12 hafta 1 günlük hamileyim.dün ikili tarama testi oldu ense kalınlığı normal bir problem yok kan sonucum haftaya çıkacak.cinsiyetini merak ettiğimi söyledim doktoruma.yüzde 60 kız dedi.eşim de videoya çekmişti ultrason görüntüsünü.durmadan izliyorum herhangi bir çıkıntı yok.bebek çok hareketli oldugu için sürekli bacak arasını gördüm yaptıgım araştırmalar sonucu doktorumun tahminine inandım açıkçası.18 mayısa randevu verdi günler nasıl geçicek bilmiyorum.inanılmaz derecede merak ediyorum.yanılmış olabilirmi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..beni aydınlatırsanız sevinirim...
Merhabalar bende 11+4 gunluk hamileyim. Gecen cumartesi dr um bana erkege benzettim ama kesin 4 aylikken belli olur dedi. Bende merakla bekliyorum. :) RAbbim hayirlisini nasip eder insallah
Amin inşallah..çok teşekkür ederim.Allah sizlerin de bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..inanın beklemek okdr zor ki.sağlıklı olsun önemli olan.ama kesin gibi konuştu bu haftalarda net belli olurmu acaba.veya sırf cinsiyeti için detaylı ultrasona giren varmıdır acaba :) öğrenmenin başka yolu yokmudur? :)
Merhaba arkadaşlar bende 13. Haftadayım ama doktorum bana cinsiyetini söylemedi henüz belli olmaz dedi üçlü tarama zamani gösterirse söyleriz dedi. Neden böyle oluyo anlamıyorum bazen 11, haftada bile belli olan varmış.
cinsiyet doktor ve cihaza göre değişiyor bence.kimi doktor 12. haftada kız yada erkek diyor ve yanılmıyor.tam kesinleşmesi en erken 16.cı haftayı buluyor sanırım.allah sabırlar versin bizlere.beklemek çook zor....
Mrn arkadaşlar bende 12+5 haftaligim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir oğlum var bu kez ne olacak net bilmiyorum henüz ama dr % 51 erkek dedi kesin değil diye de ekledi oğlumda da ilk 12 haftalikken dr %80 kız deyip 10 gün sonra erkek demişti o yüzden bir dahaki kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla. .saglikli olması en büyük dileğim tabiki ama kızim olursa bi de ikisini de yaşamış olurum