12.gün değerim 256.7 ALLAH a şükürrr

canım çoookk tebrik ederim.. maşalllaaaahh... inşallah hayırlısıyla kucagına da almayı RABBıM nasip eder..

ayy canım ya allah nzarlardan esirgesin sağsalim doğurmayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh

amin canlarım ALLAH hepinizden razı olsun inş. darısı tüm isteyenlere olsun inş...RABBıM kimsenin kucağını boş bırakmaz inş....ben buraya çok seviyorum ya tanıyan ;tanımıyan herkes dua ediyor ve seviniyor böyle durumlarda ALLAH razı olsun inş...

Tebriklerrr.Hayırlı olsun.Benimde 12. gün değerim 296 ydı ve tek kese gördük.Hakkında hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun :)
Benim de 12. gün 256.7 çıktı değerim, Eylül 8 de ilk ultrasonumuzda inşallah göreceğiz keseyi...

Darısı tüm bekleyenlerin başına...

hayirli olsun herkesinki.benimde 12 gunde 784 felan cikmisti yuksek olmasi ikiz olacagininmi belirtisi acaba cok merak ediyorum daha utrasyona girmeme 1 hafta var.cok merak ediyorum.birde benim merakim kac haftalik oldugunu ancak utrasyondami ogrenecegiz,cevap veririseniz cok mutlu olcagim

tebrik ederim larem. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

senin dondurulmuş emriyoydu sanırım. benimde ramazanın sonuna dondurulmuş embriyo transferim olacak. jel mi kullanmıştın yoksa iğnemi.memorialde hale hanımdı doktorun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…