12 aylik bebisleriniz neler yapiyor

bhrblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
4
1
88
34
Arkadaslar merhaba
12 aylik bi kizim var son bi kac haftadir kizim da aksi hareketler siddete egilim vs olumsuz davranislar gozlemliyorum hatta birkac gundur kendine vurmaya basladi oyun yapiyor gibi duruyor ama bu hosuma gitmiyor sizin bebisleriniz neler yapiyor ? Henuz yurumuyor bu yuzden hircin olabilir mi ? Simdiden tesekkurler kizlar :)

Benimki 11 bucuk aylik 2 aydir yuruyor. Sulugunu gorunce kosarak gidip kendi alip iciyor. Sallamaya baslayinca boynundaki emzigi agzina goturuyor. Bu gelismeleri gormek beni cok mutlu ediyor. Dedigin gibi siddeti yok ama yurumeye yakin kafasini emekleme pozisyonunda besigine vuruyordu surekli simdi cok azaldi. Oyle bisi mi yoksa kendi kendine yumruk mu atiyor

Arkadaslar merhaba
12 aylik bi kizim var son bi kac haftadir kizim da aksi hareketler siddete egilim vs olumsuz davranislar gozlemliyorum hatta birkac gundur kendine vurmaya basladi oyun yapiyor gibi duruyor ama bu hosuma gitmiyor sizin bebisleriniz neler yapiyor ? Henuz yurumuyor bu yuzden hircin olabilir mi ? Simdiden tesekkurler kizlar :)

Bizde pazar gunu 1 yaşımiza gircez . Iki ayi geckindir yuruo bir haftadirda bi yere tutunmadan yerden destek alarak ayaga kalka bilio:) uyku duzeni iyi oyun oynamaya bayilio ama tek basina diil .:70: bnle oynuo . Makrana plav princ gbi kucuk taneli yemekleri kendisi yiyor tabagindan . Ver dedigin zaman gidip getirio biseylerii :36:

Mas
Bizde pazar gunu 1 yaşımiza gircez . Iki kindir yuruo bir haftadirda bi yere tutunmadan yerden destek alarak ayaga kalka bilio:) uyku duzeni iyi oyun oynamaya bayilio ama tek basina diil .:KK70: bnle oynuo . Makrana plav princ gbi kucuk taneli yemekleri kendisi yiyor tabagindan . Ver dedigin zaman gidip getirio biseylerii :KK36:

Masallah valla saglikla buyusun insallah,bizimki tembel henuz tutunarak yuruyor.Peki huyu uyku duzeni falan degisti mi ?

Benimki 11 bucuk aylik 2 aydir yuruyor. Sulugunu gorunce kosarak gidip kendi alip iciyor. Sallamaya baslayinca boynundaki emzigi agzina goturuyor. Bu gelismeleri gormek beni cok mutlu ediyor. Dedigin gibi siddeti yok ama yurumeye yakin kafasini emekleme pozisyonunda besigine vuruyordu surekli simdi cok azaldi. Oyle bisi mi yoksa kendi

Yok canim yumruk atmiyor ama eliyle kafasina vuruyor oyun yapiyomus gibi bana vurmaya basladi ve bunu huy edindi cok uysal bi bebekken Hircinlasti acaba henuz yurumedigi icin olabilir mi yada esimin isinden dolayi il degistirdik eve anck alisti onun da etkisi olabilir mi birde uyku duzeni degisti mi uyuyor ama cok zor uykuya daliyor eskiden 5 dkdA uyurdu simdi 1 saat :(

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz :KK43: ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur :KK43: veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var :KK43:

Back
X