gidiyorum arkadasim bir ay once dogum yapti nuriye durasa hasranedende dr danda cok memnun kalmis 30 lira muayne ucreti 750 sezeryan ucreti hersey dahilmis.ubeyt beye muayne olanlar muayne ucreti tuzlu mu bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Cok sagolun bilgilendirdiginiz icin esimi kandirabilirsem gitmek isterim benim miyomlarim oldugu icin sorunlu gebelik geciriyorum suan icin evime yakin diye gozde akedemi terrcihimdi tabi her an degistirebilirim ...Canım ben hamileliğimin başından beri übeyt beye gidiyorum çok iyi bir doktor kesinlikle oraya gitmenizi öneririm , muayene ücreti 60 lira .. ultrason cihazı çok kaliteli her gittiğinizde renkli ultrasonla bakıyor bebişe ve cd veriyor her randevu'da![]()
Bende sana sorucaktim canim belli oldumu diye cok sevindim kiz cocugu cok baskaKızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu , bir kızım olucakmış![]()
Bu konuyu görmem çok iyi oldu umarım siz de okursunuz. Ben de übeyt beyin hastasıyım doğumu melid parkta yaptırdığını burdan öğrenmiş oldum teşekkür ederim. Bana tüp bebek yapılmadı gerektiğini söyledi ben de bu konuda çok ciddi araştıfma yapıyorum şu anda. Acaba denizhan denize mi gitsem yoksa übeyt akçine mi bilemedim. Eğer bu konuda bilginizvarsa yardımcı olursanız sevinirim.Meraba canım gözde hastanesini bilmiyorum ama übeyt beyi tercih edebilirsiniz gerçekten çok iyi bir doktor rahatlıkla güvenebilirsiniz kendi özel muayenehane'si var , özel melid park hastanesi ile anlaşmalı . Doğumu orda yapıyorsun bi araştır istersen hastaneyi , doğumu malatya' da yap derim ben