- 2 Temmuz 2025
- 42
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi eceeylul09
- #1
Merhaba, transfer sonrası kan değerleriniz kaç çıktı ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıl yükseldi ve gerçekten ikiz gebelik oluştu mu yazarsanız çok sevinirim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, transfer sonrası kan değerleriniz kaç çıktı ikiz gebelik olanlar değerleriniz nasıl yükseldi ve gerçekten ikiz gebelik oluştu mu yazarsanız çok sevinirim![]()
Anladım teşekkür ederim![]()
Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz halaRica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin![]()
Doğum yaptınız mı acaba,yoksa hamile misiniz halaAllah size bağışlasın
![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahSalı gününü bekliyorum kese için,hiç zaman geçmiyor ya
![]()
Merhaba cinsiyetlerini öğrendiniz mi?Rica ederim canım zaten kan testinde doktorum ikiz olma ihtimali var dedi ama yine de keseyi görmeden önden kesin diyemem ikiz diye çok şükür kese günü iki tane kese gördük hamdolsun Rabbime Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Amin![]()
Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmışYok canım henüz 30. Haftadayız eğer her şey yolunda giderse perinatoloğum 37.haftada sezeryanla almayı planlıyor inşallah umarım o zamana kadar dayanır minik mucizelerim Amin çok teşekkür ederim canımdarısı başına inşallah
şu an ne durumdasınız
![]()
Merhaba cinsiyetlerini öğrendiniz mi?
Ah mayla sağlıkla al kucağına bebeklerini inşallahhh Nisan da transfer olmuştuk benimki de tuttsaydı demek 30 haftalık olacakmış![]()
T+8. 120
T+10. 265
T+12. 627
T+14. 1.586
T+16. 3.973 (44 saat sonra)
T+17. 9.723 (28 saat sonra)
23.ekim 5+3 de iki kese gördük![]()
Ayyy hayalim, sağlıkla gelsinler darısı başıma.Merhaba
Evet 15 haftalıkken öğrendik bir kız bir erkek nasip olursa![]()
Evet canım kimyasal oldu bu bebeğimin gelişimi de 6+2 de durmuş Buda nasip olmadı maalesefAmin canım benim Allah razı olsun
Ya sanki hatırlıyorum seni kimyasal mı olmuştu senin yoksa yanlış mı hatırlıyorum öyle canım benim evet şu an doğuma az kalmıştı üzme kendini Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir gebelik nasip eylesin Amin![]()
Son durumun nedir nasılsın inşallah her şey yolundadır![]()
Ayyy hayalim, sağlıkla gelsinler darısı başıma.
Evet canım kimyasal oldu bu bebeğimin gelişimi de 6+2 de durmuş Buda nasip olmadı maalesef![]()