12.gun degerim 15 kanamam devam ediyor

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
canlar 12.gun bugun degerim 15 tek embriyo transfer edilmisti ama dunden beri kanamam var sizce hamilemiyim yoksa bebegim dusuyormu

hiç belli olmaz canım....
sen gene de dr danış ve kan testi yap

mutlaka dr.una haber ver drumu
belki progesteron takviyesi yapacaktır
benim de tes günüme 1 gün kala regl gibi başlamıştı lekelenmelerim
hemen progynex 50 vuruldum günde 2 kere ve akşam ında kanama durmuştu + progestan kapsülleri fitil olarak kullandım günde 3*3
büyük olasılıkla test,n, ptesi tekrarlatmak isteyecektir ve ptesi ne olursa olsun yinele testini
bir akrabamızın da seni gibi oldu , 2-3 gün öncesinde başladı kanaması ağrılarla
sonuç : ikizlere hamileydi , onları dünyaya getirdi .. ikizle 2 yaşına gelmeden 3. kardeşleri dünyaya geldi ..
inşallah böyle bir mucize , böyle bir sonuç seni de bulur canım ...
Allah yardımcın ve yanında olsun ...

inşallah hamilesindir canım
benim dr dediki 6 ile hamile olan var

normal gebeliklerde 6 hamilesin demek ama tüp bebek için 12. gün değerinin en az 50 falan olması gerek hatta 100 üstü sağlıklı gebelikmiş. benim de 20 idi ve 14. gün 4 e düştü. kimyasal gebelik. ne yazık ki 30 altı değerler aradaki mucizeler sayılmazsa böyle oluyor. inşallah seninki mucizeledendir ve yükselir

benimde değerim 15,63 tü 10.günden itibaren kahve ve pembe lekelerim başlamıştı :çok üzgünüm: bi kaç doktor değerin yükselebilir dedi bir umut ama benim pek aklıma yatmıyordu çünkü gerçekten düşük bir değerdi hani 50 nin üzerinde olsaydı belki derdim ama,zaten 2 gün sonra değerim 0 a düştü senağlama hayırlısı olsun dedik

umarım bu mucizede sende olur ve değerin yükselir sağlıklı bir şekilde:Saruboceq:

ayrıca testini aradan 2 gün sonra tekrar yap.değer katlanmışsa problem yok demektir.umudunu yitirme.

guzelim bende pek umitli degilim kismet diyoruz bizde esimle benim canim sagolsun bizler saglikli oldugumuz surece evlat sahibi olmak icin elimizden geleni yapcagiz RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASIP ETSINNNN

her şeyin hayırlısı be balımmmm
napalım kısmette ne var sa onu yaşarız....
alınyazımıza yazılmamışsa ne kadar çabalasak ta boşşş
belki diğer tedavide seninle anne olaruz ne dersin ha....
benim umutlarım başka bahara kaldı:gitme:

bak benim 12.gün değerim 46 idi
şimdi 47...14.gün
kanımda annelik hormonu var ama bebek yok...
nafile dünya....
sıkma canını....
sanırım ben de adet olunca
facia olacak....hem ağrı hem de çok kanama olacak sanırsammm:bbo:

bu kadar olmaz kalp kalbe karsi guzelim sende senin topigine yazmistimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…