Doğuma Hazırlık 12+5 de kız dedi doktor yanılma payı var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaslar dün dr erkeğe pek benzemiyor dedi sizce yanılma payı var mı ilk bebeğim kız tabi ki Allah sağlıklı hayırlı evlat versin ama yine de merak ettim değişme ihtimali var mı başına gelen oldu mu

Merhaba.hayırlı olsun Doktoruna göre değişir. Benim de 2 kızım var. İkinci kızımda bir Dr 12.haftada kesin ve net kız dedi kız oldu. Ama aynı kızıma başka bir Dr 17.haftamda erkek dedi. Ama sonra 19. Haftada yine başka bir Dr kesinleştirdi kız olduğunu.

Merhaba.hayırlı olsun Doktoruna göre değişir. Benim de 2 kızım var. İkinci kızımda bir Dr 12.haftada kesin ve net kız dedi kız oldu. Ama aynı kızıma başka bir Dr 17.haftamda erkek dedi. Ama sonra 19. Haftada yine başka bir Dr kesinleştirdi kız olduğunu.
Bilemiyorum erkek olup da kız çıkmıyor genelde ama kız deyip de erkek çıkıyo galiba öyle denk geldim ben çoğu kez

Benim doktorum 12. haftada erkek demişti,hatta pipisini bile gösterdi.Ama 12. haftada bebeğin boyutu küçük ve kordon da genital organın olduğu bölgeye yakın olduğundan kesin demedi. 15 ve 17. haftada ise kız dedi.

banada kordon tam orda suan cok kalabalik
Orasi ama erkek gibi dedi 12. Haftada suan kafam karisti o kdr cok sonradan kiz denen var ki. Sonuc ne oldu:)

Benim 12. haftada yüksek ihtimalle kız demişti doktorum, 16. hafta randevusu oğlumun pipi şovuyla başlamıştı, o kadar netti ki doktor hiçbir şey demeden ben direkt “pipi mi o” demiştim :)

Back
X