Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim 28 subatta sezeryanla dogum yaptim suan 20 gunluguz cok sukur bi sorun yok hafif sariligimiz vardi ama atlattik dogumdan 3.gun sonra ayaklanmaya basladim dikisller ilk iki gun baya zorladi ozellikle yururken
Bende spinal yaptim cok rahattı gercekten hele ilk dogdugu gibi gormek cok guzeldi rica edip hemsirelere telefonumu verdim doguma giderken icerde resimlerimizde cekildi
Çok sevindim ne mutlu Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla ...bizimde 22 şubat ta doğdu sarılık bizde de oldu bugun tam bir aylık olduk ama hala tam geçmedi hayırlısıyla atlatırız insallah
Arkadaşlar geçen haft ultrasonun görüntü kalitesi çok kötüydü. O kadar berbattı ki bebeği
Bişe tam göremedim. Bu görüntüye göre doktor erkek dedi ama görüntü kötü olduğu için sizce yanılmış olabilir mi. 15+2 de yaptı bu tahmini
Arkadaşlar geçen haft ultrasonun görüntü kalitesi çok kötüydü. O kadar berbattı ki bebeği
Bişe tam göremedim. Bu görüntüye göre doktor erkek dedi ama görüntü kötü olduğu için sizce yanılmış olabilir mi. 15+2 de yaptı bu tahmini