tebrik ederim larem. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
senin dondurulmuş emriyoydu sanırım. benimde ramazanın sonuna dondurulmuş embriyo transferim olacak. jel mi kullanmıştın yoksa iğnemi.memorialde hale hanımdı doktorun değilmi?
Canım tebrİk ederİm..darısı baŞımıza İnaŞaaalllahh..larem memorİlde bu 2 cİ denemenmİydİ..canım Şuan jel kullandıĞını demİssİn ..ÖbÜr denemende İgne mİ kullanmıŞtın..larem bİrde tutnmada jel daha mı etkİlİ..
evet canım dondurulmuş emb<jel kullanıyorum hale hn doktorum;senin tedavinde hayırlı olsun inş.darısı senin başına kutlarız inş senin haberinide
inşallah canım bende o günleri görebilirim. transferini adetinin kaçıncı günü yaptılar. estrofem ve coraspirin mi kullandın? bi de kaç kez muayeneye gittin. çok soru soruyorum biliyorum. benim doktorumda hale hanım temmuz ayındaki tedavim ohss olmamdan dolayı ertelendi.o yüzden merak ediyorum.
canım adetin 2 günü gittim ve estrofem e başladım;coraspirin ve folikasit zaten devam ediyordum;1 kez daha gittim (yaklaşık adet başlangıcın 10 günü ) o zamanda muayene ve transfer tarihi hakkında bilgi geldi.O zamanda crinojel e başladım
olsun canım ne merak ediyorsan sorrrr[/QUO
sağol canım cevabın için. en son muayeneden sonra bi kaç gün içindemi yaptılar transferini. yoksa dahamı uzun sürdü. benim transfer bayramamı denk gelir diye tereddüt içindeyim. birde kaç ta ne emriyo transfer edildi sana canım.
evet canım bir kaç gün içinde oldu ve benim 3 tane dondurulmuştu zaten 2 dediler ama eşim 3 dediği için 3 de tranfer olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?